התפקדות נובמבר

../images/Emo124.gifהתפקדות נובמבר../images/Emo124.gif

אהההמ... אההההמ שם מלא? מה התאריך לידה שלכם? איפה אתם גרים? תמיד גרתם שם? מה המידת נעליים? מה המוצא שלכם? מה הצבע שיער שלכם? יש/היו ראסטות? אתם אנשים של לילה או של יום? רגישים לדיגדוגים? מאמינים באלוהים? יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? במידה ויש, מה הם? במידה ולא, למה לא? מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? מה הדבר הכי חשוב לכם? יש חבר\חברה\קראש? ממה אתם הכי מפחדים? אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? למה אתם הכי מתנגדים? אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? איזה חלק בכם הייתם משנים? האם אתם אוכלים עם היידים? מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? האם אי פעם... השתמשתם בסמים? אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? נזרקתם על ידי מישהו? משהו בגד בכם? נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? הייתם מאוהבים? ראיתם את הבית הלבן? ראיתם את מגדל אייפל? עישנתם? שתיתם אלכוהול? עישנתם מריחואנה? שיחקתם מונופול? ראיתם טיטאניק? ביקרתם בארץ אחרת? עשיתם אמבטית קצף? טסם? שטתם? נסעתם ברכבת? רכבתם על פיל? נשארתם ערים כל הלילה? דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? שברתם עצם? דיברתם בשיעור? פחדתם מהחושך? הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? עשו לכם תפרים? זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? שיקרתם? נעצרתם על ידי המשטרה? נרדמתם בשיעור? השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשתם סלבריטי? עברתם על החוק? אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? שנאתם את עצמכם? נשבר לכם הלב? שברתם למישהו את הלב? רציתם להרוג מישהו? נכון עכשיו אתם מרגישים שאתם מכירים יותר אחד את השני? אה אל תישכחו תמונה :]] שיהיה יום מצויין -כשף!

ZeusMan

New member
לקחתי את השאלות המובחרות ביותר.

שם מלא? אמיתי סמואלסון מה התאריך לידה שלכם? 4 ליוני 1982 איפה אתם גרים? קיבוץ אורים תמיד גרתם שם? כן מה המידת נעליים? 42 מה המוצא שלכם? אמריקאי דרום אפריקאי מה הצבע שיער שלכם?חום יש/היו ראסטות?לא אתם אנשים של לילה או של יום?לילה רגישים לדיגדוגים? לא בטוח מאמינים באלוהים? כשיש סיבה
יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? לא במידה ולא, למה לא? כי זה הכינוי שלי בעולם הכלל עולמי מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? לא בטוח מה הדבר הכי חשוב לכם? שלווה, הרגשה טובה יש חבר\חברה\קראש? קראש ממה אתם הכי מפחדים? מהמוות אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? לא אסטטי
על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? על מה אם.... האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? לא מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? פנים איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם?היכולת לשנות דברים איזה חלק בכם הייתם משנים?יש כמה
האם אתם אוכלים עם היידים?לא מי התכונה הכי דומיננטית שלכם?נחמדות נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? לא האם אי פעם... השתמשתם בסמים? כן אכלתם קופסא שלמה של אוריאו?לא נזרקתם על ידי מישהו? כן משהו בגד בכם? לא נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם?כן הייתם מאוהבים? כן ראיתם את הבית הלבן?כן ראיתם את מגדל אייפל? לא עישנתם? כן שתיתם אלכוהול?כן עישנתם מריחואנה?כן שיחקתם מונופול? כן ראיתם טיטאניק? כן ביקרתם בארץ אחרת?כן עשיתם אמבטית קצף? כן טסם? כן שטתם? כן נסעתם ברכבת?כן רכבתם על פיל? לא נשארתם ערים כל הלילה?כן דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי?כן שברתם עצם? לא דיברתם בשיעור? כן פחדתם מהחושך? כן הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כן עשו לכם תפרים? לא זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? לא יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרתם? כן נעצרתם על ידי המשטרה? לא נרדמתם בשיעור? לא השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשתם סלבריטי? כן עברתם על החוק? כן אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות?כן שנאתם את עצמכם? כן נשבר לכם הלב? כן שברתם למישהו את הלב? לא ניראה לי רציתם להרוג מישהו? כן נכון עכשיו אתם מרגישים שאתם מכירים יותר אחד את השני? אני מכיר יותר את עצמי זה בטוח

