הממ יש איזה פאק בתפוז עם להעלות תמונות
אז בנתיים נסכם בלי: כללי: שם ראשון: סיון שם שני: אין כינויים: קסואי/ג'ון/פרנקה תאריך לידה: 23.6.89 גיל: 20 ._." מזל: סרטן עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: יבנה =X דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) מי שרוצה-בהודעה פרטית תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי אוקיי~ חודש אוגוסט: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 70? איך היה חודש במילה אחת: פסדר דבר
שקרה החודש: היה כנס אנימה,תחלתי ללכת לאספות של הקהילה ^^ דבר
שקרה החודש: הוא החליט שהקשר שלנו צריך הפסקה והפסיק לדבר איתי לגמרי =/ התחדשות החודש: פוני והימה קאט D: וכמה מנגות ספר\סרט\סדרת החודש: הממ לא יודעת שיר החודש של טוקיו הוטל: אה,שמעתי אותם קצת,אבל לא היה משהו ספציפי שיר החודש בכללי: אין ספציפי אדם החודש: טל 3> החופש & הלימודים: אני לא בבית ספר משמע-אין לי חופש מלימודים או משהו כזה,כרגע אני בחופש עד שאמצא עבודה חדשה איך היה החופש ? --- מרגישות שניצלתן אותו עד הסוף ? --- איך היה היום הראשון ללימודים ? --- איך המורים ? --- התלמידים ? --- חודש ספטמבר: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש ספטמבר: שיהיה טוב D: מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש ספטמבר: לאלה שלומדות-שיהיה הרבה בהצלחה בלימודים ^^ מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: אמצא עבודה חדשה,אעשה עגיל בפטמה ו..אר..לא יודעת,מקווה שהוא יחזור לדבר איתי טוקיו הוטל: מה אתן אומרות על השירים החדשים של הבנים: מצטערת,לא אהבתי אף אחד מאלה ששמעתי מה אתן אומרות על השיר - Humanoid ? לא משו מה דעתכן על הקליפ החדש של השיר אוטומטי: טיפשי =/ מה אתן מאחלות לתאומים לכבוד יום ההולדת ה- 20 שלהם שחל לא מזמן: אמ..מזל טוב? XD מה אתן מאחלות לבנים לכבוד החודש הזה: שיצליחו עם האלבום החדש וכאלה
אז בנתיים נסכם בלי: כללי: שם ראשון: סיון שם שני: אין כינויים: קסואי/ג'ון/פרנקה תאריך לידה: 23.6.89 גיל: 20 ._." מזל: סרטן עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: יבנה =X דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) מי שרוצה-בהודעה פרטית תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי אוקיי~ חודש אוגוסט: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 70? איך היה חודש במילה אחת: פסדר דבר