התפקדות והזדהות בפורום

Jen74

New member
טוב, אם אין ברירה... ../images/Emo3.gif

לפי ההתפקדות כאן בשרשור אני בעצמי נוסטלגיה
שם: ז'ני גיל: 32 מקום מגורים: לוד אייסיקיו: 55523834 סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: החבובות סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: פינוקיו/הלב דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: יש הרבה, זה קשה. וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: בוסטון ליגל. אתר אהוב באינטרנט:
פורום\קומנה אהובה או מומלצת: הפיג'מות (1082) בתפוז. זמר אהוב: אלביס פרסלי זמרת אהובה:שר שחקן אהוב:ג'וני דפ שחקנית אהובה:ג'וליה רוברט צבע אהוב: כחול בן אדם שאתה הכי אוהב:ידיד שלי הכי טוב שבעוד 10 ימים אני מכירה אותו בדיוק 3 שנים. שיר אחרון שנתקע לך בראש: הראש שלי ריק כרגע. זה לא קורה הרבה.
והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה? ממש לא. אני דייקנית שלפעמים אפילו כשנדמה לי שאני מאחרת אני מגיעה 5 דקות לפני כולם.
עובדת? כן, עובדת על כולם בעיניים. סתתתתם. עובדת מהבית. מבריזה הרבה מבי"ס? הברזתי בכל 12 שנות הלימודים שלי 3 פעמים. מדברת הרבה בטלפון? יכול להיות יום שלא אגע בטלפון ויום אחר שכל הזמן מתקשרים. מקבלת ציונים טובים? עד כיתה י' כולל, הייתי ממש תלמידה חרשנית. אחרי זה לא עניין אותי בית ספר. הציונים היו בהתאם. כותבת שירים/סיפורים? כן. משתדלת לאכול בריא? לא ממש. חושבת על עצמך לפני אחרים? לפעמים. חוסכת כסף? מנסה. מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? משתדלת שלא. האם אי פעם: שיקרת? כן. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק. עם טלויזיה דלוקה? כל התשובות נכונות. לא ישנת יום שלם? כן. היית במחשב כל הלילה? כן
הרבה לילות. היית בחו"ל? כן. אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? כן. חיבקת מישהו מפורסם? לא זוכרת אם חיבקתי אבל בהחלט לחצתי יד. הופעת על במה? כן. גנבת משהו? לא. תפסת טרמפ? לא. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא. ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף? לא. נשברה לך שן? כן. עישנת סיגריה? יותר מאחת, אבל הפסקתי. העדפות: אביב או סתיו? שניהם. קפה או תה? קפה כל בוקר ותה כשחולים שחור או לבן? אפור טלפון או פלאפון? טלפון בבית פלאפון בחוץ סלקום או אורנג`? אף אחד מהם שוקולד מריר שיער אסוף או פזור? גם וגם ירח או שמש? גם וגם קולה או ספרייט? קולה עם ספרייט
קור או חום? פושר
אילת עיניים ירוקות או כחולות? גם וגם
גלידה לילה או יום? גם וגם דיסקמן או מערכת? דיסקמן בחוץ מערכת בבית מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם השיר שלנו לנקות שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? לפי המצברוח סווטשרט עם כובע או בלי? גם וגם בחורף נעלי בית בקיץ יחפה סבון נוזלי בי"ס

