התפקדות והזדהות בפורום

SharoNofit

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות והזדהות בפורום../images/Emo70.gif

שם:
אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת:
סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד:
סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד:
דמות נוסטלגית אהובה במיוחד:
וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו:
אתר אהוב באינטרנט:
פורום\קומנה אהובה או מומלצת:
זמר אהוב:
זמרת אהובה:
שחקן אהוב:
שחקנית אהובה:
צבע אהוב:
בן אדם שאתה הכי אוהב:
שיר אחרון שנתקע לך בראש:
והשאלון המורחב למעוניינים........
האם אתה:
מאחרת הרבה?
עובדת?
מבריזה הרבה מבי"ס?
מדברת הרבה בטלפון?
מקבלת ציונים טובים?
כותבת שירים/סיפורים?
משתדלת לאכול בריא?
חושבת על עצמך לפני אחרים?
חוסכת כסף?
מבזבזת כסף בעיקר על שטויות?
האם אי פעם:
שיקרת?
פגעת במישהו בכוונה תחילה?
ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?
אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק.
עם טלויזיה דלוקה?
לא ישנת יום שלם?
היית במחשב כל הלילה?
היית בחו"ל?
אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל?
חיבקת מישהו מפורסם?
הופעת על במה?
גנבת משהו?
תפסת טרמפ?
אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף?
נשברה לך שן?
עישנת סיגריה?
העדפות:
אביב או סתיו?
קפה או תה?
שחור או לבן?
טלפון או פלאפון?
סלקום או אורנג`?
שוקולד מריר או חלב?
שיער אסוף או פזור?
ירח או שמש?
קולה או ספרייט?
קור או חום?
אילת או חרמון?
עיניים ירוקות או כחולות?
קרמבו או גלידה?
לילה או יום?
דיסקמן או מערכת?
מוזיקה ישראלית או לועזית?
השיר שלנו או מיכאלה?
לנקות או להשאיר מלוכלך?
שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?
סווטשרט עם כובע או בלי?
נעלי בית או יחפים?
סבון רגיל או נוזלי?
בי"ס או צבא? [=

SharoNofit

New member
מתפקדת.../images/Emo60.gif

שם: נופית.
בן\בת: בת.
מקום מגורים: בית שמש.
אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: 281480664
סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: "בוורלי הילס 90210", "עולמה הסודי של אלכס", "הנסיך המדליק מבל אייר", "לויס וקלארק", "נשואים פלוס", "גולשים בזמן".
סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: "נילס הולגרסון", "צבי הנינג'ה", "ספיידרמן", "סימבה מלך הג'ונגל"
דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: קשה לבחור, על כולם גדלתי
וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: "השיר שלנו".
אתר אהוב באינטרנט: "תפוז"
, NRG.
פורום\קומנה אהובה או מומלצת: קומנת שרון מרקוביץ'
http://communa.tapuz.co.il/sharonmarkobiz
זמר אהוב: אביב גפן
זמרת אהובה: אבריל לאבין, נינט טייב
שחקן אהוב: ג'וני דפ, טום קרוז
שחקנית אהובה: דניאלה וירצר, יעל שרוני
צבע אהוב: שחור
בן אדם שאתה הכי אוהב: שרון מרקוביץ', גלית גלעד
שיר אחרון שנתקע לך בראש: "עניין של זמן"
והשאלון המורחב למעוניינים........
האם אתה:
מאחרת הרבה? די....
עובדת? לא.
מבריזה הרבה מבי"ס? לא
מדברת הרבה בטלפון? לא
מקבלת ציונים טובים? סבירים
כותבת שירים/סיפורים? לא ממש
משתדלת לאכול בריא? משתדלת
חושבת על עצמך לפני אחרים? תלוי מי זה
חוסכת כסף? מנסה
מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? לא
האם אי פעם:
שיקרת? כן
פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן
ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן
אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא
ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק.
עם טלויזיה דלוקה? כמעט.
לא ישנת יום שלם? ברור, מלא פעמיים
היית במחשב כל הלילה? כן
היית בחו"ל? לא
אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? כן
חיבקת מישהו מפורסם? כן, שרון מרקוביץ'
הופעת על במה? כן
גנבת משהו? כן
תפסת טרמפ? פעם כן, עכשו ממש לא
אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא
ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף? את ההתחלה כן -עם הצוות המקורי, מאז שעשו שינויים כבר לא.
נשברה לך שן? לא
עישנת סיגריה? מודה.
העדפות:
אביב או סתיו? אביב
קפה או תה? תה
שחור או לבן? שחור
טלפון או פלאפון? פלאפון.
סלקום או אורנג`? סלקום
שוקולד מריר או חלב? מריר.
שיער אסוף או פזור? תלוי
ירח או שמש? תלוי
קולה או ספרייט? מים
קור או חום? קור
אילת או חרמון? חרמון
עיניים ירוקות או כחולות? כחולות
קרמבו או גלידה? גלידה.
לילה או יום? שניהם.
דיסקמן או מערכת? מערכת.
מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם
השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו
לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות.
שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? תלוי
סווטשרט עם כובע או בלי? עם!
נעלי בית או יחפים? גרביים
סבון רגיל או נוזלי? נוזלי
בי"ס או צבא? בי"ס. [=

