../images/Emo205.gifמתפקדדדת ../images/Emo195.gif
כללי: שם ראשון: תומי שם שני: רוחמה? OO" כינויים: תומי, תומיק, תומאס, תותי, פוק, פלוץ, בוכארית, אדיסון, אדיסונה
כל וריאציה אפשרית לתומאס אדיסון שחבריי אימצו במשך השנים XD תאריך לידה: 31.7 גיל: 15
מזל: ארייייה
עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: חור מגורים זאת הגדרה מספקת >< דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) tommi.s14@gmail [אימייל]
[email protected] [מסן] tommy shallev [פייסבוק] תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי - אחרי נסיונות רבים - ותהילית עדה - התייאשתי. אל תבקשו ממני תמונה עד החודש הבא, יש תמונות שלי מכל ההתפקדויות האחרונות.
חודש אוגוסט: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 90
איך היה חודש במילה אחת: טוב? D: דבר
שקרה החודש: אעה. הייתי עם המשפחה בשבוע משהו לא נורמאלי בצפון; עשיתי הרבה קניות; יצאתי הרבה עם חברים; קיבלתי את כלבלבי החדש היפיוף שלי
דבר
שקרה החודש: הייתי חולה כמה פעמים..
התחדשות החודש: אין לי כוח לפרט, אני גם לא זוכרת -.-" ספר\\סרט\\סדרת החודש: חטופה
שיר החודש של טוקיו הוטל: הוווו היומנואיד
שיר החודש בכללי: חחח רוב השירים של אינקובוס. רוגס בעיקר
אדם החודש: לא יודעת.. >> חברות שלי, נראה לי
החופש & הלימודים: איך היה החופש ? היה בסיידר
מרגישות שניצלתן אותו עד הסוף ? כמעט
איך היה היום הראשון ללימודים ? חחחחח ואו, היה נוראי. הייתי עם מיגרנות ולא היו לי כדורים >< חוץ מזה נדמה לי שהלך די בסדר, שיעור ראשון של מגמה וזה.. פחפח
איך המורים ? התלמידים ? המורים נוראיים כתמיד, התלמידים לא השתנו, יש לי בכיתה מספיק חתיכים לשטוף איתם את העיניים אז אני מרוצה
חודש ספטמבר: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש ספטמבר: לעבור את מבחני הסיכום בשלום |: מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש ספטמבר: אחלה פתיחת שנה, תכירו אנשים חדשים, תחדשו קשרים ישנים ותעשו חיים בבצפר
מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: צרפתתתת אמג אני כל כך מחכה לזה! ואז - תודה לאל- עידן רייייכלללל!!!!
טוקיו הוטל: מה אתן אומרות על השירים החדשים של הבנים: רבים מהם טובים פלוספלוס, יש כמה שהייתי משנה בהם דבר או שניים. אבל אחרי שאמרו שהגרסאות שהודלפו הן לא הגרסאות שהולכות להשתחרר, אני רגועה.
מה אתן אומרות על השיר - Humanoid ? [ראה ערך- תגובתי על השיר] ו ו ו א ו ו ו ו.
מה דעתכן על הקליפ החדש של השיר אוטומטי: נחמד ביותר
מה אתן מאחלות לתאומים לכבוד יום ההולדת ה- 20 שלהם שחל לא מזמן: שיתבגרו כבר
מה אתן מאחלות לבנים לכבוד החודש הזה: הוהו, שהסינגל יצליח, בעיקר, כי אני יודעת כמה זה מפחיד לפני היציאה שלו
שיהיה לכן אחחחחלה של חודש, תהנו מהמעט של בצפר [פחפח >>] כי עוד מעט כבר חגים
אוהבת אתכן בננות