התפקדות והזדהות בפורום

luda88

New member
שוטר וכלב?

הדבר היחיד שעולה לי לראש זה משהו עם הכלב רקס לא זוכרת את השם..

צאיג

New member
|צנונית|

שם:כרמל גיל: 12.5 מקום מגורים:ת"א אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת:חסוי.
סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד:נישואים פלוס.
סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד:לא יודעת.
דמות נוסטלגית אהובה במיוחד:קלי באנדי. אחת המצחיקות.. וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשיו:אני לא רואה טלוויזיה.. אתר אהוב באינטרנט:תפוז. פורום\קומנה אהובה או מומלצת:גרין דיי.
זמר אהוב:אמינם. זמרת אהובה:אין. שחקן אהוב:אין. שחקנית אהובה:אין. צבע אהוב:ירוק. בן אדם שאתה הכי אוהב:הדר.
שיר אחרון שנתקע לך בראש:אין. והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה? לא. עובדת? לא. מבריזה הרבה מבי"ס?לא. מדברת הרבה בטלפון? המון. מקבלת ציונים טובים?כן. כותבת שירים/סיפורים? אהא. משתדלת לאכול בריא?אהא. חושבת על עצמך לפני אחרים?יכול להיות.. חוסכת כסף?כן. מבזבזת כסף בעיקר על שטויות?כן. האם אי פעם: שיקרת? כן. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק.אייטונז נחשב? עם טלויזיה דלוקה? אהא. לא ישנת יום שלם?אהא. היית במחשב כל הלילה?אהא. היית בחו"ל? אהא. אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל?לא. חיבקת מישהו מפורסם? אהא. הופעת על במה?אהא. גנבת משהו? לא. תפסת טרמפ? אהא. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא. ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף?לא. נשברה לך שן? לא. עישנת סיגריה? לא. העדפות: אביב או סתיו?חורף. קפה או תה?שוקו. שחור או לבן?שחור. טלפון או פלאפון?טלפון. סלקום או אורנג`? אורנג'. שוקולד מריר או חלב? מריר. שיער אסוף או פזור?פזור. ירח או שמש?ירח. קולה או ספרייט?נסטי.
קור או חום?קור. אילת או חרמון? חרמון. עיניים ירוקות או כחולות?ירוקות. קרמבו או גלידה?קרמבו. לילה או יום?לילה. דיסקמן או מערכת?אייפוד. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית. השיר שלנו או מיכאלה?לא זה ולא זה. לנקות או להשאיר מלוכלך? לישון. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים. סווטשרט עם כובע או בלי?עם. נעלי בית או יחפים?יחפים. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. בי"ס או צבא? בי"ס.

היי אווריבודי

שלום לכולם שם: עמית גיל: 17 מקום מגורים: הדרום של הצפון אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: יש ב"עולם" סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: איזה חמישית מהרשימה, אבל אם אני צריך לבחור אחת, אז "דגראסי". הייתי בטוח שאני היחידי שמכיר את זה... סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: לא יודע עכשיו... דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: סטיב ארקל בהחלט היה מצחיק. וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: "המגן"(
), "אבודים", "הסופרנוס" כשהיא בHOT/ערוץ10-2. אתר אהוב באינטרנט: אתר האוזן השלישית. שדרך אגב, אתם עלולים למצוא אותו שימושי בהקשר של נושא הפורום. פורום\קומנה אהובה או מומלצת: מתגייסים, לימודי תסריטאות וקולנוע, רהצפ, קומונת הוולווט אנדרגראונד! ועוד... זמר אהוב: ברי סחרוף זמרת אהובה: ניקו שחקן אהוב: ג'וני דפ שחקנית אהובה: קייט וינסלט צבע אהוב: שחור, כחול, סגול בן אדם שאתה הכי אוהב: ... שיר אחרון שנתקע לך בראש: הרינגטון של אחותי, רחמנא ליצלן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

מתפקדת בכיף../images/Emo9.gif

שם: ליאת בקאלו גיל: כמעט 25 מקום מגורים: חולון אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת: מסרים, ומי שרוצה אשלח לו מסנג'ר/איסיקיו במסר סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: "צער גידול בנות" סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: "היער הירוק" דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: מישל מ"צער גידול בנות" וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: "פוקימון" אתר אהוב באינטרנט: http://loveohad.tipo.co.il פורום\קומנה אהובה או מומלצת: הפורום של אוהד חיטמן זמר אהוב: אוהד חיטמן זמרת אהובה: קרן פלס שחקן אהוב: בילי זאיין מהסרט טיטניק שחקנית אהובה: אין מישהי ספציפית צבע אהוב: סגול בן אדם שאתה הכי אוהב: חברה שלי דורית שיר אחרון שנתקע לך בראש: "תגידי לו" והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה? לא עובדת? כן מבריזה הרבה מבי"ס? כשהייתי בבי"ס לא הברזתי לעיתים קרובות! מדברת הרבה בטלפון? כן חח מקבלת ציונים טובים? כשהייתי תלמידה אז לא ממש... כותבת שירים/סיפורים? שירים, כן. משתדלת לאכול בריא? כן חושבת על עצמך לפני אחרים? כן תמיד חוסכת כסף? לא מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? כן האם אי פעם: שיקרת? לצערי כן פגעת במישהו בכוונה תחילה? משתדלת מאוד מאוד שלא! ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? רק אם זה ממש מסיבה מוצדקת אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא ישנת עם רדיו דלוק? עם הmp3, כן לא עם רדיו, עם דיסק. עם טלויזיה דלוקה? כן לא ישנת יום שלם? לילה שלם אם כבר, אז כן היית במחשב כל הלילה? עוד לא יצא לי היית בחו"ל? לא אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? לא חיבקת מישהו מפורסם? כן חח הופעת על במה? מסיבת סיום כיתה ח', נחשב?! גנבת משהו? למה לי?! תפסת טרמפ? כן ולמזלי היא הייתה נהגת נחמדה ולא מזיקה אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא חחח... ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף? מודה
נשברה לך שן? כן אאוץ' עישנת סיגריה? לא העדפות: אביב או סתיו? אביב קפה או תה? אייס קפה
שחור או לבן? לבן טלפון או פלאפון? פלאפון סלקום או אורנג`? אורנג' שוקולד מריר או חלב? חלב שיער אסוף או פזור? תלוי במצב ירח או שמש? ירח קולה או ספרייט? קולה קור או חום? קור אילת או חרמון? חרמון עיניים ירוקות או כחולות? לא משנה קרמבו או גלידה? גלידה לילה או יום? יום דיסקמן או מערכת? mp3 חחח מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות ברור! שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? גם וגם סווטשרט עם כובע או בלי? בלי נעלי בית או יחפים? יחפים סבון רגיל או נוזלי? לא משנה לי בי"ס או צבא? עבודה חחח =]

