התפקדות חודשית באיחור אופנתי.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תמונה יפה מיש. ../images/Emo9.gif

וזה באמת נשמע כמו 30STM
חודש מדהים.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif טנקס יקירתי. אוהבת אותך ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כן, זה מן סגנון כזה.. O_O חודש מדהים חזרה 3>

לירונת

New member
מזתומרת "דנדי יודעת את הפייסבוק"../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

ומה אני, עז

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif כפרות, התגעגעתי אלייך 333>

את עיזה, לא עז XDD ויש מצב שאת יודעת איך כותבים את הקישורים. קיצר, גם בעברית וגם אין לי שמץ מה הולך שם עדיין חיחי

לירונת

New member
מתפקדת, למרות שאני בקושי כאן ><

כללי: שם ראשון: לירון שם שני: / כינויים: לירונת, לירוני, לירונוש, ליר תאריך לידה: 3.5 גיל: סבתא O__o מזל: שןר עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: דרום דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) במסרים =] תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי
חודש אוגוסט: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 85 איך היה חודש במילה אחת: נחמד דבר טוב שקרה החודש: ראיתי את חברתי הטובה ביותר מהצבא!!! ובת דודה שלי התחתנה =] דבר רע שקרה החודש: סתם, כל מיני התחדשות החודש: לא קניתי שום דבר חדש
ספר\סרט\סדרת החודש: דם אמיתי
שיר החודש של טוקיו הוטל: שמעתי רק את מונסון, פעמיים, וגם זה היה ברדיו!! שיר החודש בכללי: וואי, כל השירים שגלגל"צ חורשים עליהם... אדם החודש: אחי, ההורים שלי, שתי הפינקיות שלי :) חודש ספטמבר: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש ספטמבר: שיהיה חודש טוב ושמח מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש ספטמבר: אותו הדבר מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: אין משהו מיוחד האמת... >< טוקיו הוטל: מה אתן אומרות על השירים החדשים של הבנים: לא שמעתי אותם עדיין
מה אתן אומרות על השיר - Humanoid ? כנ"ל מה דעתכן על הקליפ החדש של השיר אוטומטי: -"- מה אתן מאחלות לתאומים לכבוד יום ההולדת ה- 20 שלהם שחל לא מזמן: שימשיכו לעשות מוזיקה טובה ושיחזרו להייר סטייל שהיה להם מקודם. מה זה הדבר המזעזע הזה?!?!?! מה אתן מאחלות לבנים לכבוד החודש הזה: שיהיה שמחים, ושלביל תהיה כבר חברה -.-"

לירונת

New member
חחח ההרשמה החלה- את מוזמנת לנסות את מזלך

אל מול אלפי מעריצות אחרות

לירונת

New member
:p

אגב, ברוכה הבאה
. לירון, בת 20 מהדרום. [כבר לא כ"כ נמצאת פה, אבל לא כי אני לא רוצה!!!1
]

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חודש מדהים לירוני. ../images/Emo24.gif

מזל טוב לבת דודה שלך.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמתפקדדדת ../images/Emo195.gif