מתפקד

שם מלא? שקד רן מה התאריך לידה שלכם? 24.04.1991 איפה אתם גרים? גבעת עדה-כבוד תמיד גרתם שם? לא מה המידת נעליים? 43 בערך מה המוצא שלכם? נולדתי בישראל, הסבים אי שם באירופה מה הצבע שיער שלכם? חום נראה לי יש/היו ראסטות? עוד לא אתם אנשים של לילה או של יום? יום רגישים לדיגדוגים? כן מאמינים באלוהים? מממ לא ממש.. זה מסובך. אני חושב שיש איזשהו כוח כזה כמו "אלוהים" אבל אני לא בראש אחד עם הקטע של הדתות יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? לא במידה ויש, מה הם? לא במידה ולא, למה לא? כי ככה יצא מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? הרבה דברים. לעבוד ברדיו\להקים להקה ולהתפרנס מזה\להקים מועדון מה הדבר הכי חשוב לכם? מממממממ לאדע. יש חבר\חברה\קראש? מממממ כן ממה אתם הכי מפחדים? ממממממ מוות ורכבות הרים אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? בעורף. על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? מוזיקה\אנשים למה אתם הכי מתנגדים? גזענות אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? קרל מרקס :) האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? לא מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? הפנים\שיער מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם?מאיפה אני יודע... איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? כישרון? אני לא יודע אם זה כשרון, אבל אני רוצה שתיהיה לי נחישות במטרה וכושר שכנוע. איזה חלק בכם הייתם משנים? הייתי עושה לעצמי ריבועים :) האם אתם אוכלים עם היידים? מידי פעם מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? לאדע להגיד נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? יש מצב האם אי פעם... השתמשתם בסמים? לא אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? חחח יה נזרקתם על ידי מישהו? כן משהו בגד בכם? כן נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? אני בבית כל שישי :) הייתם מאוהבים? כו ראיתם את הבית הלבן? בטלוויזיה ראיתם את מגדל אייפל? באינטרנט עישנתם? בחלום שתיתם אלכוהול? כן אבל לא השתכרתי עישנתם מריחואנה? לא שיחקתם מונופול? כן ראיתם טיטאניק? בערך ביקרתם בארץ אחרת? כן עשיתם אמבטית קצף? כן טסם? טסם? מה זה טסם? אה, בעקבות השאלה הבאה אני מניח שזה טסתם. אז כן שטתם? כן נסעתם ברכבת? כן רכבתם על פיל? לא נשארתם ערים כל הלילה? כן דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? אני לא יכול לדחוף דברים מתחת למיטה. היא בגובה של התקרה. שברתם עצם? לא דיברתם בשיעור? לא פחדתם מהחושך? כם הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כן עשו לכם תפרים? לא זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? לא יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרתם? כן נעצרתם על ידי המשטרה? לא נרדמתם בשיעור? כן השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשתם סלבריטי? כן עברתם על החוק? חח לגנוב סמלים של מכוניות זה נחשב? אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כן שנאתם את עצמכם? כן נשבר לכם הלב? כן שברתם למישהו את הלב? לא נראה לי רציתם להרוג מישהו? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Carcass

New member
..