עדנונית

New member
מתפקדת

שם:עדן
מקום מגורים:מודיעין
אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת:154666795 [email protected]
סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד:צער גידול בנות
סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד:פפשש הרבה נלך על בינבה
דמות נוסטלגית אהובה במיוחד:ג'סי קטסופוליס-ג'ון סטמוס
וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו:חברים
פורום\קומנה אהובה או מומלצת:ווסטלייף
צבע אהוב:אדום שחור
בן אדם שאתה הכי אוהב:הרבה
שיר אחרון שנתקע לך בראש:כמו אוהבים
והשאלון המורחב למעוניינים........
האם אתה:
מאחרת הרבה? הממ לפעמים
עובדת? כע
מבריזה הרבה מבי"ס?לא
מדברת הרבה בטלפון? בערך
מקבלת ציונים טובים?הממ בלי עין הרע{וסיימת ברוך השם}
כותבת שירים/סיפורים? כתבתי
משתדלת לאכול בריא? לפעמים
חושבת על עצמך לפני אחרים?לא
חוסכת כסף?מתחילה
מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? לא
האם אי פעם:
שיקרת? כע..בן אדם שאמר לא ..עשה הרגע את השקר הגדול שלו
פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא יודעת
ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? יש מצב
אמרת למישהו שאת שונאת אותו? יש מצב
ישנת עם רדיו דלוק? .כע
עם טלויזיה דלוקה? כע
לא ישנת יום שלם?כע
היית במחשב כל הלילה? כע
היית בחו"ל? נופ
אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל?לא יודעת
חיבקת מישהו מפורסם? כע
הופעת על במה?כע
גנבת משהו? חמצוץ שהייתי קטנהה אבלל
תפסת טרמפ? המ כע
אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? רק טעמתי חחח
ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף?לא נראה לי
נשברה לך שן? חצי שן? לא
עישנת סיגריה? לא
העדפות:
אביב או סתיו?אביב
קפה או תה? תה
שחור או לבן?שחור
טלפון או פלאפון?פלא
סלקום או אורנג`? סלכלום
שוקולד מריר או חלב? חלב{לבן עדיף}
שיער אסוף או פזור?פזור
ירח או שמש?ירח
קולה או ספרייט? ספרייט דיאט
קור או חום?פושר
אילת או חרמון? חרמון
עיניים ירוקות או כחולות? שחומות
קרמבו או גלידה?גלידה
לילה או יום?לילה
דיסקמן או מערכת?דיסקמן
מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית
השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנו!
לנקות או להשאיר מלוכלך? לסדר
שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?תלוי
סווטשרט עם כובע או בלי?עם
נעלי בית או יחפים?בית
סבון רגיל או נוזלי? נוזלי
בי"ס או צבא? צבא

devilz

New member
אני!! (תמיד רציתי לכתוב את זה)