Oshi love Tamir

New member
מתפקדת

שם:אושרת. גיל:.18.5. מקום מגורים:חולון. אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת:[email protected] סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד:צער גידול בנות,לואיס וקלארק וכו... סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד:דרדסים. דמות נוסטלגית אהובה במיוחד:מישל מצער גידול בנות. וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו:עכשיו ברגע זה? פלוריסיינטה.בכללי:השמינייה,האלופה,חברים,מכושפות. אתר אהוב באינטרנט:www.alienantfarm.tk. פורום\קומנה אהובה או מומלצת:השמינייה.(1299) זמר אהוב: זמרת אהובה:לא היא אהובה,אבל אני אוהבת את השירים של אבריל לאבין. שחקן אהוב:אין ממש,אולי ידידיה ויטל,ג'וני דפ. שחקנית אהובה:עדי הימלבלוי,הילי ילון,אליסה מילאנו,ג'ניפר אניסטון. צבע אהוב:ורוד. בן אדם שאתה הכי אוהב:אח שלי. שיר אחרון שנתקע לך בראש:Against All odds. והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה?כן. עובדת?לא. מבריזה הרבה מבי"ס?הברזתי.סיימתי בצפר לנצח. מדברת הרבה בטלפון?כן. מקבלת ציונים טובים?חח ממש לא. כותבת שירים/סיפורים?כתבתי,אבל רק שאני ממש בדיכאון אני כותבת ואני גרועה בזה. משתדלת לאכול בריא? חושבת על עצמך לפני אחרים?לפעמים כן לפעמים לא. חוסכת כסף?לא,אבל אני צריכה להתחיל לחסוך. מבזבזת כסף בעיקר על שטויות?כן,בהחלט. האם אי פעם: שיקרת?כן. פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא שזכור לי. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן,אבל לא התכוונתי אבל דווקא למי שאני באמת שונאת לא אמרתי. ישנת עם רדיו דלוק?עם דיסק. עם טלויזיה דלוקה?כן. לא ישנת יום שלם?כן. היית במחשב כל הלילה?לא. היית בחו"ל?כן. אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל?לא נשבעתי אבל הייתי בטוחה שלא,ואכלתי בסוף. חיבקת מישהו מפורסם?כןןןןן. הופעת על במה?כן. גנבת משהו?כן. תפסת טרמפ?לא. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא. ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף?כן. נשברה לך שן?כן. עישנת סיגריה?לא. העדפות: אביב או סתיו?שתיהם. קפה או תה?נס קפה. שחור או לבן?שתיהם. טלפון או פלאפון?פלאפון. סלקום או אורנג`?אורנג',למרות שיש לי סלקום אבל כל הדברים השווים באורנג'. שוקולד מריר או חלב?שוקולד חלב. שיער אסוף או פזור?פזור. ירח או שמש?ירח. קולה או ספרייט?קולה. קור או חום?לא קר מידי ולא חם מידי. אילת או חרמון?אני אוהבת את שניהם,אילת זה בנים,ברכה,ים וחרמון זה פשוט כייף בגלל השלג וכל זה. עיניים ירוקות או כחולות?גם וגם,זה מדהים,הלוואי היו לי עיניים ירוקות או כחולות.שלי סתם חומות. קרמבו או גלידה?מתה על גלידה אבל גם קרמבו זה טעים. לילה או יום?יום נראה לי,כי בלילה אני נהיית עצובה. דיסקמן או מערכת?מערכת בבית,דיסקמן(או אמ פי 3) ברחוב. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית ברור. השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות,למרות שאני לא מרבה לעשות זאת...חחח... שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?תלוי עם מי,אבל עדיף פנים אל פנים. סווטשרט עם כובע או בלי?יותר יפה בלי אבל עם יותר שימושי.חח... נעלי בית או יחפים?בחורף נעלי בית,בקיץ יחפים. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי. בי"ס או צבא? [=אני עושה שירות לאומי.

