התפקדות חודשית באיחור אופנתי.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif התפקדות חודשית באיחור אופנתי. ../images/Emo98.gif

כללי: שם ראשון: שם שני: כינויים: תאריך לידה: גיל: מזל: עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) תמונה (חובה
): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי
חודש אוגוסט: איך היה החודש מ- 1 עד 100: איך היה חודש במילה אחת: דבר
שקרה החודש: דבר
שקרה החודש: התחדשות החודש: ספר\סרט\סדרת החודש: שיר החודש של טוקיו הוטל: שיר החודש בכללי: אדם החודש:
החופש & הלימודים: איך היה החופש ? מרגישות שניצלתן אותו עד הסוף ? איך היה היום הראשון ללימודים ? איך המורים ? התלמידים ?
חודש ספטמבר: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש ספטמבר: מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש ספטמבר: מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה:
טוקיו הוטל: מה אתן אומרות על השירים החדשים של הבנים: מה אתן אומרות על השיר - Humanoid ? מה דעתכן על הקליפ החדש של השיר אוטומטי: מה אתן מאחלות לתאומים לכבוד יום ההולדת ה- 20 שלהם שחל לא מזמן: מה אתן מאחלות לבנים לכבוד החודש הזה: - - - וכאן אני מסיימת את החפירה, הייתי חייבת לשנות אותה קצת.
חודש מדהים בנות.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif כן, המפקדת! ../images/Emo196.gif

שם ראשון: קמע שם שני: קים [שם באינטרנט XD] כינויים: קאמי, קמי, קימי, קימיצ'י, קימסטר, טוקיו הוטליסטית [XD], קמיע [מיאה], קמע [מאה] {Son Goku issues xD}, דוגי לאבר [אוהבת כלבים, שיהייה ברור!@$#@!$@!], סמיילי מהלך ועוד מלאמלא P: תאריך לידה: 28-29.11.1995 [סיפור ארוךארוך...] גיל: 14 בנובמבר [: מזל: קשת עיר מגורים: ראשל"צ דרכים ליצור קשר: (מסן, סקייפ, פייסבוק, טוויטר, מיספייס) [email protected] או [email protected] [מסן], kameash [סקייפ], Kamea Sh[פייס], kamea36912 או BillKaulitzLver [טוויטר], Kamea Schwadron [מיספייס]. *כל פעם שמופיעות 2 אפשרויות, הימנית היא החשבון הראשי. תמונה (חובה ): *השיער שלי לא ג'ינג'י - התאורה חרא@!#@!! חודש אוגוסט: איך היה החודש מ- 1 עד 100: אהמ...95? D: איך היה חודש במילה אחת: סבמבה 3: דבר טוב שקרה החודש: בלעכט..היו הרבה 3: בינהם...הפריוויו של אוטומטי והמסיבה הענקית בטוויטר עם כל טושבי ט"ה לנד [בדיחות מהטוויטר]. דבר רע שקרה החודש: העבודה ה#@!#!@ במתמ'. התחדשות החודש: אהמ...כמה שירים חדשים של ט"ה על המחשב? D: כתבתי כמה שירים חדשים 3: ספר\סרט\סדרת החודש: בלעע...להציל דגים מטביעה, ארתור והמינימונים \ דמדומים, TH TV. שיר החודש של טוקיו הוטל: כוווווווולם D: שיר החודש בכללי: כל מה שהוא ט"ה 3: כל מה שהוא AveQ כמעט XD אדם החודש: אמא, ביל, החברה הכי טובה שלי 3: החופש & הלימודים: איך היה החופש ? שולט!!! באליעודקצת T_T מרגישות שניצלתן אותו עד הסוף ? לא! }: איך היה היום הראשון ללימודים ? אהה....>": איך המורים ? התלמידים ? פסדר. חודש ספטמבר: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש ספטמבר: לפגוש את ט"ה פנים מול פנים, להנות בלונדון, למצוא בסיסיטית ומתופפת [= הרכב מלא ללהקה שלי!!], לכתוב [ואולי גם להלחין] הרבה שירים, שהשליש ילך טוב ושאני אוכל להתקבל לתיכון @.@", שהמנעד [טווח טונים שהקול מגיע אליהם] שלי ימשיך להתרחב, שהקול שלי ימשיך להצטלל ♥ מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש ספטמבר: שכל המשאלות שלהם יתגשמו {": מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: מומולדת ענקית D: טוקיו הוטל: מה אתן אומרות על השירים החדשים של הבנים: שולטים לגמרי!!!! ♥ם♥ מה אתן אומרות על השיר - Humanoid ? כנ"ל~~ מה דעתכן על הקליפ החדש של השיר אוטומטי: סקסייייייייי ♥w♥ מה אתן מאחלות לתאומים לכבוד יום ההולדת ה- 20 שלהם שחל לא מזמן: שלחתי להם הכל במייל מעריצים P: מה אתן מאחלות לבנים לכבוד החודש הזה: מזל טוב לשלושה! המון בהצלחה לגיאורג ושכולם לא יפסיקו להצליח ולהפתיע {: שכל משאלותיהם ייתגשמו ♥