חח שם: ליז גיל:17 וקצת מקום מגורים: אשדוד אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת:236443930 סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: נשואים+, בוורלי, הנסיך המדליק מבל איר, קלולס, אבא חורג, אמא חורגת, נני! ועוד ועוד.. ועוד סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: אה... המומינים, משפחת סימפסון... דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: אל באנדי!! פראן פיין!! וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: מממ לוח השידורים של יס סטארז?+ המלך היל האוס משפחה בהפרעה... קיצר ... יותר מדי טלוויזיה נסכם את זה ככה אתר אהוב באינטרנט: פורום\קומנה אהובה או מומלצת: זמר אהוב: זמרת אהובה:נניח אלאניס מוריסט שחקן אהוב:ממ לאדעת הית' לדג'ר, ג'ייק ג'ילאול שחקנית אהובה:ממלא דעת מישל רודריגז קירסטן דנסט צבע אהוב:אדום בן אדם שאתה הכי אוהב: תגדירו אהבה שיר אחרון שנתקע לך בראש:lostprophets- rooftops והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה?
עובדת? לא מבריזה הרבה מבי"ס? לא הרבה מדברת הרבה בטלפון? מממ הרבה זה דבר יחסי נגיד שלא מקבלת ציונים טובים? תלוי את מי לשאול כותבת שירים/סיפורים?חחח כתיבה זה לא הקטע שלי משתדלת לאכול בריא? משתדלת... זה בדרך כלל לא עוזר הרבה חושבת על עצמך לפני אחרים? ממ תלוי במקרה, במצב, ובמי זה בדיוק "האחרים" חוסכת כסף? משתדלת מבזבזת כסף בעיקר על שטויות?לא ממש האם אי פעם: שיקרת? כמו כל אדם אחר פגעת במישהו בכוונה תחילה? קרו מיקרים... לא מתגאה בזה ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן... אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן ישנת עם רדיו דלוק? עם MP3 עם טלויזיה דלוקה? כע לא ישנת יום שלם? כאילו 24 שעות... כן... וגם יותר.. ולא פעם אחת היית במחשב כל הלילה? כע... לעיתים קרובות מידי... היית בחו"ל? כע אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? לא זכור לי שנשבעתי לא לאכול משו חיבקת מישהו מפורסם?לא הופעת על במה? תגדירו להופיע תגדירו במה גנבת משהו? סוכריה על מקל בכיתה ו' תפסת טרמפ?לא... אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חח קצת... ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף?בע.. לא נשברה לך שן? לא עישנת סיגריה? אחת? כן... יותר בעע העדפות: אביב או סתיו?אביב קפה או תה?קפה שחור או לבן? שחור טלפון או פלאפון? פל סלקום או אורנג`? אורנג' שוקולד מריר או חלב? חלב שיער אסוף או פזור? ממ תלוי במצב רוח ירח או שמש? ירח קולה או ספרייט? מים קור או חום? בדיוק באמצע אילת או חרמון? חרמון
עיניים ירוקות או כחולות? ירוקות!
(אבל לי יש סתם חומות) קרמבו או גלידה? גלידה לילה או יום? לילהלילה דיסקמן או מערכת?MP3 מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו! לנקות או להשאיר מלוכלך? חח לא לנקות שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים סווטשרט עם כובע או בלי? עם! נעלי בית או יחפים? גרביים סבון רגיל או נוזלי? נוזלי בי"ס או צבא? בי"ס

nir2107

New member
אני בתור!

שם: ניר קפלן גיל: 17 מקום מגורים: הרצליה אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: מסרים סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: סיינפלד סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: היסטריה דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: קרמר וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: ברני מק אתר אהוב באינטרנט: תפוז (לק לק) פורום\קומנה אהובה או מומלצת: היאבקות WWE (כאן בשבילך
) וביפ (כאן בשבילך
) זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין שחקן אהוב: אין שחקנית אהובה: אין צבע אהוב: ירוק בן אדם שאתה הכי אוהב: לא יודע.. שיר אחרון שנתקע לך בראש: "בלב אחד" של חדווה עמרני ("בוקר משתחץ הוא, לילה לץ ולץ הוא, שכבר יתפוצץ הוא ועליו סלאם") והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה? לא עובדת? לא מבריזה הרבה מבי"ס? רק כשצריך
מדברת הרבה בטלפון? לא מקבלת ציונים טובים? כן
כותבת שירים/סיפורים? לעיתים רחוקות משתדלת לאכול בריא? כן חושבת על עצמך לפני אחרים? גם רק כשצריך חוסכת כסף? כן, למרות שממש עכשיו כבר אין לי. מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? אם אני חוסך ואני מוציא על זה כסף, סימן שזה לא שטויות האם אי פעם: שיקרת? כן פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק. לא עם טלויזיה דלוקה? כן לא ישנת יום שלם? כן היית במחשב כל הלילה? לא כל הלילה. עד חמש. היית בחו"ל? כן אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? לא חיבקת מישהו מפורסם? לא שאני זוכר. אבל אולי חנן גולדבלט חיבק אותי והדחקתי. הופעת על במה? מופע סיום נחשב? גנבת משהו? כן תפסת טרמפ? כן אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא. איכס. ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף? קיץ שלם. נשברה לך שן? לא
עישנת סיגריה? כן העדפות: אביב או סתיו? סתיו קפה או תה? לא חשוב מה שנשתה. שחור או לבן? שחור טלפון או פלאפון? פלאפון סלקום או אורנג`? לא זה ולא זה שוקולד מריר או חלב? חלב שיער אסוף או פזור? פזור ירח או שמש? ירח קולה או ספרייט? דיאט קולה לימון קור או חום? קור אילת או חרמון? חרמון (למרות שלא הייתי עדיין) עיניים ירוקות או כחולות? כחולות קרמבו או גלידה? גלידה לילה או יום? לא זה ולא זה דיסקמן או מערכת? MP3 מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית השיר שלנו או מיכאלה? ? לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? באייסיקיו סווטשרט עם כובע או בלי? בלי נעלי בית או יחפים? גרביים סבון רגיל או נוזלי?
בי"ס או צבא? בי"ס

M i k e s F a n

New member
תורי../images/Emo70.gif נעים מאוד, סיגל../images/Emo70.gif../images/Emo176.gif

שם: סיגל
אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: חסוי |פלאפון| סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: צער גידול בנות, שלושה בדירה אחת, הנסיך המדליק מבל אייר, הרקולס סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: פיטר פן, צבי הנינג'ה|צב| דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: ג'סי מ"צער גידול בנות", ג'ק טריפר מ"שלושה בדירה אחת"
וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשיו: לא רואה אתר אהוב באינטרנט: תפוז
פורום\קומנה אהובה או מומלצת: מייק ברנט
זמר אהוב: מייק ברנט, חוליו איגלסייס, אייל גולן
זמרת אהובה: מדונה
שחקן אהוב: קיאנו ריבס, סילבסטר סטאלון
שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס
צבע אהוב: אדום
בן אדם שאתה הכי אוהב: החבר שלי
שיר אחרון שנתקע לך בראש: "חושב עליה" - עידן יניב וליאור דאוטקר
שמחה להכיר את כולכם