Batelg

New member
גמאני ../images/Emo26.gif

שם: בתאל גיל: 18 מקום מגורים: רמלה סדרת נוסטלגיה אהובה במיוחד: משפחת בנדי, גולשים בזמן סדרת נוסטלגיה מצויירת אהובה במיוחד: קטקטים, נילס, האסופית סדרה לא נוסטלגית שאני רואה: על טבעי, נמלטים. או סי, מגרש ביתי, אנטומיה של גריי ועוד... אתר אהוב באינטרנט: אממממ אין ממש.. קומונה מומלצת: ג'נסן אקלס 10078 זמרת אהובה: פינק שחקן אהוב: ג'נסן אקלס. וונטרות מילר, רן דנקר, ג'וני דפ ועוד.. צבע אהוב: אדום וכתום בן אדם שאתה הכי אוהבת: המשפחה שלי (אי אפשר לבחור רק אחד!!) שיר אחרון שנתקע בראש: Panic!At The Disco - 10 - I Write Sins Not Tragedies אה ושאלה קטנה: באריזה משפחתית בהתחלה היו שלושה ילדים אדי לורה ועוד אחת קטנה.. ובעונות המתקדמות יותר הילדה השלישית פשוט נעלמה!! מישהו יודע איך הסבירו את ההיעלמות שלה בעלילה של הסדרה? שאלה שמציקה הרבה זמן...

Double U

New member
גם אני תוהה לאן הילדה השלישית נעלמה

ממילא הדמות שלה לא תרמה ממש לסדרה כמו השאר, אז אולי פשוט החליטו להעיף אותה/היא עפה בעצמה ובסדרה פשוט התעלמו מקיומה.

LuLiLoPiLaTo1

New member
כן..../images/Emo26.gif

היה באופרה בערוץ 10 לפני כמה זמן עליה.. פשוט החליטו להיפטר מהדמות שלה..אזל לה הכסף והיא הלכה לתעשיית הפורנו ..אבל אז היא השתקמה מזה או משהו ..לא זוכרת במדויק לדעתי לא הסבירו איך היא נעלמה..או שאמרו ששלחו אותה לדודה בעצם..

LuLiLoPiLaTo1

New member
ככה היא סיפרה..

אני מניחה שזה היה לא חוקי..אבל זה בטח היה כשהיא הייתה קצת יותר גדולה

Double U

New member
מתפקד!../images/Emo11.gif

שם: שי גיל: 15 מקום מגורים: כפר סבא אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: מי שירצה, במסר סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: מי הבוס, צער גידול בנות, עולמה הסודי של אלכס סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: נילס הולגרסון, ארתור דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: נילס, ארתור וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: השמינייה אתר אהוב באינטרנט: תפוז פורום\קומנה אהובה או מומלצת: חטיבת ביניים (522), כפר סבא (594), השמינייה (1299) זמר אהוב: להקת ABBA (קצת מיושן:$) זמרת אהובה: כנ"ל שחקן אהוב: לא יודע שחקנית אהובה: ליאת ביין, משחקת בשמינייה. אבל היא באמת שחקנית טובה, לא כמו כמה שמכהנים גם כדוגמנים באותה הזדמנות. צבע אהוב: כחול בן אדם שאתה הכי אוהב: המשפחה שיר אחרון שנתקע לך בראש: Summer Nights של גריז. כן, אני בן אדם מיושן.