שם מלא? אלעד ר. מה התאריך לידה שלכם? 10.1.85 איפה אתם גרים?ראשון עיר הפשע והרשע תמיד גרתם שם?כה מה המידת נעליים?44-45,תלוי בנעל\סנדל מה המוצא שלכם?אשכנזי טהור מה הצבע שיער שלכם?חום יש/היו ראסטות?מאריך שיער כרגע אתם אנשים של לילה או של יום? לאדע רגישים לדיגדוגים? תלוי איפה מאמינים באלוהים? תלוי מתי יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? כה במידה ויש, מה הם? Ijahman בסולסיק,BazdalBanton באיסיקיו במידה ולא, למה לא? מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח?לאדע מה הדבר הכי חשוב לכם? לחיות טוב יש חבר\חברה\קראש? אולי התחלה של קראש,לא בטוח,לאדע עדין. ממה אתם הכי מפחדים? לא יודע,לא מפחד כמעט מכלום אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? נדוש,אבל בעורף על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? למה אתם הכי מתנגדים? איסור על גנג'ה? אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? גאידמק האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? לא ממש לא מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה? ציצים :) מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? לאדע איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? לשיר איזה חלק בכם הייתם משנים? לאדע לא חשבתי על זה אף פעם האם אתם אוכלים עם היידים? תלוי מה מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? חוש הומור מפותח?חח נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? לא לא ממש האם אי פעם... השתמשתם בסמים? יאפ אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? יאפ נזרקתם על ידי מישהו? יאפ משהו בגד בכם? לא נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? כה הייתם מאוהבים? כה ראיתם את הבית הלבן? לא ראיתם את מגדל אייפל? לא עישנתם? כה שתיתם אלכוהול? כה עישנתם מריחואנה? כה שיחקתם מונופול? כה ראיתם טיטאניק? לא ביקרתם בארץ אחרת? כה עשיתם אמבטית קצף? כה טסם? כה שטתם? 400 שעות ים בחודש בצבא(חיל הים כבוד ועוצמה) נסעתם ברכבת? כה רכבתם על פיל? לא נשארתם ערים כל הלילה? יותר מדי פעמים דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? "מה שרטוב נקי..מה שצבוע חדש..." שברתם עצם? שבר מיקרוסקופי ברגל דיברתם בשיעור? לא סתמתי ת'פה פחדתם מהחושך? לא הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כה עשו לכם תפרים? לא זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? לא יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרתם? כה נעצרתם על ידי המשטרה? לא נרדמתם בשיעור? כה השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממ לא פגשתם סלבריטי? כה עברתם על החוק? כה אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? אממ לאעד בכי,אבל קרוב שנאתם את עצמכם? לא נשבר לכם הלב? כה שברתם למישהו את הלב? לא רציתם להרוג מישהו? כה,יותר מדי פעמים

Carcass

New member
וסתם כדי להשוויץ:)

Captain Morgan Original Spiced Gold ישירות מהדיוטי פרי,אבל במקור מג'מייקה. הרכש האחרון שהצטרף אליי לבר.

Jadeee

New member
:)

שם מלא? ג'ייד (פאדיחה של שם משפחה) מה התאריך לידה שלכם? 15.12.89 איפה אתם גרים? קיבוץ סער תמיד גרתם שם? לא, גרתי גם בת"א ובלונדון מה המידת נעליים? 39-40 מה המוצא שלכם? אנגליה מה הצבע שיער שלכם? שטני יש/היו ראסטות? היו, ולא בכל הראש אתם אנשים של לילה או של יום? בעיקרון של לילה, אבל אני אוהבת את שניהם רגישים לדיגדוגים? כןןןןןןןןןןןןןן :( מאמינים באלוהים? לא יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? אממ. כן במידה ויש, מה הם? sunshine במידה ולא, למה לא? מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? אין לי מושג :) מה הדבר הכי חשוב לכם? האנשים שאני אוהבת יש חבר\חברה\קראש? לא בדיוק ממה אתם הכי מפחדים? נחשים אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? במפשעה על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? "מממ איזה נעים במיטה" :) למה אתם הכי מתנגדים? גזענות ודיעות קדומות אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? בר רפאלי הכוסית :( סתם, לאדעת האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? לפעמים מאוד מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? שיער, עיניים, שפתיים. לא יודעת נו הכל חשוב:) מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? השפתיים לפי מה שהבנתי איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? שירה איזה חלק בכם הייתם משנים? חוסר טאקט האם אתם אוכלים עם היידים? לא מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? מצחיקה :) נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? לא. האם אי פעם... השתמשתם בסמים? מודה אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? לא נזרקתם על ידי מישהו? אכן משהו בגד בכם? משהו כזה.. נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? בטח :) הייתם מאוהבים? אכן ראיתם את הבית הלבן? לא ראיתם את מגדל אייפל? אכן גם הייתי עליו עישנתם? כן שתיתם אלכוהול? כן עישנתם מריחואנה? כן שיחקתם מונופול? כן ראיתם טיטאניק? כן ביקרתם בארץ אחרת? כן עשיתם אמבטית קצף? כן טסם? כן שטתם?כן נסעתם ברכבת? רוב חיי רכבתם על פיל? לא נשארתם ערים כל הלילה? כן דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? חחחח כן שברתם עצם? לא דיברתם בשיעור? כן פחדתם מהחושך? כן הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כן עשו לכם תפרים? לא זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? כן יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרתם? כן נעצרתם על ידי המשטרה? לא נרדמתם בשיעור? כן השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשתם סלבריטי? כן עברתם על החוק? כן אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כן שנאתם את עצמכם? כן נשבר לכם הלב? כן שברתם למישהו את הלב? כן רציתם להרוג מישהו? כןןןן :)