kristal 19

New member
עכשיו אני../images/Emo26.gif

קודם כל מזל טוב על פתיחת הפורום הגאוני הזה ועכשיו לתשובות:
שם: כרמל
מקום מגורים: פ"ת
אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: [email protected]
סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: מי הבוס?
סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: המומינים
וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: נשואים פלוס
דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: סמתנה-ממי הבוס
אתר אהוב באינטרנט: תפוזזזזז
פורום\קומנה אהובה או מומלצת: מעכשיו הפורום המומלץ הוא זהההה
זמר אהוב:יש הרבה לא מישהו ספציפי
זמרת אהובה: גם יש הרבה
שחקן אהוב:אהובים עלי במיוחד שון פן, טוס הנקס, ניקולס קייג', ברנדן פרייזר
שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס,
צבע אהוב: סגול
בן אדם שאתה הכי אוהב: אמא, אח שלי, בעלי לעתיד
שיר אחרון שנתקע לך בראש: יש אנשים מגולגלים בתוך נייר עיתון.....
האם אתה:
מאחר/ת הרבה? לא, משתדלת להגיע תמיד בזמן
עובדת? כן
מבריזה הרבה מבי"ס? אמממ... מנסה להיזכר.. לא הברזתי יותר מידי, רק לפעמים
מדברת הרבה בטלפון? לא!
מקבלת ציונים טובים? כן
כותבת שירים/סיפורים? בילדותי כתבתי שירים וסיפורים
משתדלת לאכול בריא? לא ממש
חושבת על עצמך לפני אחרים? חושבת על אחרים לפני
חוסכת כסף? משתדלת
מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? ממש לא- אבל מדי פעם מרשה לעצמי לפנק את עצמי ככה אם איזה משהו שטותי שעושה לי טוב... למשל ארנק חדש, צבע בשיער...
האם אי פעם:
שיקרת? כן, יש מישהו שלא?!?!?
פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן, למרות שאח"כ הבנתי שזאת הייתה טעות
ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא, אני שונאת שעושים לי את זה אז לא עושה לאחרים
אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן
ישנת עם רדיו דלוק? כן
עם טלויזיה דלוקה? כן
לא ישנת יום שלם? כן
היית במחשב כל הלילה? כן
היית בחו"ל? כן
אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? לא
חיבקת מישהו מפורסם? לא
הופעת על במה? כן
גנבת משהו? כן
תפסת טרמפ? לא
אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא
ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף? חחח.. לאאא
נשברה לך שן? לא
עישנת סיגריה? לצערי אני מעשנת
העדפות:
אביב או סתיו? אביב
קפה או תה? תה
שחור או לבן? לבן
טלפון או פלאפון? פלאפון
סלקום או אורנג`? אורנג'
שוקולד מריר או חלב? חלב
שיער אסוף או פזור?פזור
ירח או שמש? ירח
קולה או ספרייט? קולה
קור או חום? קור
אילת או חרמון? אילת
עיניים ירוקות או כחולות? ירוק
קרמבו או גלידה? גלידה
לילה או יום? לילה
דיסקמן או מערכת? מערכת
מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית
השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה
לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות ומהר
שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים
סווטשרט עם כובע או בלי? עם
נעלי בית או יחפים? יחפים
סבון רגיל או נוזלי? נוזלי
בי"ס או צבא? צבא [=

shiiiran

New member
היי : )

שם: מיכל (למרות הכינוי... סיפור ארוך...) גיל: 19 וחצי מקום מגורים: מרכז סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: הנסיך המדליק מביל אייר הייתי רואה אלף פעם. סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: בימבה!! דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: בבאי וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: נשואים פלוס.. (היא לא נוסטלגית כי הכרתי אותה מאוחר יחסית). אתר אהוב באינטרנט: goop פורום\קומנה אהובה או מומלצת: פורום תמונות מצחיקות זמר אהוב: שי גבסו (לא כי אני פקאצה ש"חולה" על כוכב נולד.. כי הבנאדם באמת יודע לכתוב.) זמרת אהובה: מירי מסיקה שחקן אהוב: דיוויד שווימר (תראו "חברים" ותבינו) שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון (כנ"ל) צבע אהוב: תכלת שיר אחרון שנתקע לך בראש: שבתותתתתתת וחגיםםםםם (התנגן הבוקר ברדיו) האם אתה: מאחרת הרבה? לא.. מקדימה יותר מידי. עובדת? כן.. (מתנדבת יותר נכון..) מדברת הרבה בטלפון? לא ממש.. שונאת קולות של אנשים מבעד לטלפון.. מרגישה שאני משוחחת עם רובוקופ. מקבלת ציונים טובים? רק אם אהבתי את המקצוע. כותבת שירים/סיפורים? בראש.. משתדלת לאכול בריא? כן.. כי רק זה טעים לי (מעדיפה אפרסקים על חטיפים). חושבת על עצמך לפני אחרים? לא. חוסכת כסף? כן... אבל בסוף נשברת ומבזבזת אותו על אחותי : ( מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? ממש לא. האם אי פעם: שיקרת? ברור.. אני אנושית פגעת במישהו בכוונה תחילה? סורי.. כן... ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן.. למנהל ביה"ס (הוא איים שהוא יבוא לבית שלי) אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא... ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק. לא. אם טפטוף של מים מעיר אותי אז אני ארדם עם מוזיקה? עם טלויזיה דלוקה? לא לא ישנת יום שלם? לא היית במחשב כל הלילה? לא היית בחו"ל? לא אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? לא.. אני מנסה הכל (חוץ מדברים לא כשרים) חיבקת מישהו מפורסם? לא הופעת על במה? כן.. אבל בכל מיני הופעות של בי"ס אז לא נחשב.. גנבת משהו? לא.. תפסת טרמפ? לא! אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? יכול להיות שטעמתי.. אבל תמיד הוספתי בסוף.. ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף? וואי שאלה טובה... לא זכור לי מקרה כזה! נשברה לך שן? כן. פעם נגסתי בפיצה והשן נשארה עליה. עישנת סיגריה? לא! העדפות: אביב או סתיו? אביב (יומולדת!) קפה או תה? יאכס!! טוב נו.. תה. שחור או לבן? לבן. טלפון או פלאפון? פלאפון - כי אפשר לברוח מאנשים מצוטטים. סלקום או אורנג`? אורנג' (אורנג' דיי!!) שוקולד מריר או חלב? חלב (שוקולד מריר הוא לא שוקולד!) שיער אסוף או פזור? מה הקשר לשאלה הזאת באמצע החיים?! ירח או שמש? שמש כי אני שונאת חורף קולה או ספרייט? קולה קרמבו או גלידה? גלידה בטעם קרמבו (תטעמו..) לילה או יום? לילה.. ברור.. דיסקמן או מערכת? mp3 מוזיקה ישראלית או לועזית? רק ישראלית!! של פעם!! הכי מרגש.. סווטשרט עם כובע או בלי? עם. נעלי בית או יחפים? יחפים (אין לי נעלי בית ולא היו לי בחיים) סבון רגיל או נוזלי? נוזלי.. מונע בעיות של החלקה. בי"ס או צבא? שירות לאומי.