כללי: שם ראשון: תומי שם שני: רוחמה? OO" כינויים: תומי, תומיק, תומאס, תותי, פוק, פלוץ, בוכארית, אדיסון, אדיסונה
כל וריאציה אפשרית לתומאס אדיסון שחבריי אימצו במשך השנים XD תאריך לידה: 31.7 גיל: 15
מזל: ארייייה
עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: חור מגורים זאת הגדרה מספקת >< דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) tommi.s14@gmail [אימייל] [email protected] [מסן] tommy shallev [פייסבוק] תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי - אחרי נסיונות רבים - ותהילית עדה - התייאשתי. אל תבקשו ממני תמונה עד החודש הבא, יש תמונות שלי מכל ההתפקדויות האחרונות.
חודש אוגוסט: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 90
איך היה חודש במילה אחת: טוב? D: דבר
שקרה החודש: אעה. הייתי עם המשפחה בשבוע משהו לא נורמאלי בצפון; עשיתי הרבה קניות; יצאתי הרבה עם חברים; קיבלתי את כלבלבי החדש היפיוף שלי
דבר
שקרה החודש: הייתי חולה כמה פעמים..
התחדשות החודש: אין לי כוח לפרט, אני גם לא זוכרת -.-" ספר\\סרט\\סדרת החודש: חטופה
שיר החודש של טוקיו הוטל: הוווו היומנואיד
שיר החודש בכללי: חחח רוב השירים של אינקובוס. רוגס בעיקר
אדם החודש: לא יודעת.. >> חברות שלי, נראה לי
החופש & הלימודים: איך היה החופש ? היה בסיידר
מרגישות שניצלתן אותו עד הסוף ? כמעט
איך היה היום הראשון ללימודים ? חחחחח ואו, היה נוראי. הייתי עם מיגרנות ולא היו לי כדורים >< חוץ מזה נדמה לי שהלך די בסדר, שיעור ראשון של מגמה וזה.. פחפח
איך המורים ? התלמידים ? המורים נוראיים כתמיד, התלמידים לא השתנו, יש לי בכיתה מספיק חתיכים לשטוף איתם את העיניים אז אני מרוצה
חודש ספטמבר: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש ספטמבר: לעבור את מבחני הסיכום בשלום |: מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש ספטמבר: אחלה פתיחת שנה, תכירו אנשים חדשים, תחדשו קשרים ישנים ותעשו חיים בבצפר
מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: צרפתתתת אמג אני כל כך מחכה לזה! ואז - תודה לאל- עידן רייייכלללל!!!!
טוקיו הוטל: מה אתן אומרות על השירים החדשים של הבנים: רבים מהם טובים פלוספלוס, יש כמה שהייתי משנה בהם דבר או שניים. אבל אחרי שאמרו שהגרסאות שהודלפו הן לא הגרסאות שהולכות להשתחרר, אני רגועה.
מה אתן אומרות על השיר - Humanoid ? [ראה ערך- תגובתי על השיר] ו ו ו א ו ו ו ו.
מה דעתכן על הקליפ החדש של השיר אוטומטי: נחמד ביותר :) מה אתן מאחלות לתאומים לכבוד יום ההולדת ה- 20 שלהם שחל לא מזמן: שיתבגרו כבר
מה אתן מאחלות לבנים לכבוד החודש הזה: הוהו, שהסינגל יצליח, בעיקר, כי אני יודעת כמה זה מפחיד לפני היציאה שלו
שיהיה לכן אחחחחלה של חודש, תהנו מהמעט של בצפר [פחפח >>] כי עוד מעט כבר חגים
אוהבת אתכן בננות

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תוווווומי. ../images/Emo24.gif

אכן עדה - תפוזבל האדיוט הזה.
וואו, את טסה לצרפת. אני רוצה גם, שוווווב.
חודש מדהים לך.

