השיר השבועי!

WiseL

New member
עונהלי

שיר השבוע של גרין דיי: Hitchin a ride שיר השבוע שלא מבותע ע"י גרין דיי: The Vandals - moneyws not an issue ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Well I know you been working most nights - And I think you deserve something nice for once, you do - And the twins they've been driving you nuts - But tonight your in luck. Guess what, Here's what זה מהשיר שכתבתי למעלה וכל השיר הזה מעלה לי את המצב רוח כי הוא כזה דפוק ומצחיק. קליפ השבוע: הקליפ החדש של פרגי. המלצת השבוע: the vandals כל השירים שיש להם שמות מצחיקים! אתר השבוע: אין חווית השבוע: אין תמונת השבוע: אין

coullette

New member
אלללה וואכבררר

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): אין שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): tsunami bomb-down on a funeral day (לא זה לא שיר אימו למרות שזה נשמע כך) קליפ השבוע: משהו של ה-astroglides המלצת השבוע: תשתו הרבה מים-זה טוב לעור אתר השבוע: יוטוב חוויית השבוע: אתמול.הייתי בתל אביב ובחור חתיך עם ריקשה הציע לי סיבוב בנמל.היה כיף. תמונת השבוע: אין תענו!

עונה וחדשה..

שיר השבוע של גרין דיי: Boulevard Of Broken Dreams שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי:london bringe-פרגי ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:"The subliminal mind fuck America" קליפ השבוע:london bringe-פרגי המלצת השבוע:since u b goon-קלי קלאריקסון אתר השבוע:yahoo חוויית השבוע:נולדה לי אחות תמונת השבוע:קלי מפרסי האמ טי וי

IפרנקI

New member
../images/Emo199.gif הייתי ממליצה לך ללמוד לשרשר

לפני שכמה מהרגועים של הפורום יעלו עלייך :] וברוכה הבאה.

למעלה