hillator

New member
אני

שם:הילה תור גיל: 19 וחצי מקום מגורים:חיפה\ראש העין אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת:51090320 סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד:בברלי הילס, מלאכיות של צארלי, צער גידול בנות סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד:מומינים דמות נוסטלגית אהובה במיוחד:מישל מצער גידול בנות וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו:ימי חיינו, חברים, בנות גילמור אתר אהוב באינטרנט:תפוז פורום\קומנה אהובה או מומלצת:ימי חיינו זמר אהוב:אין ספטיצי זמרת אהובה:מדונה שחקן אהוב:אין מישהו ספציפי שחקנית אהובה:כנ"ל צבע אהוב:כחול בן אדם שאתה הכי אוהב:ההורים שלי שיר אחרון שנתקע לך בראש:"חייל שבוז מלבנון" והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה? יאפ עובדת? לא מבריזה הרבה מבי"ס? אני עתודאית ולא הברזתי אף פעם מדברת הרבה בטלפון? יאפ מקבלת ציונים טובים?יאפ כותבת שירים/סיפורים? לא משתדלת לאכול בריא? יאפ חושבת על עצמך לפני אחרים?לא חוסכת כסף?לא מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? יאפ האם אי פעם: שיקרת? יאפ פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק לא. עם טלויזיה דלוקה? לא לא ישנת יום שלם?יאפ היית במחשב כל הלילה?יאפ היית בחו"ל? יאפ אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל?לא חיבקת מישהו מפורסם? לא הופעת על במה?כן גנבת משהו? לא תפסת טרמפ? לא אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף?לא נשברה לך שן? לא עישנת סיגריה? לא העדפות: אביב או סתיו?אביב קפה או תה? קפה שחור או לבן?לבן טלפון או פלאפון?פאלפון סלקום או אורנג`? אורנג' שוקולד מריר או חלב? חלב שיער אסוף או פזור?תלוי מתי ירח או שמש?שמש קולה או ספרייט? קולה קור או חום?חום אילת או חרמון? אילת עיניים ירוקות או כחולות? ירוק קרמבו או גלידה?גלידה לילה או יום?יום דיסקמן או מערכת?דסקמן מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?טלפון סווטשרט עם כובע או בלי?עם כובע נעלי בית או יחפים?נעלי בית סבון רגיל או נוזלי? נוזלי בי"ס או צבא? ממ אני עתודאית אז טכניון

אני פה חח

שם:מיכל גיל:15 אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת:291817094 סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד:כמו שהיה בכנסיה לפורומים-גולשים בזמן,צער גידול בנות,הנסיך המדליק מבל אייר,נשואים פלוס סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד:הקטקטים,עלובי החיים(מישהו זוכר?!),דובוני אכפת לי דמות נוסטלגית אהובה במיוחד:וויל וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו:חברים אתר אהוב באינטרנט:לא יכולה לבחור אחד בינהם אתר המצויירים פורום\קומנה אהובה או מומלצת:חברים וג'ואי,סרטים מצויירים ודיסני,סדרות מצויירות זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין שחקן אהוב:ג'ים קארי,אדריאן ברודי,רמי הויברגר,גו'ני דפ,מת'יו פרי שחקנית אהובה:מ.ק אולסן,אלישיה סילברסטון צבע אהוב:סגול בן אדם שאתה הכי אוהב:ג'סט וואן?? שיר אחרון שנתקע לך בראש:can you feal the love tonightראיתי אתמול מלך הארוית והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה?כן עובדת? לא מבריזה הרבה מבי"ס?לא מדברת הרבה בטלפון? כן מקבלת ציונים טובים?כן בערך כותבת שירים/סיפורים?כבר לא משתדלת לאכול בריא? כן חושבת על עצמך לפני אחרים?כן חוסכת כסף?כן מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? לא האם אי פעם: שיקרת? כןן פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק.לא עם טלויזיה דלוקה? לא לא ישנת יום שלם?כן היית במחשב כל הלילה? לא היית בחו"ל? לא אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל?לא חיבקת מישהו מפורסם? לא הופעת על במה?כן גנבת משהו? לא ממש...הדברים הקטנים מחק ,מחדד על הרצפה תפסת טרמפ? עם מישהי שאני מכירהכ \ אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף?לא נשברה לך שן? כן עישנת סיגריה? לא העדפות: אביב או סתיו?אביב קפה או תה? תה שחור או לבן?לבן טלפון או פלאפון?טלפון סלקום או אורנג`? סלקום שוקולד מריר או חלב? חלב שיער אסוף או פזור?אסוף ירח או שמש?שמש קולה או ספרייט? ספרייט קור או חום?חום אילת או חרמון? לאדעת עיניים ירוקות או כחולות? שתיהן קרמבו או גלידה?גלידה לילה או יום?יום דיסקמן או מערכת?לאידועת מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים סווטשרט עם כובע או בלי?עם נעלי בית או יחפים?נעלי בית סבון רגיל או נוזלי? נוזלי בי"ס או צבא? צבא