JamicaniT

New member
מתפקדת ../images/Emo9.gif

שם מלא? מורנית P: מה התאריך לידה שלכם? 1.12.86 איפה אתם גרים? ראשל"צ. תמיד גרתם שם? כה. מה המידת נעליים? 39. מה המוצא שלכם? מה הצבע שיער שלכם? שחור. יש/היו ראסטות? הלוואי ;[ אתם אנשים של לילה או של יום? לילההה !! רגישים לדיגדוגים? לא. מאמינים באלוהים? כה. יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? לא. במידה ויש, מה הם? - במידה ולא, למה לא? אין צורך P: מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? כל מה שקשור בקרימינולוגיה או עבודה סוציאלית. קורץ לי משום מה .. מה הדבר הכי חשוב לכם? משפחה\חברים. יש חבר\חברה\קראש? יש. ממה אתם הכי מפחדים? מלהיות לבד. אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? על היום שעבר, על היום למחרת. למה אתם הכי מתנגדים? גזענות. אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? אף אחד. האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? כשצריך, כן. מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? חיוך. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? לוידעת ;[ איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? נגינה. איזה חלק בכם הייתם משנים? - האם אתם אוכלים עם היידים? לפעמים .. מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? כנות. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? אולי, ואולי לא :) האם אי פעם... השתמשתם בסמים? כה. אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? כה. נזרקתם על ידי מישהו? כה. משהו בגד בכם? כה. נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? כה. הייתם מאוהבים? כה. ראיתם את הבית הלבן? לא. ראיתם את מגדל אייפל? לא. עישנתם? כה. שתיתם אלכוהול? כה. עישנתם מריחואנה? כה. שיחקתם מונופול? כה. ראיתם טיטאניק? כה. ביקרתם בארץ אחרת? כה. עשיתם אמבטית קצף? כה. טסם? כה. שטתם? כה. נסעתם ברכבת? כה. יותר מדי ;[ רכבתם על פיל? כה. נשארתם ערים כל הלילה? כה. דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? חח כה. שברתם עצם? לא. דיברתם בשיעור? כה. פחדתם מהחושך? לא. הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כה. עשו לכם תפרים? כה. זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? כה. יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כה. שיקרתם? כה. נעצרתם על ידי המשטרה? לא בדיוק .. נרדמתם בשיעור? כה. השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא. פגשתם סלבריטי? כה. עברתם על החוק? כה. אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כה. שנאתם את עצמכם? כה. נשבר לכם הלב? כה. שברתם למישהו את הלב? כה. רציתם להרוג מישהו? כה. נכון עכשיו אתם מרגישים שאתם מכירים יותר אחד את השני? נראה נראה ...