samata

New member
me

שם: מתן.
מקום מגורים: מזכרת בתיה (אל תחפשו אותנו על המפה - אנחנו נמצא כבר אתכם
)
אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: [email protected] / ICQ: 158166349
סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: נשואים פלוס, אריזה משפחתית, רצח מאדום לשחור וכו'
סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: צבי הנינג'ה, הדרדסים, אופלי בופל, כוח וידאו, החתולים הסמוראים המעופפים הנועזים וכו'...
דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: קוואץ' (כוח וידאו
).
וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: "המגן".
אתר אהוב באינטרנט: 12thplayer
פורום\קומנה אהובה או מומלצת: תפוז בכלליות.
זמר אהוב: מוקי.
זמרת אהובה: אין.
שחקן אהוב: מייקל צ'יקליס.
שחקנית אהובה: אין.
צבע אהוב: כחול.
בן אדם שאתה הכי אוהב: המשפחה.
שיר אחרון שנתקע לך בראש: "סקס של סקס" - אינפקציה / "האדמה בוכה" - מוקי. והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה:
מאחר הרבה? לא
עובד? כן
מבריז הרבה מבי"ס? מה זה ביצפר? :X
מדבר הרבה בטלפון? ככה-ככה.
מקבל ציונים טובים? ממוצע ומעלה.
כותב שירים/סיפורים? לא.
משתדל לאכול בריא? כן.
חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי במצב.
חוסך כסף? כן (קורס צלילה וחו"ל =])
מבזבז כסף בעיקר על שטויות? משתדל שלא
האם אי פעם:
שיקרת? כן.
פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא זוכר.
ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא.
אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא.
ישנת עם רדיו דלוק? לא.
עם טלויזיה דלוקה? כן.
לא ישנת יום שלם? כן.
היית במחשב כל הלילה? כן.
היית בחו"ל? כן.
אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? כן.
חיבקת מישהו מפורסם? מממ דוד שלי היה נגן בלהקת "אבטיפוס"..נחשב?
הופעת על במה? כן.
גנבת משהו? כן (כתה ה'- זיכרון לא טוב :X).
תפסת טרמפ? לא.
אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 0_o
ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף? לא.
נשברה לך שן? כן.
עישנת סיגריה? כן (רק לניסיון....עדיף נרגילה =]). העדפות:
אביב או סתיו? אביב.
קפה או תה? תה.
שחור או לבן? לבן.
טלפון או פלאפון? פלאפון.
סלקום או אורנג`? אורנג'.
שוקולד מריר או חלב? חלב.
שיער אסוף או פזור? פזור.
ירח או שמש? ירח.
קולה או ספרייט? קולה.
קור או חום? חום.
אילת או חרמון? אילת.
עיניים ירוקות או כחולות? כחולות.
קרמבו או גלידה? גלידה.
לילה או יום? זריחה =].
דיסקמן או מערכת? מערכת.
מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית.
השיר שלנו או מיכאלה? לא ולא.
לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך - ואז לנקות.
שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל פנים.
סווטשרט עם כובע או בלי?......... קפוצ'ון? בטח.
נעלי בית או יחפים? יחפים.
סבון רגיל או נוזלי? רגיל.
בי"ס או צבא? תנו לי שנה-שנתיים ואני אחזור אליכם