../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

שם: ליפז גיל: 16 וחצי מקום מגורים: נתניה סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: הנסיך המדליק מבל אייר\ אריזה משפחתית\ אבא חורג, אמא חורגת סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: עיר התינוקות דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: פליקס החתול וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשיו: השיר שלנו..חחח אתר אהוב באינטרנט: אין פורום\קומנה אהובה או מומלצת: פורום נולד לרקוד (שניסגר..
) זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר
שחקנית אהובה: אין צבע אהוב: ורוד וכחול בן אדם שאתה הכי אוהב: הכי הכי אני אוהבת את המשפחה שלי שיר אחרון שנתקע לך בראש: אפרת גוש - תמיד כשאתה בא והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה? אממ לא כל כך עובדת? כן מבריזה הרבה מבי"ס? לא הרבה מדברת הרבה בטלפון? כןןןן מקבלת ציונים טובים? דיי.. כותבת שירים/סיפורים? לא משתדלת לאכול בריא? משתדלת..חחח חושבת על עצמך לפני אחרים?אממ תלוי במצב חוסכת כסף? אפשר לומר.. מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? כן..חח האם אי פעם: שיקרת? לא אז לא.. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא זוכרת.. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חחח כן.. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן..חיחי ישנת עם רדיו דלוק? בארוררר עם טלויזיה דלוקה? חחח זאת הדרך היחידה שאני נרדמת.. לא ישנת יום שלם? אממ כן היית במחשב כל הלילה? כן..חיחי היית בחו"ל? כה
אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? חחחח כה.. חיבקת מישהו מפורסם? אממממ.. לא זוכרת.. הופעת על במה? כן גנבת משהו? כן..חיחי תפסת טרמפ? לא אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לאאאאאאא ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף? כע.. נשברה לך שן? לא עישנת סיגריה? כן.. העדפות: אביב או סתיו? אביב קפה או תה? קפה שחור או לבן? לבן טלפון או פלאפון? פלאפון סלקום או אורנג`? סלקום שוקולד מריר או חלב? חלב..איכ מריר.. שיער אסוף או פזור? פזור ירח או שמש? ירח.. קולה או ספרייט? לא אוהבת את שניהם.. קור או חום? קור...רררר אילת או חרמון? חרמון!!!!! עיניים ירוקות או כחולות? ירוקות.. קרמבו או גלידה? גלידההה לילה או יום? לילה.. דיסקמן או מערכת? מערכת.. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית.. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך..
שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים.. סווטשרט עם כובע או בלי? עם כובעע!!!
נעלי בית או יחפים? יחפים.. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי בי"ס או צבא? ביצפר..

quiet as water

New member
שלום לכולם! אני חדשה:)

שם : מיטל
מקום מגורים : הוד השרון
אייסיקיו /מסג'ר - 200082429 או מסנג'ר - [email protected]
סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד - סטארסקי והאץ
- אגב אני וחברה שלי פתחנו קומונה לסדרה הזו אז כל מי שאוהב מוזמן ! אויי
שאני לא אשכח התוכנית משודררת כל יום שישי מ12 עד 2 ורבע .. וביום שבת מ9וחצי עד רבע ל12
סדרה נוסטלגית מצוירת -פיטר פן :)
דמות נוסטלגית אהובה- סטארסקי כמובן :)
סדרה לא נוסטלגית שאתה רואה עכשו: האלופה
זמר אהוב - אין אבל אני חושבת שלשי גבסו יש אחלה שירים ...
צבע אהוב - בורדו
בן אדם שאתה הכי אוהב - אמא ??
שיר שנתקע לך בראש - buttons ... של הפוסי קט... | שאלון מורחבבבבב
האם אתה ......??
מאחר הרבה ?------- לא ... למעשה אני לא מאחרת בכלל ...
עובדת --- כרגע התפטרתי :)
מבריזה מבצפר --- סיימתי בצפר עוד מעט גיוס :( |
מדברת הרבה בטלפון --- אממ.. ביחס למי??? :)
מקבלת ציונים טובים -----
כותבת שירים /סיפורים ------- שירים .
משתדלת לאכל אוכל בריא ?? ------- יאפ...
חושבת על עצמך לפני אחרים --- הההפך...:/
חוסכת כסף ----- יאפ האם איי פעם ???
שיקרת ----- מי לא ??
פגעת במישו בכוונה תחילה ---- לא !
ניתנת למישו את הטלפון בפרצוף ----- כן בהחלט ~חחחח וזה היה כייףףף
אמרת למישו שאתה שונא אותו --- לא ..... אני לא שונאת אנשים אני לא מחבבת אותם במיוחד...:)
ישנת עם רדיו דלוק?? ------ ישנתי עם הדיסק של הביטלס ..
לא ישנת יום שלם ---- בכיתה ה...
היית בחול --- יאפ ...
אכלת משו שנשבעת לא לאכל ---- לא ...
עכשו נזכרתי באפקט הפחד .. חחחח
חיבקת משו מפורסם --- לע...
הופעת על במה ---- טקס סיום?!?
גנבת משו ----- חס וחלילה
תפסת טרמפ ---- חס וחלילה תקשיבו אני חנננה...
אכלת מנה חמה בלי להוסיף מיים ----- מי יעשה כזה דבר???
עישנת סיגריה ----
העדפות................................ אביב או סתו ------ אביב ... קפה או תה --- קפה שחור או לבן === זה תלוי במה.... טלפון או פלא ------ טלפון ...פלא מסרטן .. ומחמם לי את כל האוזן :/ שוקלד מריר או חלב.......................... מריר .. שיער אסוף או פזור...... פזור... ירח או שמח ........????? קוולה או ספרייט....קולה קור או חום---- קור... קרבו או גלידה ------------- קרמבוווווווווווו לילה או יום -=============== לילהההההההההההההה דיי!חחחח יצאה נשמתי.. חחח אין לי כוח...:)