Fairywitch

New member
חדשה ומתפקדת../images/Emo189.gif

שם:
חנה גיל:
29 מקום מגורים:
חיפה אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת:
מסרים בתפוז
סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד:
בנות מזל, תהילה, עובדות החיים סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד:
הלב, הקוסם מארץ עוץ, נילס הולגרסון דמות נוסטלגית אהובה במיוחד:
פאטי מבנות מזל, דוריס מתהילה וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו:
מכושפות, הישרדות אתר אהוב באינטרנט:
תפוז, אלא מה? פורום\קומנה אהובה או מומלצת:
הפורומים שאני מנהלת (ראו בחתימה), ועוד רבים אחרים. זמר אהוב:
יש הרבה, קשה לבחור. אני יכולה לציין את הביטלס, בוב דילן, ומהארץ משינה, רמי קליינשטיין, עברי לידר ואהוד בנאי. זמרת אהובה:
כנ"ל. יכולה לציין את ג'ואן באאז, ג'ניס ג'ופלין, ומהארץ מירי מסיקה. שחקן אהוב:
גייל הרולד
שחקנית אהובה:
הולי מרי קומס, אליסון הניגן, איילת זורר. צבע אהוב:
סגול בן אדם שאתה הכי אוהב:
אמא שיר אחרון שנתקע לך בראש:
לצערי, בגלל המצב- שיר החובש
והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה?
עובדת?
מבריזה הרבה מבי"ס?
מדברת הרבה בטלפון?
מקבלת ציונים טובים?
כותבת שירים/סיפורים?
לפעמים. משתדלת לאכול בריא?
משתדלת, אבל לא מצליחה... חושבת על עצמך לפני אחרים?
בד"כ לא. חוסכת כסף?
מבזבזת כסף בעיקר על שטויות?
האם אי פעם: שיקרת?
פגעת במישהו בכוונה תחילה?
ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?
אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק.
גם וגם. עם טלויזיה דלוקה?
לא ישנת יום שלם?
היית במחשב כל הלילה? כמעט היית בחו"ל?
אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל?
לא שזכור לי. חיבקת מישהו מפורסם?
כשהייתי מכורה לבנות פסיה- חיבקתי אותם בכל אחת מ-50 ההופעות שהלכתי אליהן... הופעת על במה?
גם במשחק וגם בשירה
גנבת משהו?
בטח צעצוע כשהייתי ילדה או משהו... תפסת טרמפ?
אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף?
נשברה לך שן?
עישנת סיגריה?
העדפות: אביב או סתיו? אביב
קפה או תה?
שחור או לבן? לבן טלפון או פלאפון?
סלקום או אורנג`?
שוקולד מריר או חלב?
מריר שיער אסוף או פזור? פזור ירח או שמש?
קולה או ספרייט? קולה קור או חום? קור- מקור אפשר לפחות להתגונן... אילת או חרמון? אילת עיניים ירוקות או כחולות?
כחולות קרמבו או גלידה?
לילה או יום? יום
דיסקמן או מערכת?
מערכת מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית
השיר שלנו או מיכאלה?
השיר שלנו לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות
שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. סווטשרט עם כובע או בלי? בלי. נעלי בית או יחפים? תלוי בעונה, כמובן
סבון רגיל או נוזלי? נוזלי בי"ס או צבא? בי"ס

RossandRachel

New member
מתפקדת!!!!

שם:נגה גיל: 16 ומשהו מקום מגורים:הבית :) אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת:מסנג'ר: [email protected] סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד:גרר יותר מדיי! אממ , סמנתה, זינוק לאתמול, גולשים בזמן, צער גידול בנות, ג'יני...בעע עזבו- אין! סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד:אממ בעיקר גאיה גל וגילי- לא בדיוק מצוייר, אבל בסגנון. היו עוד המון! אבל אני זוכרת שבעיקר אהבתי את זו. דמות נוסטלגית אהובה במיוחד:בבאי! וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו:ורוניקה מארס, חברים, האו סי ודי כל מה שהמכשיר המרובע הפלאי מציע... אתר אהוב באינטרנט:www.tapuz.co.il :) אחלה אתר. נשבעת לכם! פורום\קומנה אהובה או מומלצת:מחזות זמר, מרילו (ז"ל), חברויות, חברים וסדרות נוסטלגיה! :):) זמר אהוב:לא אוהבת זמרים/להקות, אוהבת שירים זמרת אהובה:^חוץ מאביטל לבני- כפרות עליה! שחקן אהוב:אנתוני ראפ! שחקנית אהובה:המממ ג'ניפר אניסטון! צבע אהוב:אדום, שחור וכחול בן אדם שאתה הכי אוהב:אמא ואבא! :) שיר אחרון שנתקע לך בראש: כל השירים של "רנט" בערבובייה-עשיתי מרוזת...חחחח והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה? תלוי לאן. עובדת? כה. עבדתי. מבריזה הרבה מבי"ס?חס ושלום! מדברת הרבה בטלפון? חח כן מקבלת ציונים טובים?כה כותבת שירים/סיפורים? כן! במקרה תפסתם אותי באמצע כתיבת ספר מתח ראשון :) משתדלת לאכול בריא? הו, כן חושבת על עצמך לפני אחרים? זה נשמע פלצני אבל כן- תשאלו את הקרובים אליי להוכחה חוסכת כסף?כן! ניו יורק- היר מי אנד טליה קאם! מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? לא האם אי פעם: שיקרת? כן פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא בשנים האחרונות ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חח כן, אבל בתור בדיחה אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא שונאת...אלא לא מחבבת במיוחד :) ישנת עם רדיו דלוק? כה עם טלויזיה דלוקה? כה לא ישנת יום שלם?כה היית במחשב כל הלילה? כה...הנה....חחחח היית בחו"ל? כן :) דיסני וניו יורק- סגידה!חחחח אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל?לא...אבל כמעט... חיבקת מישהו מפורסם? כה...אבל לצורך תמונה, לא כאקט הערצה מטורף! הופעת על במה?כה. כל שנה :) גנבת משהו? כן, אבל בעבר הרחוק. לא רוצה לדבר על זה כרגע... תפסת טרמפ? נופ. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חח לא ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף?חח לא נשברה לך שן? כן עישנת סיגריה? לללאאאא!!! העדפות: אביב או סתיו?אביב קפה או תה? קפה שחור או לבן?שחור (לא כמטאפורה....) טלפון או פלאפון?פלאפון סלקום או אורנג`? פלאפון :) שוקולד מריר או חלב? מריר! שיער אסוף או פזור?פזור..והלוואי וזה היה קל... ירח או שמש?ירח קולה או ספרייט? קולה קור או חום?קור אילת או חרמון?חרמון :) עיניים ירוקות או כחולות? ירוקות (מיין!) קרמבו או גלידה? קרמבו לילה או יום?לילה דיסקמן או מערכת?דיסקמן מוזיקה ישראלית או לועזית? לא משנה. העיקר שתהיה טובה השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנו (מיכאלה??) לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות! שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?לא משנה. מה שיוצא סווטשרט עם כובע או בלי?עם!!חחחוגם עם כיסים נעלי בית או יחפים?נעלי בית סבון רגיל או נוזלי? נוזלי בי"ס או צבא? עוד שנתיים אני אענה על זה :)

