זה לא כל כך פשוט לחסום.../images/Emo4.gif
מעבר לכך, כמו שאת רואה- אנשים כאן עדיין לא מכירים את הנפשות הפועלות ואת מטרתן- ןגם לא ממש רוצים לשמוע על כך. בסדר, לגיטימי- מבינה מאוד את הצורך ללמוד על הבשר ולא להקשיב לאחרים שכבר עברו את זה- בסך הכול, זה הגיוני בעולם הוירטואליה מאוד ןקורה גם לא מעט בעולם המציאותי ואני בעד לתת לכל אחד את הצ'אנס שלו במקום חדש -אני עושה לעצמי את החשבון על סמך היכרות קודמת בפורומים בהם כן הייתה חסימה בסופו של דבר- ונוהגת בהתאם אולם אין לי ציפיה שאחרים שלא מכירים ינהגו כמוני עד אשר הם עצמם יחוו את הרס הפורום כמו שחוו זאת פורומים אחרים (אם זה בכלל יגיע לזה). אני מאחלת המשך דרך נעימה ובוטחת לפורום הנוכחי ןמאמינה בחשיבותו. עם זאת, מהרגע הראשון שנכנסתי הנה הצהרתי שאין בכוונתי לכתוב כי אני מרגישה שאני מעבר לשכנועים,הסברים,הצטדקויות וכו' וזה כבר לא מתאים לי או משרת אותי - ובעיקר , לא מרגישה נוח עם הצורך להתגונן או להסביר וכל חילופי האנרגיות הנוכעות מזה שהן בעיקרן שיפוט וביקורת של צד אחד והתגוננות והסברים של צד אחר- במציאות כבר מזמן הרפיתי ככל יכולתי מהחילופי אנרגיה אלה ואיני מעוניינת לחזור לעיסוק בהם -ולמעשה בוירטואל אין הרבה מעבר לזה כי המסך הזה הוא בעיקר ריכוזי אגו ,ללא הבעה,ללא צורך לקחת אחריות,ללא רגש, וללא עימות אמיתי עם מבט, קול,שפת גוף. אגו מוגן מאחורי מסך -ואם תקראי במירב הפורומים תמצאי שלמקלדת נשפכים כל התיסכולים הכי כבדים בצורת מה שאני קוראת "טרוליות",היא מפלט והיא מקום מוגן לחיות בו. -כן, לחיות בו, רק שבוירטואליה- האדם הפורק את תיסכוליו בצורה זו לא צריך לשאת באחריות לגביהם ולא לעמוד בתגובה מול אנשים, הוא מוגן באנונימיות שלו. למרות זאת, הבעתי את דעתי פה ושם בנושאים שונים- אולם מלכתחילה צפיתי הגעת אנשים מסוימים (ואני בטוחה שאני לא היחידה) וטרולים שונים שפורום זה הוא חלום בשבילם שכן על המסך יש לרבים מאיתנו הרבה יותר כוח ומשקל מאשר במציאות שלנו - ובוודאי ובוודאי שתשומת הלב שמופנית אלינו על המסך עולה עשרת מונים על זו שבמציאות , בעיקר אם במציאות אנו מאוד חרדים,שקטים ומפוחדים מעצימנו. כמו שבמצאיות אני לא מאמינה במתן תשומת לב לאנשים שמפגינים את תיסכולם באופן כזה , כך בוודאי ובוודאי שבוירטואליה- ולכן איני מוצאת כבר כמעט עניין בכתיבה בפורומים ציבוריים -העימות האמיתי עם החיים עבורי הוא במציאות, לא כאן- לא עם פנטומים של אגו יצוקים אל תוך מקלדת ע"י אנשים שבאמת - מידת המכנה המשותף והעניין בינינו הוא אפס, לא חבל על האנרגיות??? ואחרי ההשתפכות הזו- כל שנותר לי הוא לאחל המשך דיונים פוריים ומעניינים, אני עדיין מקווה שמטרת הפורום תושג- והיא בעיני : מתן לגיטימציה ליותר ויותר נשים וגברים להיות נאמננים לעצמם, לחיות את חייהם בקשב עצמי , וליצור חברה שוויונית יותר ויותר בנושא של בחירה להתרבות או לא. לכל אלה הטרולים לא תורמים דבר. אם אני קולטת נכון את כיוון הפורום נכון להיום (ואני מאוד מעריכה את גרטרוד ודבריה) אני מרגישה שצדקתי בבחירתי הראשונית וזה אכן אינו מקום עבורי כרגע. שיהיה המון בהצלחה, אתן עושות כאן עבודה מבורכת- ישר כוח! כל טוב אישתאר.