MC SammY

New member
אני רוצה לזוזזזז

שם מלא? תסתפקו בסם
מה התאריך לידה שלכם? 22.9 איפה אתם גרים? ראשון תמיד גרתם שם? לא, גבעתיימית לשעבר
מה המידת נעליים? 39 מה המוצא שלכם? רוסיה בגדול מה הצבע שיער שלכם? שטני יש/היו ראסטות? נופ אתם אנשים של לילה או של יום? לילה רגישים לדיגדוגים? לא במיוחד מאמינים באלוהים? כן. יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? לא במידה ולא, למה לא? 0_o מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? תחום התקשורת. מה הדבר הכי חשוב לכם? המשפחה. יש חבר\חברה\קראש?
ממה אתם הכי מפחדים? מוות של אנשים שקרובים אליי. אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? נראה לי שבגב באמת הכי שימושי
על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? כלמיני דברים. למה אתם הכי מתנגדים? לגזענות. אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? טוב לי ככה האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? כשצריך, אבל בד"כ לא מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? שיער וחיוך מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? אנערף 0_o איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? ציור איזה חלק בכם הייתם משנים? עזבו האם אתם אוכלים עם היידים? לא מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? פרפקציוניזם נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? חח דווקא כן האם אי פעם... השתמשתם בסמים? לא. אני ילדה טובה
אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? כן נזרקתם על ידי מישהו? אפשר להגיד משהו בגד בכם? לא שאני יודעת נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? כע הייתם מאוהבים? מאד ראיתם את הבית הלבן? לא ראיתם את מגדל אייפל? כע עישנתם? כע שתיתם אלכוהול? כע עישנתם מריחואנה? לא שיחקתם מונופול? כע ראיתם טיטאניק? כע ביקרתם בארץ אחרת? בהרבה אחרות עשיתם אמבטית קצף? מזמן שלא טסתם? המון שטתם? כע נסעתם ברכבת? כע רכבתם על פיל? לא נשארתם ערים כל הלילה? המון דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? אין מקום שברתם עצם? כמעט דיברתם בשיעור? כע פחדתם מהחושך? כשהייתי קטנה הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כע עשו לכם תפרים? לא זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? כע יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? ממ..לא שיקרתם? כמו כולם נעצרתם על ידי המשטרה? לא נרדמתם בשיעור? כעכע השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כעעע
פגשתם סלבריטי? ולא אחד עברתם על החוק?
אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כע שנאתם את עצמכם? לא רציני נשבר לכם הלב? זה מורכב שברתם למישהו את הלב? כן רציתם להרוג מישהו? כל הזמן

REL YESAYA

New member
יאללה בכיף יש מצב רוח!!

שם מלא? אריאל ישעיה מה התאריך לידה שלכם? 1.111984 הממ היום! איפה אתם גרים?ביצרון רפרסנט תמיד גרתם שם?לא מה המידת נעליים?40 ופאקינג 8 מה המוצא שלכם?חצי הודי חצי גרמני מה הצבע שיער שלכם?שחור יש/היו ראסטות?היו הורדתי לפני שבועיים אתם אנשים של לילה או של יום? לילה.....ויום רגישים לדיגדוגים?וואט דה פאק מאמינים באלוהים?למה לא מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח?לא יודע מה הדבר הכי חשוב לכם? אהבה יש חבר\חברה\קראש? כן ממה אתם הכי מפחדים?תכלס מיוסי אבוקסיס וחלזונות..אני לא מפחד מיוסי אני מפחד ממה הוא יעשה אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם?על הקיר על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון?יו אני מת להירדם כבר! אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? אני בבת האם אתם חושבים שאתם חוצפנים?כן מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר?אני לא עונה על זה מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם?על האופניים איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם?זריזות ידיים איזה חלק בכם הייתם משנים?את המידת נעליים האם אתם אוכלים עם היידים?כן? מי התכונה הכי דומיננטית שלכם?לאכול עוגיות נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם?תכלס..לא האם אי פעם... השתמשתם בסמים? לא אכלתם קופסא שלמה של אוריאו?כן נזרקתם על ידי מישהו? כן משהו בגד בכם? כן נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם?ברור הייתם מאוהבים? כן ראיתם את הבית הלבן?כן ראיתם את מגדל אייפל? כן עישנתם? לא שתיתם אלכוהול? כן עישנתם מריחואנה?לא שיחקתם מונופול? כן ראיתם טיטאניק?כן ביקרתם בארץ אחרת? כן עשיתם אמבטית קצף? כן טסם? כן שטתם? כן נסעתם ברכבת?כן רכבתם על פיל?לא גמל נשארתם ערים כל הלילה?כן דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? כן לפני רגע איזה צחוקים שברתם עצם?כן דיברתם בשיעור? כן פחדתם מהחושך? כן הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)?כן עשו לכם תפרים? כן זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? כן יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרתם?כן נעצרתם על ידי המשטרה?כן נרדמתם בשיעור? כן השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשתם סלבריטי? כן עברתם על החוק? כן אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות?כן שנאתם את עצמכם?כן נשבר לכם הלב?כן שברתם למישהו את הלב? כן רציתם להרוג מישהו? כן