מתפקדת../images/Emo3.gif

שם:דנוש
גיל: 21 מקום מגורים:איזור הצפון אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת:חסוי
סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד:יש לי שניים לואיס וקלארק ואריזה משפחתית
סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: בבאי!!!!
דמות נוסטלגית אהובה במיוחד:בבאי!!
וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו:דרדסים חח
אתר אהוב באינטרנט:יש המוווווווווון
פורום\קומנה אהובה או מומלצת: חסוי
זמר אהוב: אנריקה איגלסיאס
זמרת אהובה:סלין דיון שחקן אהוב:טום קרוז
שחקנית אהובה: רנה זלווגר
צבע אהוב:סגול
בן אדם שאתה הכי אוהב:יש הרבה
שיר אחרון שנתקע לך בראש:ואיייי "אהבה היא שיר לשניים" מהשהו כזה
והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה? יאפ
עובדת?לא
מדברת הרבה בטלפון? יאפ
כותבת שירים/סיפורים? לא
משתדלת לאכול בריא? משתדלת שכן אבל לא תמיד מצליחה..
חושבת על עצמך לפני אחרים?לא חוסכת כסף?כן מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? כן..
האם אי פעם: שיקרת? כן
פגעת במישהו בכוונה תחילה?בחיים לא ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן.. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא אני שומרת דברים כאלה בלב לצערי.. ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק. כן עם רדיו דלוק עם טלויזיה דלוקה? כן לא ישנת יום שלם?כן היית במחשב כל הלילה? כן.. היית בחו"ל? כן
אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? לא חיבקת מישהו מפורסם? לא..
הופעת על במה?לא גנבת משהו? חס ושלום תפסת טרמפ? ממש לא אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? בעעעעעע
ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף?חחחחח בחיים לא ראיתי את זה כי יש לי yes נשברה לך שן? כן עישנת סיגריה? לאאא העדפות: אביב או סתיו?סתיו
קפה או תה?קפה שחור או לבן?שחור טלפון או פלאפון?פלאפון סלקום או אורנג`? אף אחד מהם שוקולד מריר או חלב? חלב שיער אסוף או פזור?פזור ירח או שמש?שמש קולה או ספרייט? קולה קור או חום?קור אילת או חרמון? אילת
עיניים ירוקות או כחולות? כחולות קרמבו או גלידה?גלידה
לילה או יום?יום דיסקמן או מערכת?מערכת מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנו!!
לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים סווטשרט עם כובע או בלי?בלי נעלי בית או יחפים?יחפים סבון רגיל או נוזלי? נוזלי
בי"ס או צבא? סיימתי את שתיהם חחח

luda88

New member
../images/Emo9.gif

שם: לודה גיל: 18 מקום מגורים: ב"ש אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: רשום בכרטיס האישי
סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: יש המון
סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: ^ דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: חחח אף פעם לא חשבתי על זה
וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: יש הרבה
אתר אהוב באינטרנט: ^ פורום\קומנה אהובה או מומלצת: אהבה ורומנטיקה, על כוס קפה
זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין שחקן אהוב: אין שחקנית אהובה: אין צבע אהוב: כחול
בן אדם שאתה הכי אוהב:
שיר אחרון שנתקע לך בראש: את מי את משקה דמעות - סיוון שביט והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה? לא עובדת? כן מבריזה הרבה מבי"ס? אין בצפר
מדברת הרבה בטלפון? לא מקבלת ציונים טובים? כן כותבת שירים/סיפורים? בקטנה משתדלת לאכול בריא? ככה ככה חושבת על עצמך לפני אחרים? תלוי במקרה חוסכת כסף? כן מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? לא האם אי פעם: שיקרת? כן פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן חח אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן ישנת עם רדיו דלוק? כן עם טלויזיה דלוקה? כן לא ישנת יום שלם? כן היית במחשב כל הלילה? כן היית בחו"ל? כן אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן, חמי רודנר
הופעת על במה? כן גנבת משהו? נראה לי בעבר הרחוק חח תפסת טרמפ? לא אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איחס לא
ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף? חחח כן נשברה לך שן? לא עישנת סיגריה? ניסיתי, שכטה
העדפות: אביב או סתיו?סתיו קפה או תה? תה שחור או לבן? שחור טלפון או פלאפון? פל' סלקום או אורנג`? אורנג' שוקולד מריר או חלב? חלב שיער אסוף או פזור? פזור ירח או שמש? ירח קולה או ספרייט? קולה קור או חום? קור אילת או חרמון? חרמון עיניים ירוקות או כחולות? ירוקות קרמבו או גלידה? קרמבו
לילה או יום? לילה דיסקמן או מערכת? ממ שאלה קשה
מוזיקה ישראלית או לועזית? גם שאלה קשה חחח השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה, טלבנובלה בע"מ, האלופה
לנקות או להשאיר מלוכלך? חחח תלוי מה
שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים
סווטשרט עם כובע או בלי? עם נעלי בית או יחפים? יחפים סבון רגיל או נוזלי? נוזלי בי"ס או צבא? עוד לא ניסיתי צבא [עוד 3 חודשים גיוס] אבל כרגע אני רוצה צבא