../images/Emo232.gif אני מושפעתתתתת ויש לי שפעתתתתתתת

כי גם אני עונה על השאלון הזה
כללי: ~ שם ראשון: דנדי
שם שני: עזיזה. חחחחחחחחחחחחחחח מיש
כינויים: דונש, דנדי, דנדוש, דני, דוני, אליס וכו' תאריך לידה: 23.2.95 גיל: 15 בעוד חצי שנה בערך
מזל: דגימים לשלטון
עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: הקיבוץ הראשון במדינה D: ובעולם ! XD דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) מסן לכולן יש, ולמי שאין יכולה לבקש P: תמונה (חובה
): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי
כשאהיה בבית.
חודש אוגוסט: ~ איך היה החודש מ- 1 עד 100: 99+ איך היה חודש במילה אחת:מעולהמציוןמדהיםובניובע"מ דבר
שקרה החודש:
ארבעת הימים המדהימים עם מיש.
אמממממ ... הימים הכיפים עם ג'קו וטולש
והמתנה הנהדרת שמיש הביאה לי היישר מגרמניה. 33333333> דבר
שקרה החודש:
ריבים עם אמא. התחדשות החודש: פימו XD ספר\\סרט\\סדרת החודש: אוסטין פאווארס השולטטטטט
שיר החודש של טוקיו הוטל: אטומטייייייייק להלהלהלה
שיר החודש בכללי: מלאך - אביב גפן - הביצוע של לירן דנינו.
אדם החודש: מישלססססס
אמא
ג'קו
טולש
החופש & הלימודים: ~ איך היה החופש ? לא הספקתי כל מה שרציתי, אבל בהחלט הספקתי ואני אתגעגע אליו
מרגישות שניצלתן אותו עד הסוף ? ניין. איך היה היום הראשון ללימודים ? נחמד ובניו ! איך המורים ? התלמידים ? מחנכת מטומטמת, בחיי. התלמידים מחציתם ערסים\פרחות, אבל אלה מהלייט אז אין בעיות D:
חודש ספטמבר: ~ מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש ספטמבר: שמחה ואושר D: מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש ספטמבר: כנ"ל מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: הרבה...
טוקיו הוטל: ~ מה אתן אומרות על השירים החדשים של הבנים: ואאהאעאעוועאועאה
מה אתן אומרות על השיר - Humanoid ? ועאועאעוועאועאוה ובניו
מה דעתכן על הקליפ החדש של השיר אוטומטי: ועואעואועואעואעואועאועאועוהאאעאעה ובניו בע"מ !
מה אתן מאחלות לתאומים לכבוד יום ההולדת ה- 20 שלהם שחל לא מזמן: שטומי סוף סוף יפגוש אותי ויהיה מאושר D: ואממממ ... לבילי שיפגוש את מיש סוף סוף ויהיה מאושר D: מה אתן מאחלות לבנים לכבוד החודש הזה: שהסינגל יצליח כמו שמונסון הצליח 3> חודש דבש בנות
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0 הסקסי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif דננננננדי שלי. ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

חחחחחחחח, הרגת אותי עם התגובות של בקשר לבנים
חודש מדהים לך.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif LOL דנדי XD

הרגת אותי עם התגובות לסעיפי ט"ה~~ מקווה שיהיה חודש מדהים! <: [3 ימים למומולדת של גוסטב~~~~]

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif אננייניני P:

כללי: שם ראשון: בר ||: שם שני: פאאס ^^ כינויים: פאס , נחמן , חני , שניצל והככי הככי - ראסטי ^^ תאריך לידה: 24.8 גיל: 24 ושבועיים :) מזל: בתוולה עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: חוור ליד רחובות דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) לכולם יש .. נראלי XD למי שאין שתבקש חוופשי ^^ תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי לא משוו .. אבל אהבתי בגלל הסוווצ עם קיייטי :) חודש אוגוסט: איך היה החודש מ- 1 עד 100: איך היה חודש במילה אחת: מגנניייב :) דבר טוב שקרה החודש: איילת , תל אביייב ועווד מלא .. D: דבר רע שקרה החודש: לא זווכרת . התחדשות החודש: ראסטה ^^ בגדים , צמידים ועוווד :) ספר\סרט\סדרת החודש: סרט - בקול גדול שיר החודש של טוקיו הוטל: לאב אנד דאט' שיר החודש בכללי: א- לונלי ספטמבר :) אדם החודש: רעות החופש & הלימודים: איך היה החופש ? ממגניייב ^^ מרגישות שניצלתן אותו עד הסוף ? לא איך היה היום הראשון ללימודים ? סבבה :) איך המורים ? התלמידים ? מורים בסדר אבל אני בטוח אשנא אותם שיהיו לנו מבחנים .. ותלמיידים סבבבה ^_^ חודש ספטמבר: מה אתן מאחלות לעצמכן לכבוד חודש ספטמבר: שהמצב יהיה מגנייייב *_* מה אתן מאחלות לכל השאר לכבוד חודש ספטמבר: גגם :) מה אתן מצפות שיקרה בחודש הזה: לא ייוודעת .. רגיל כזה :) טוקיו הוטל: מה אתן אומרות על השירים החדשים של הבנים: נחחממד P= מה אתן אומרות על השיר - Humanoid ? עוד לא שמעתי .. מה דעתכן על הקליפ החדש של השיר אוטומטי: הכי לא טוקיו בעולם מה אתן מאחלות לתאומים לכבוד יום ההולדת ה- 20 שלהם שחל לא מזמן: מממזל טוווב :) ושביומולדת 21 אתם תפגששו אווותי ^^ מה אתן מאחלות לבנים לכבוד החודש הזה: שייהיה חודש מווצלח :) חוווודש מעווולה בנווות D:D:D:

למעלה