GentlyWeeps

New member
:) יאללה..גם ככה אתם לא מכירים אותי

שם מלא? אלה ט מה התאריך לידה שלכם? 9.9.88 איפה אתם גרים?
כאן תמיד גרתם שם? לא מה המידת נעליים? 40 מה המוצא שלכם? רוסיה מה הצבע שיער שלכם? חום כהה יש/היו ראסטות? יש..כבר 3 שנים בערך אתם אנשים של לילה או של יום? יותר לילה רגישים לדיגדוגים? כן מאמינים באלוהים? יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? אכן במידה ויש, מה הם? אין כוח לפרט במידה ולא, למה לא? באמת למה לא? מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? קקטוס ורוד מה הדבר הכי חשוב לכם? יש חבר\חברה\קראש? אפשר לומר ממה אתם הכי מפחדים? לראות חיה נדרסת מול הפנים שלי אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? :) בגב? על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? על איך זרם היום למה אתם הכי מתנגדים? לחוסר סובלנות אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? רק במקרים בהם אני צריכה לעמוד על שלי.. מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? שיער מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? וואלה לא יודעת
איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? כתיבה איזה חלק בכם הייתם משנים? יש לי איזה אצבע אחת עקומה ברגל, שמפריעה לכל הזרימה של האצבעות האחרות.. :* האם אתם אוכלים עם היידים? כןכן מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם?
לא האם אי פעם... השתמשתם בסמים? כן אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? לא נזרקתם על ידי מישהו? משהו בגד בכם? לא נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? כן הייתם מאוהבים? כן ראיתם את הבית הלבן? לא ראיתם את מגדל אייפל? לא עישנתם? כן שתיתם אלכוהול? כן עישנתם מריחואנה? כן שיחקתם מונופול? ןכ ראיתם טיטאניק? כן ביקרתם בארץ אחרת? כן עשיתם אמבטית קצף? כן טסם? כן שטתם? כן נסעתם ברכבת? כן רכבתם על פיל? :( הלוואי נשארתם ערים כל הלילה? כן דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? כן שברתם עצם? לא דיברתם בשיעור? כן פחדתם מהחושך? כן הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? לא עשו לכם תפרים? כן זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? כן יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן שיקרתם? כן נעצרתם על ידי המשטרה? לא נרדמתם בשיעור? לא השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשתם סלבריטי? כן עברתם על החוק? כן אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כן שנאתם את עצמכם? כן נשבר לכם הלב? כן שברתם למישהו את הלב? ניראלי רציתם להרוג מישהו? כן

Nechi Nech

New member
אהלן

שם מלא? רביד פלוטניק השלישי מה התאריך לידה שלכם? 13.1.88 איפה אתם גרים? פ"ת תמיד גרתם שם? רוב הזמן מה המידת נעליים? 47 מה המוצא שלכם? רבע פולני, רבע ליטאי וחצי רוסי (בשורשים הרחוקים..) מה הצבע שיער שלכם? חום יש/היו ראסטות? היו. אתם אנשים של לילה או של יום? לפי מצבי רוח. רגישים לדיגדוגים? כן מאמינים באלוהים? כן יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? כן במידה ויש, מה הם? אליק בליק בום במידה ולא, למה לא? מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? בנאדם. מה הדבר הכי חשוב לכם? הפלטה. יש חבר\חברה\קראש? לא ממה אתם הכי מפחדים? לא יודע אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? ביותר מידי מקומות על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? על כל מה שאני בד"כ נוטה להתעלם ממנו במשך היום למה אתם הכי מתנגדים? התנשאות אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? בועז שרעבי האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? לא מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? פנים מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? מאיפה אני יודע? איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? לא יודע איזה חלק בכם הייתם משנים? העור שמתחת לציפורן האם אתם אוכלים עם היידים? כן מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? הומור נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? לא יודע האם אי פעם... השתמשתם בסמים? לא אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? מי לא? נזרקתם על ידי מישהו? כן משהו בגד בכם? כן נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? כן הייתם מאוהבים? כן ראיתם את הבית הלבן? לא ראיתם את מגדל אייפל? לא עישנתם? כן שתיתם אלכוהול? כן עישנתם מריחואנה? כן שיחקתם מונופול? כן. חרא משחק. ראיתם טיטאניק? כן. ביקרתם בארץ אחרת? כן. עשיתם אמבטית קצף? כן. טסם? כן. שטתם? כן. נסעתם ברכבת? כן. רכבתם על פיל? לא. נשארתם ערים כל הלילה? כן. דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? כן. שברתם עצם? כן. דיברתם בשיעור? כן. פחדתם מהחושך? כן. הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? לא שאני זוכר. עשו לכם תפרים? לא. זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? כן יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן שיקרתם? כן נעצרתם על ידי המשטרה? כן נרדמתם בשיעור? כן השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כגון? פגשתם סלבריטי? כן. עברתם על החוק? כן. אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כן שנאתם את עצמכם? כן נשבר לכם הלב? כן שברתם למישהו את הלב? כן רציתם להרוג מישהו? כן.

