התייעצות בקשר ללוחות

Aisha

New member
אין לי בעיה סלחתי מזמן

אבל רק תחשבי על משהו אחד פיצפון. האם יתכן שאנשים מסויימית מתנהגים בחשדנות יתר?

inbal76

New member
כן, יתכן

אבל ברוב המקרים יש סיבות לחשדות. בפורום הזה לדעתי די קל לזהות את הכוונות של כל אחד. אך יתכנו גם טעויות כמובן.

Aisha

New member
לדעתי צריך להזהר מלטייג גולש

כטרול שלא יקרה האפקט שמזכיר את הסיפור על הילד שקרא זאב the boy who cried wolf (מכירה את הסיפור ילדים הזה?)

inbal76

New member
אני בדיוק חשבתי על

הסיפור הזה כשכתבתי לך את ההודעה הקודמת (בהקשר למי שמתנהג בצורה מסוימת כמה פעמים, אז בסופו של דבר לא מאמינים לו דווקא כשהוא בסדר. זה המחיר.)

Aisha

New member
אני חשבתי על זה בהשוואה

שאדם צועק טרול טרול ובסוף כשיש אחד אמיתי כבר לא מאמינים לו.

אני מוכנה לשלוח לך מסר

עם שמות מנהלות פורומים כאן בתפוז- את יכולה לשוחח איתן בנושא ולשאול ,והן אפילו יכולות להפנות אותך להנהלת הפורומים- שם מכירים את העניין. במקומך, לא הייתי מוסיפה להתנצל.

Aisha

New member
ואני יכולה לשלוח לך במסר

הודעות של מנהלים שהתנצלו בפני על זה שטייגו אותי לא נכון כטרול. אכן כך! (שוב כל ההודעות שמורים אצלי במחשב)

Aisha

New member
אה כן ואני יכולה גם להביא לכאן

את אחת המנהלות הפורמים המאוד ותיקות של הפורטל שמכירה אותי אישית (אפילו הייתי אצלה בבית כמה פעמים ושתינו קפה ) שתעיד בעדי עדות אופי. אני לא אזכיר את שמה בלי לקבל אישור שלה (אוטינג) ואני ממש לא מתכוונת לבקש ממנה "שתגיד לכם" עברתי את גיל הגנון כמה ילדותי

הי ענבל

לגבי איישה, יתכן שאנו יוצרים בעצמנו את אפקט הפיגמליון הזה, ברגעים אלו ממש. לגבי חסימות, אני מסכימה עם משפטך האחרון, רק שיש לזכור שאנחנו אלו שמשתפות פעולה עם התופעה. הבעיה, במקרה הזה, היא שלנו - חוסר היכולת שלנו לשתוק. צריך לשים תמרור אזהרה וזהו. אם הפורום יהרס, אין לנו על מה להלין אלא על עצמנו (ומצד שני, אני לא חושבת שזה כזה בלתי נסבל להתווכח מדי פעם עם מיסיונרים, נראה לי קצת מוגזם ולא נכון לתת בידיהם עוצמה כה נכבדת). אני מסכימה שזה מעצבן ומרגיז ומתיש, אבל הפיתרון, לא רק שהוא קל, הוא גם תלוי אך ורק בנו (ושחייכניות למינהן יבינו או לא כרצונן, יש אנשים לא-חכמים בעולם ושיבושם להם).

למעלה