חדשה פה..../images/Emo223.gif

שם: ספיר גיל: 16 מקום מגורים:ב"ש אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת:[email protected] סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד:נשואים פלוס, אני חולם על ג'יני, סמנתה, צער גידול בנות, גולשים בזמן.. סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד:דרדסים וצבי הנינג'ה דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: ממ.. מישל מצער גידול בנות וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: אבודים, חברים.. אתר אהוב באינטרנט:תפוז בעיקר פורום\קומנה אהובה או מומלצת: הקומונות שלי [בחתימה] זמר אהוב: אדם מטייקינג באק סאנדי ונייט מפינץ' זמרת אהובה: איימי לי מאוונסנס שחקן אהוב: ג'ים קארי שחקנית אהובה: לא יודעת צבע אהוב: כחול בן אדם שאתה הכי אוהב: אח שלי שיר אחרון שנתקע לך בראש: Finch - Untitled

Conviction

New member
חדשה. ../images/Emo69.gif

שם: הדר. גיל: 16. מקום מגורים: ת"א. אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: מסנג'ר [email protected] סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: הנסיך המדליק מבל אייר, אריזה משפחתית, סיינפלד.. חברים נחשבת סדרת נוסטלגיה? אם כן, אז חברים היא הכי אהובה. סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: דני שובבני! דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: ממ, לא עולה לי דמות מסויימת בראש.. וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: אבודים, האוס. אתר אהוב באינטרנט: תפוז. פורום\קומנה אהובה או מומלצת: פורום בקסטריט בויז [302] ופורום ערוץ אמטיוי [150]. P: זמר אהוב: כריס דוהטרי. [ובגלל שאין פה להקה אהובה, אני אוסיף בעצמי.]
להקה אהובה: בקסטריט בויז. זמרת אהובה: אין. שחקן אהוב: ברוס וויליס, רוברט דה נירו, וויל סמית'. שחקנית אהובה: אין מישהי ספציפית. צבע אהוב: טורקיז. בן אדם שאתה הכי אוהב: יש כמה. שיר אחרון שנתקע לך בראש: Wanted Dead Or Alive של בון ג'ובי. והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה? כן. עובדת? לא. מבריזה הרבה מבי"ס? לעיתים.. מדברת הרבה בטלפון? לא. מקבלת ציונים טובים? כן. כותבת שירים/סיפורים? לא. משתדלת לאכול בריא? לא. חושבת על עצמך לפני אחרים? לא. חוסכת כסף? לא. מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? לגמרי. האם אי פעם: שיקרת? חח, ברור. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא נראה לי. ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק. המון פעמים. עם טלויזיה דלוקה? כן. לא ישנת יום שלם? כן. היית במחשב כל הלילה? כן. היית בחו"ל? כן. אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? לא. חיבקת מישהו מפורסם? לא. הופעת על במה? כן. טקסי ביצפר וזה.. גנבת משהו? לא. תפסת טרמפ? לא. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חח, לא. ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף? לא. נשברה לך שן? ברור מה. עישנת סיגריה? לא. העדפות: אביב או סתיו? סתיו, נראה לי. קפה או תה? תה. שחור או לבן? שילוב של שניהם.
טלפון או פלאפון? פלאפון. סלקום או אורנג`? אורנג'. שוקולד מריר או חלב? חלב! שיער אסוף או פזור? פזור. ירח או שמש?ירח. קולה או ספרייט? קולה!!! קור או חום? קור. אילת או חרמון? אילת. עיניים ירוקות או כחולות? כחולות. קרמבו או גלידה? גלידה. לילה או יום? לילה. דיסקמן או מערכת? מערכת. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית! השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך. :} שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. סווטשרט עם כובע או בלי? עם. נעלי בית או יחפים? נעלי בית. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. בי"ס או צבא? צבא.

sora hazil

New member
חדשה =] ועונה D:

שם: עדי גיל: 16.5 מקום מגורים: ראשון אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: 324025741 סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: שלושה בדירה אחת סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: בבאי דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: אמ.... לא יכולה לבחור! וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: חח סאקורה.... רק שזה יפנית. אתר אהוב באינטרנט: אין ממש אחד כזה... בינתיים אני הכי בשל עמותת ראשון אוהבת חיות פורום\קומנה אהובה או מומלצת: פורום כלבים? :S זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין שחקן אהוב: אין שחקנית אהובה: אין צבע אהוב: אדום בן אדם שאתה הכי אוהב: אין כזה דבר..... >>; שיר אחרון שנתקע לך בראש: malchik gay האם אתה: מאחרת הרבה? לפעמים עובדת? לא מבריזה הרבה מבי"ס? לא מדברת הרבה בטלפון? לא מקבלת ציונים טובים? כן כותבת שירים/סיפורים? כן משתדלת לאכול בריא? לא חושבת על עצמך לפני אחרים? כן חוסכת כסף?כן מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? לא האם אי פעם: שיקרת? כן פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק.לא עם טלויזיה דלוקה? לא לא ישנת יום שלם? לא היית במחשב כל הלילה? לא היית בחו"ל? כן אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? לא חיבקת מישהו מפורסם? לא הופעת על במה? כן גנבת משהו? לא תפסת טרמפ? לא אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף?לא נשברה לך שן? כן עישנת סיגריה? לא העדפות: אביב או סתיו? סתיו קפה או תה? תה שחור או לבן? לבן טלפון או פלאפון? טלפון סלקום או אורנג`? אורנג' שוקולד מריר או חלב? חלב שיער אסוף או פזור? פזור ירח או שמש? ירח קולה או ספרייט? קולה קור או חום? חום אילת או חרמון? חרמון עיניים ירוקות או כחולות? ירוקות קרמבו או גלידה? גלידה לילה או יום? יום דיסקמן או מערכת? מערכת מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם השיר שלנו או מיכאלה? אפחד לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? טלפון סווטשרט עם כובע או בלי? בלי נעלי בית או יחפים? יחפים סבון רגיל או נוזלי? שניהם בי"ס או צבא? שניהם

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שם: הדר
גיל: 17 מקום מגורים: ת"א אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת:[email protected] סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: בגוף ראשון
סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: בבאי, בינבה, ארתור, קטקטים... וואו ולא זוכרת עוד ראיתי המון
דמות נוסטלגית אהובה במיוחד:כריס מגוף ראשון
אההה
וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשיו: אין משהו מיוחד חוץ מהאלופה
אתר אהוב באינטרנט: תפוז
פורום\קומנה אהובה או מומלצת: Black Eyed Peas
להקה אהובה: Black Eyed Peas
צבע אהוב: כחול שיר אחרון שנתקע לך בראש:the veronicas-alone

Ontario R Z Y H

New member
אני חדשה אז זה מעולה=]

שם: רייצ'ל גיל: 14 וחצי מקום מגורים: קיסריה אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: אייסי 171290333 סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: מומינים, חתולי חצר, המלך בבר, באבי יש מלא אני לא זוכרת סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: המומינים דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: לא יודעת וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: היום ראיתי חתולי חצר וכמעט בכיתי חחח אתר אהוב באינטרנט: ?? פורום\קומנה אהובה או מומלצת: ניסויים, רוכבים צעירים, סדרות נוסטלגיה זמר אהוב: bryan adams זמרת אהובה: Alanis Morissette שחקן אהוב: שחקנית אהובה: צבע אהוב: תכלת בן אדם שאתה הכי אוהב: הסוס שלי.. חיחי שיר אחרון שנתקע לך בראש: get off my back והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה? לבצפר חחח עובדת? לא מבריזה הרבה מבי"ס? הברזתי, אני משתדלת שלא מדברת הרבה בטלפון? כאפ P= מקבלת ציונים טובים? ככה... חחח
כותבת שירים/סיפורים? סיפורים משתדלת לאכול בריא? תלוי חושבת על עצמך לפני אחרים? תלוי מתי חוסכת כסף? עד שאני מבזבזת אותו מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? כאפ האם אי פעם: שיקרת? כן פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חחח יותר מדי פעמים אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כאפ... למורות שלי חחחח ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק. כן עם טלויזיה דלוקה? כן לא ישנת יום שלם? איףףף כן היית במחשב כל הלילה? יאפ היית בחו"ל? בהחלט אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? לא חושבת חיבקת מישהו מפורסם? אושרי כהןןןן הופעת על במה? הצגת סיום של כיתה ו'... חחחח גנבת משהו? לא תפסת טרמפ? לא אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכ לא! ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף?בעע נשברה לך שן? לא עישנת סיגריה? לא העדפות: אביב או סתיו? אביב קפה או תה? תה שחור או לבן? שחור טלפון או פלאפון? פלא סלקום או אורנג`? אורנג''' שוקולד מריר או חלב? חלב שיער אסוף או פזור? תלוי... בדך כלל אסוף ירח או שמש? ירח! קולה או ספרייט? קולהה קור או חום? קור אילת או חרמון? שניהם חחחP= עיניים ירוקות או כחולות? כחולות קרמבו או גלידה? גלידה לילה או יום? לילה דיסקמן או מערכת? מערכת חח מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנוווווווווווווווווו לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך ברור שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? מעדיפה פנים מול פנים סווטשרט עם כובע או בלי? עם נעלי בית או יחפים? יחפים סבון רגיל או נוזלי? נוזלי בי"ס או צבא? צבא... פפ

p_nurit

New member
מתפקדת, אבל רק בשאלון הקצר

שם: נורית גיל: 29 מקום מגורים: אזור אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: מסנג'ר [email protected] סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד:צער גידול בנות סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: פינוקיו דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: הדוד ג'סי מצער גידול בנות ודילן מבברלי הילס 90210 וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: מכושפות, נמלטים, אבודים אתר אהוב באינטרנט: YNET, תפוז זמר אהוב: שלמה ארצי זמרת אהובה: ריטה שחקן אהוב: בראד פיט, ג'וני דפ שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס צבע אהוב: אדום סדרה אהובה ביותר (לא בטוחה אם נחשבת היום כי נגמרה): חברים

למעלה