נג היפה

New member
לא כותבת פה הרבה,אבל עכשיו אני יתחי

שם מלא? נגה הד מה התאריך לידה שלכם? 19.3.90 איפה אתם גרים? הרצליה תמיד גרתם שם? כן מה המידת נעליים? 39 מה המוצא שלכם? פולני\גרמני מה הצבע שיער שלכם? ג'ינג'י רולז! יש/היו ראסטות? יש- 2 אתם אנשים של לילה או של יום? לילה? רגישים לדיגדוגים? לא במיוחד מאמינים באלוהים? לא! יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? לא חושבת.. במידה ויש, מה הם? אבל אין אני אומרת במידה ולא, למה לא? כי, למה שיהיו? מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? אסטרונאטית מה הדבר הכי חשוב לכם? החיים יש חבר\חברה\קראש? חבר ממה אתם הכי מפחדים? מהמוות אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? ליד הטלוויזיה בחדר. על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? על היום שהיה וזה שיהיה למה אתם הכי מתנגדים? לזה היגאל אמיר והחברה הדוחה שלו יתייחדו אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? אנג'לינה ג'ולי, בשביל בראדי האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? מאוד מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? אם הוא נראה טוב או לא =) מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? שיער וישבן חח איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? ציור ולהטוטנות איזה חלק בכם הייתם משנים? כפות רגליים האם אתם אוכלים עם היידים? לא על בסיס קבוע מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? חברה טובה (אני מקווה) נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? לא מטריד אותי, עניתי כי לא היה לי משו אחר לעשות... האם אי פעם... השתמשתם בסמים? אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? לא נזרקתם על ידי מישהו? כן, אבל חזרנו אחרי 3 ימים... משהו בגד בכם? מקווה שלא נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? אה הא הייתם מאוהבים? עכשיו =) ראיתם את הבית הלבן? הסדרה? ראיתם את מגדל אייפל? כן, לא משהו.. עישנתם? כן שתיתם אלכוהול? בוא נגיד, כמה פעמים... עישנתם מריחואנה? שיחקתם מונופול? בילדות, עכשיו נגמלתי ראיתם טיטאניק? חרא סרט ביקרתם בארץ אחרת? בכל מיני עשיתם אמבטית קצף? כן.. בחורף, כי כייף טסם? אם הכוונה ל"טסתם" אז כן שטתם? כן נסעתם ברכבת? כן, ואפילו במדינות אחרות! רכבתם על פיל? על כזה ששמים לו שקל נשארתם ערים כל הלילה? כן ואז הלכתי ברגל לים דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? תמיד... שברתם עצם? כן, למישהו אחר דיברתם בשיעור? מה עוד אפשר לעשות בשיעור? פחדתם מהחושך? כן, אבל לא הרבה הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? שנולדתי, ואז עוד פעם אחת עשו לכם תפרים? כן,בשפה התחתונה =\ זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? לא, אסור להתחרט... יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן שיקרתם? פה ושם.. נעצרתם על ידי המשטרה? רק לבדיקה נרדמתם בשיעור? אתמול בספרות השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן, שרשרת מספגטי, בגן פגשתם סלבריטי? כן, תום אבני המ100מם! עברתם על החוק? כן... אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כן שנאתם את עצמכם? כן נשבר לכם הלב? רק קצת שברתם למישהו את הלב? כמה לבבות, שוברת לבבות שכמותי... רציתם להרוג מישהו? לפעמים נכון עכשיו אתם מרגישים שאתם מכירים יותר אחד את השני? ת'אמת שכן... תמוה מהפעם אחורנה בסיני- בסוכות

