טוב, אם אין ברירה... ../images/Emo3.gif
לפי ההתפקדות כאן בשרשור אני בעצמי נוסטלגיה
שם: ז'ני גיל: 32 מקום מגורים: לוד אייסיקיו: 55523834 סדרה נוסטלגית אהובה במיוחד: החבובות סדרה נוסטלגית מצוירת אהובה במיוחד: פינוקיו/הלב דמות נוסטלגית אהובה במיוחד: יש הרבה, זה קשה. וסדרה לא נוסטלגית שאת\ה רואה עכשו: בוסטון ליגל. אתר אהוב באינטרנט:
פורום\קומנה אהובה או מומלצת: הפיג'מות (1082) בתפוז. זמר אהוב: אלביס פרסלי זמרת אהובה:שר שחקן אהוב:ג'וני דפ שחקנית אהובה:ג'וליה רוברט צבע אהוב: כחול בן אדם שאתה הכי אוהב:ידיד שלי הכי טוב שבעוד 10 ימים אני מכירה אותו בדיוק 3 שנים. שיר אחרון שנתקע לך בראש: הראש שלי ריק כרגע. זה לא קורה הרבה.
והשאלון המורחב למעוניינים........ האם אתה: מאחרת הרבה? ממש לא. אני דייקנית שלפעמים אפילו כשנדמה לי שאני מאחרת אני מגיעה 5 דקות לפני כולם.
עובדת? כן, עובדת על כולם בעיניים. סתתתתם. עובדת מהבית. מבריזה הרבה מבי"ס? הברזתי בכל 12 שנות הלימודים שלי 3 פעמים. מדברת הרבה בטלפון? יכול להיות יום שלא אגע בטלפון ויום אחר שכל הזמן מתקשרים. מקבלת ציונים טובים? עד כיתה י' כולל, הייתי ממש תלמידה חרשנית. אחרי זה לא עניין אותי בית ספר. הציונים היו בהתאם. כותבת שירים/סיפורים? כן. משתדלת לאכול בריא? לא ממש. חושבת על עצמך לפני אחרים? לפעמים. חוסכת כסף? מנסה. מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? משתדלת שלא. האם אי פעם: שיקרת? כן. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. ישנת עם רדיו דלוק? לא עם רדיו, עם דיסק. עם טלויזיה דלוקה? כל התשובות נכונות. לא ישנת יום שלם? כן. היית במחשב כל הלילה? כן
הרבה לילות. היית בחו"ל? כן. אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל? כן. חיבקת מישהו מפורסם? לא זוכרת אם חיבקתי אבל בהחלט לחצתי יד. הופעת על במה? כן. גנבת משהו? לא. תפסת טרמפ? לא. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא. ראית אקזיט ממהתחלה עד הסוף? לא. נשברה לך שן? כן. עישנת סיגריה? יותר מאחת, אבל הפסקתי. העדפות: אביב או סתיו? שניהם. קפה או תה? קפה כל בוקר ותה כשחולים שחור או לבן? אפור טלפון או פלאפון? טלפון בבית פלאפון בחוץ סלקום או אורנג`? אף אחד מהם שוקולד מריר שיער אסוף או פזור? גם וגם ירח או שמש? גם וגם קולה או ספרייט? קולה עם ספרייט
קור או חום? פושר
אילת עיניים ירוקות או כחולות? גם וגם
גלידה לילה או יום? גם וגם דיסקמן או מערכת? דיסקמן בחוץ מערכת בבית מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם השיר שלנו לנקות שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? לפי המצברוח סווטשרט עם כובע או בלי? גם וגם בחורף נעלי בית בקיץ יחפה סבון נוזלי בי"ס
לפי ההתפקדות כאן בשרשור אני בעצמי נוסטלגיה