עונה עונה עונה!!!!!!

שם: אורטי, קיי גיל: 19.5 מקום מגורים: מרכז אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: מסרים וכאלה סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: נשואים + סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: קטקטים דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: כל הבאנדים וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: על טעם ועל ריח אתר אהוב באינטרנט: תפוז? פורום\קומנה אהובה או מומלצת: תשוקות!!! (880) זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין שחקן אהוב: ג'וני דפ? שחקנית אהובה: אין צבע אהוב: סגול-תכלת בן אדם שאתה הכי אוהב: עצמי שיר אחרון שנתקע לך בראש: where'd you go והשאלון המורחב למעוניינים........ לא מעוניינת
עמכם הסליחה! פורום מגניבבבבבבב

מתפקדת../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

שם: ירדן גיל: 13 מקום מגורים: חיפה אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: איסיקיו-326732657 סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: חברים
סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: וואי קשה...אין דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: ג'ואי מחברים
וצ'נדלר מחברים
וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשיו:"האלופה" נחשב? אתר אהוב באינטרנט: תפוז פורום\קומנה אהובה או מומלצת:"האלופה"-פורום זמר אהוב: הראל סקעת,EMINEM זמרת אהובה:מירי מסיקה שחקן אהוב:תמיר בוסקילה שחקנית אהובה:ג'ניפר אניסטון צבע אהוב:טורקיז בן אדם שאתה הכי אוהב: את חבר שלי שיר אחרון שנתקע לך בראש:של קולדפלי..לא זוכרת את השם

גם אני!!!

אני בכלל מפורום הורים לתאומים... בגלל זה הכינוי!
____________________________________ שם: גלית גיל: 24 סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: "הצלצול הגואל", "צער גידול בנות", "בלוסום". סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: "ערי הזהב האבודות" דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: ארנולד החמוד מ"על טעם ועל ריח" מצחיק אותי בטירוף!!! וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: "האלופה" פורום\קומנה אהובה או מומלצת: פורום הורים לתאומים...
זמר אהוב: יש כמה... אייל גולן, משה פרץ, עמיר בניון, יוסי אזולאי ו... גם ג'קו אייזנברג מ"כוכב נולד 4" (
"נרדם על החולות..."
). זמרת אהובה: קרן פלס וגם נינט טייב. שחקן אהוב: וינס ווהן, אנטוניו סבאטו גוניור. שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס וריס ווית'רספון. בן אדם שאתה הכי אוהב: בעלי והילדים...
שיר אחרון שנתקע לך בראש: השיר החדש של אייל גולן, שיר על המלחמה... "אם יש שם גן עדן" - שיר מ-ד-ה-י-ם!!! ____________________________________________________________________________________________ דרך אגב: ברשימת הסדרות שכחת את: "בלוסום", "רמונה", "המלון של פולטי", "שלושים ומשהו", "בלשים בלילה" ו... "משמר-המפרץ"... ____________________________________________________________________________________________
... הייתה פעם סדרה שסופר בה על שוטר ועל הכלב שלו... (כלב זאב, נראה לי שקראו לו טין-טין או רין-טין-טין) מישהו זוכר את שמה של הסדרה???

למעלה