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif אעה! בלעכט! שכחתי תמונה!@#!@$@!

תקנאו! 3:< סתם XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחח... תמונה יפה. ../images/Emo3.gif

יאאאא .. את טסה ללונדון ? איזה כיייייייף לך
חודש מדהים.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif דאאאאאאאנקה ליבה 3: D:

מהמ~ פעם שנייה. דניאל בויז לא הופיע ב- AveQ כשהייתי בפעם הראשונה [הוא אחד מאלה שבאתי לראות במיוחד {מאחר ששמעתי איזה שחקן וזמר מדהים הוא}] וחוצמזה, אני מנסה לתפוס עוד קצת זמן לקובנט גארדן 3: -עדיין חייבת לקנות בובת יד- (אם אני לא אמצא, אני אצטרך להכין לבד!@#!@#@!#!@), תודה רבה [: חודש מדהים גם לך
[<- אם תסמני אותו את תראי שהוא פוזל XD]

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif ויש לנו זוכהההה! XD

ושוב, דאנקה ♥ אני בטוחה שאני איהנה ^_________^

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifההההמהההה *~*

נכון שתמסרי ללונדון ד"ש בשמי?
פאק אני מתגעגעת. חח. לעיר. יהיה טוב
חודש מעולה האני

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif X33

גם אני אוהבת את לונדון מאוד 3> נורא מתגעגעת לשם ]: חודש מדהים!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מתפקדת שנייה. ../images/Emo195.gif

כללי: שם ראשון: תהייייילה.
שם שני: תהילונת - נו, זה כבר הפך לשם השני שלי XD כינויים: תהילולה, תהילי, לולי. תאריך לידה: 21/5/94
עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: חור מגורים - ירוחם.
דרכים ליצור קשר: אייסי - 296213415 מסן - [email protected] תמונה (חובה): יאללה נחדש קצת - תמונה שדנה צלמה במפגש
[אמא XD]
חודש אוגוסט: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 100 + איך היה חודש במילה אחת: ענננננק
דבר
שקרה החודש: חו"ל - צרפת הולנד ובלגיה, באר שבע, פגישות עם חברות, הופעה של סימפל פלאן
. דבר
שקרה החודש: שיעורים שנתנו לנו לחופש, ריבים עם חברה, כאבים בעין הסתומה שלי.
התחדשות החודש: כל הדברים שקניתי בחו"ל, נעליים, שירים חדשים של טוקיו... ועוד שטויות XD ספר\סרט\סדרת החודש: סרט - רעם טרופי, חובה צפייה
שיר החודש של טוקיו הוטל: כל השירים החדשים - וואו, הם פשוט מדהימים.
שיר החודש בכללי: כל השירים של סימפל פלאן, אני רוצה לחזור להופעה
אדם החודש: כל הבנות המדהימות כאן - אוהבת אתכן.
, ובן דוד שלי.
החופש & הלימודים: איך היה החופש ? פצצות לגבות.
מרגישות שניצלתן אותו עד הסוף ? כככככן - זה היה החופש הכי טוב שהיה לי.
איך היה היום הראשון ללימודים ? ממש נחמד, למרות שכלום לא ישתנה XD איך המורים ? התלמידים ? כרגיל, הכל כמו השנים הקודמות.
חודש ספטמבר: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש ספטמבר: שנצליח בלימודים ובמבחנים, ושלא יעמיסו עלינו כמו שנה שעברה - ושהכל יהיה טוב.
מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש ספטמבר: שיהיה בהצלחה, וחודש מדהים.
מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: שהכל יעבור טוב
טוקיו הוטל: מה אתן אומרות על השירים החדשים של הבנים: ~ ריייייייייר ~
מה אתן אומרות על השיר - Humanoid ? וואו, פשוט וואו *-* מה דעתכן על הקליפ החדש של השיר אוטומטי: קפצתי כמו משוגעת ב- 12 בלילה כשאני צורחת מרוב שהוא מדהים
מה אתן מאחלות לתאומים לכבוד יום ההולדת ה- 20 שלהם שחל לא מזמן: מזל טוב תאומים מדהימים.
מה אתן מאחלות לבנים לכבוד החודש הזה: שימשיכו להיות מושלמים כמו שהם, ושיוציאו כבר את הדיסק החדש.
- - - חודש מדהים בנות.