../images/Emo106.gif We call it CHMPION

שם מלא? גיל שיי-די ראנקינג קרוגר דה-גאן - מספיק מלא? מה התאריך לידה שלכם? 6.12.87 איפה אתם גרים? כרגע בצופים, משבוע הבא ב"ה בחולון סיטי!!! תמיד גרתם שם? לא. מה המידת נעליים? בנעליים הצבאיות 43 מספיק לי אבל בתכלס 45-6 משו כזה... מה המוצא שלכם? עדות אשכנז. מה הצבע שיער שלכם? שחור. יש/היו ראסטות? יש בארון שלי סטוק! אתם אנשים של לילה או של יום? תלוי מה השעה... רגישים לדיגדוגים? לא ברמות, כבר מחוסן... מאמינים באלוהים? בוודאי! יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? אני חושב שאת כולם ציינתי בשאלה הראשונה
במידה ויש, מה הם? ... במידה ולא, למה לא? מה הסרט מה נתקעת על זה?!?!?!?!?!
מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? להשתחרר!!! מה הדבר הכי חשוב לכם? לא לחתום קבע! יש חבר\חברה\קראש? לא. ממה אתם הכי מפחדים? מהפחדים. אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? בכפות רגליים שאני לא אסתכל על הריצפה כשאני מסתובב יחף :) על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? יותר מדי דברים, בגלל זה לוקח זמן להירדם
למה אתם הכי מתנגדים? לבילוש! אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? צבי שיסל, נראה לי יש לו חיים מטורפים!!! האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? לא. מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? תלוי מאיפה היא עוברת ומה היא לובשת... מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? תשאלי אותן... איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? לנגן! הייתי מת! איזה חלק בכם הייתם משנים? אם הייתי יכול הייתי חוזר להאריך שיער... הייתי גם רוצה להיות יותר על הקרקע לפעמים. האם אתם אוכלים עם היידים? רוב הזמן, גם במסעדות, הכל! אין בושה P: מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? אין כזאת, כולן דומיננטיות. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? למה שלא, הניק עם הצבע הכי בולט כאן :) האם אי פעם... השתמשתם בסמים? בחיים לא! זה ממכר... אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? בדוק מתישהו. נזרקתם על ידי מישהו? כן. משהו בגד בכם? כן. נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? לא פעם... הייתם מאוהבים? כן. ראיתם את הבית הלבן? בתמונות. ראיתם את מגדל אייפל? מלמטה, היה תור ארוך... עישנתם? כן. שתיתם אלכוהול? כמה שאפשר! עישנתם מריחואנה? מה את סמויה???? כן. שיחקתם מונופול? כן. ראיתם טיטאניק? כן ביקרתם בארץ אחרת? אפילו כמה... עשיתם אמבטית קצף? ישמצב. טסם? אה?! שטתם? כן. נסעתם ברכבת? כל בוקר... רכבתם על פיל? לא. נשארתם ערים כל הלילה?
דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? בטח בעיקר בצבא... קוראים לזה לכסתח. שברתם עצם? יכול להיות. דיברתם בשיעור? ברור. פחדתם מהחושך? כן, לא עוד... הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כן. עשו לכם תפרים? לא חושב, אולי... זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? כן. יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? באותו זמן פיזית? לא :) שיקרתם? מי שענה על השאלה הזאת "לא" שקרן... נעצרתם על ידי המשטרה? לחיפושים וכאלה, לא רציני... נרדמתם בשיעור? ברור. השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? את האוכל שלי אני מעדיף בבטן... פגשתם סלבריטי? כן. עברתם על החוק? כן. אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כן. שנאתם את עצמכם? כן. נשבר לכם הלב? כן. שברתם למישהו את הלב? ישמצב. רציתם להרוג מישהו? כן. נכון עכשיו אתם מרגישים שאתם מכירים יותר אחד את השני? ימים יגידו...

למעלה