ענבל30

New member
מתפקדת משועממת... ../images/Emo6.gif

שם: ענבל גיל: 34 (למרות הניק) מקום מגורים: בדרום הצפון
אייסיקיו\ מסנג'ר או כל דרך תקשורת אחרת: במסרים של תפוז
סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד:
קטן בערבה סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: מר קו דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: לורה אינגלס וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: אבודים אתר אהוב באינטרנט: הארי פוטר למבוגרים פורום\קומנה אהובה או מומלצת: פורום סריגה
זמר אהוב: ניק קייב זמרת אהובה: אלאניס מוריסט שחקן אהוב: מממ... ג'וני דפ שחקנית אהובה: מריל סטריפ צבע אהוב: סגול בן אדם שאתה הכי אוהב: הבת שלי, רומי שיר אחרון שנתקע לך בראש: "ממעמקים" של עידן רייכל והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה? כן, לצערי עובדת? לא, לצערי מבריזה הרבה מבי"ס? כן, לא הולכת בכלל
מדברת הרבה בטלפון? לא מקבלת ציונים טובים? ציונים? מה זה? כותבת שירים/סיפורים? לא, אין לי כישרון כתיבה
משתדלת לאכול בריא? כן חושבת על עצמך לפני אחרים? לפעמים
חוסכת כסף? לא מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? לא האם אי פעם: שיקרת? ברור פגעת במישהו בכוונה תחילה? משתדלת שלא... ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק. לפני שנים... עם טלויזיה דלוקה? קורה שאני נרדמת עם טלויזיה לא ישנת יום שלם? בצבא
היית במחשב כל הלילה? כמעט היית בחו"ל? כן אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? כן,
למשל חיבקת מישהו מפורסם? לא הופעת על במה? לא (וטוב שכך!) גנבת משהו? כן תפסת טרמפ? כן אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? פיכס, לא!
ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף? לא ראיתי אף פעם
נשברה לך שן? כן
עישנת סיגריה? כן, אחת, בגיל 14 העדפות: אביב או סתיו? סתיו (נגמר הקיץ!!! יש!!!) קפה או תה? קפה! שחור או לבן? שחור טלפון או פלאפון? פלאפון סלקום או אורנג`? פלאפון
שוקולד מריר או חלב? מרירררררררררררררררר שיער אסוף או פזור? פזור ירח או שמש? ירח קולה או ספרייט? דיאט ספרייט. עדיף מים קור או חום? קור אילת או חרמון? קור, קור אבל אוהבת את אילת
עיניים ירוקות או כחולות? כחולות, כמו של רומי קרמבו או גלידה? גלידה לילה או יום? יום דיסקמן או מערכת? מערכת מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם השיר שלנו או מיכאלה? האלופה
לנקות או להשאיר מלוכלך? להביא עוזרת שתנקה שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? גם וגם סווטשרט עם כובע או בלי? גם וגם נעלי בית או יחפים? יחפה סבון רגיל או נוזלי? נוזלי (איזה שאלות מוזרות!
) בי"ס או צבא? לא זה ולא זה! אזרחות מאושרת! מה, זהו? לא להאמין שעניתי על הכל. באמת אני צריכה למצוא עבודה בהקדם

למעלה