../images/Emo54.gifאוף נו.

כתבתי עכשיו את ההתפקדות הכי ארוכה ומושקעת בעולם, והיא נמחקה באכזריות. בקיצור תדעו שאני פה.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כיף לראות שאת נמצאת כאן. ../images/Emo13.gif

חודש מדהים.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif עכשיו אני ../images/Emo13.gif

כללי: שם ראשון: מיש שם שני: מחמוד כינויים: אוי מישהו בא לי היום ביציאה - מישס, מה את עושה היום? תאריך לידה: 15.10.93 גיל: פח באוקטובר 16 O_O מזל: מאזניים עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: קריות דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) 211339956 את הפייסבוק דנדי יודעת, ואת המסן אין לי כוח לחפש. תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי, המ, נו טוב, כי אני צריכה לעשות כבר פוני, התגעגעתי 333> חודש אוגוסט: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 95 איך היה חודש במילה אחת: מדהים. דבר
שקרה החודש: יש לי גיבסון
הייתי בגרמניה
ובהופעה, ובהחתמות. ואצל מדונה המדהימה.
דבר
שקרה החודש: סתם, ריב מטופש עם אמא. התחדשות החודש: גיבסוןןןןןןןןןןןןן, פול דברים לבצפר, בגדים, איפור, דיסק של גרין דיי ודיסק של דיידו. ספר\סרט\סדרת החודש: שבוע סוף. כל כך.
שיר החודש של טוקיו הוטל: הכיהכי - אוטומטיש
אבל בעקרון שמעתי את כולם. שיר החודש בכללי: היו הרבה. אבל בעיקר גרין דיי שדפקו לנו אלבום פצצה. אדם החודש: ניקס, דנדי, אמא. החופש & הלימודים: איך היה החופש ? מדהים. מרגישות שניצלתן אותו עד הסוף ? לגמרי
איך היה היום הראשון ללימודים ? סבבה לגמרי. איך המורים ? התלמידים ? הכל מצוין D: חודש ספטמבר: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש ספטמבר: שבאמת יהיה לי כיף בבצפר, ושאני אתחיל לקום בזמן. מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש ספטמבר: כל מה שהם מאחלים לעצמם XD מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: שתהיה הופעה כבר נורמאלית איפושהו. למרות שזה לא יקרה. טוקיו הוטל: מה אתן אומרות על השירים החדשים של הבנים: מאוהבת בכולם. מה אתן אומרות על השיר - Humanoid ? נשמע כמו 30STM, שימו לב, הסגנון נשמע ממש דומה. מה דעתכן על הקליפ החדש של השיר אוטומטי: הם כל כך השתנו. זה קשה.. :| מה אתן מאחלות לתאומים לכבוד יום ההולדת ה- 20 שלהם שחל לא מזמן: שיהיה להם את היומולדת הכי מדהים בעולם. 3> מה אתן מאחלות לבנים לכבוד החודש הזה: בא לי לשמוע אותם כמו פעם. לראות שנשאר משהו ממי שהם היו. אני באמת מתגעגעת אליהם. 3> סורי על אי ההשקעה. אבל ניסיתי.
שנה מצוינת שתהיה לכולנו

למעלה