התפקדות נובמבר

:)

שם מלא? ענבר ומספיק. מה התאריך לידה שלכם? 8.2.90 איפה אתם גרים? פתח תקווה (עיר האורות?) תמיד גרתם שם? מאז ומעולם. מה המידת נעליים? 39. מה המוצא שלכם? אוקיי, אז ככה: רבע הונגריה, רבע בלרוסית, רבע פולניה ועוד רבע שלא סגור על עצמו.
מה הצבע שיער שלכם? חום. יש/היו ראסטות? לא משהו רציני. אתם אנשים של לילה או של יום? אין לי תשובה חד משמעית :) רגישים לדיגדוגים? יש מצב. מאמינים באלוהים? לא הוחלט. יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? יאפ. במידה ויש, מה הם? הילדה של גאיה :) במידה ולא, למה לא? למה כובע עף לגובה? בגלל זה. מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? בחורה שמחה. מה הדבר הכי חשוב לכם? משמעות. יש חבר\חברה\קראש? לא. ממה אתם הכי מפחדים? - אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? בגב. ואז אני אלך לעבוד במשרד החינוך. על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? וואו נשארו ממש קצת שעות, אני לא אצליח להתעורר בזמן. למה אתם הכי מתנגדים? לחוסר קבלה. אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? שומרת לעצמי. האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? מה פתאום. מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? התנהגות. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? לא יודעת. איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? זכרון. איזה חלק בכם הייתם משנים? גוף. האם אתם אוכלים עם היידים? לפעמים. :) מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? סבא ג'פטו. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? אני אהנה מהספק. האם אי פעם... השתמשתם בסמים? לא. אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? לא. נזרקתם על ידי מישהו? סוג של. משהו בגד בכם? לא. נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? כן. הייתם מאוהבים? קצת. ראיתם את הבית הלבן? בתמונות. ראיתם את מגדל אייפל? כן, אבל גם אני לא עליתי. עישנתם? כן. שתיתם אלכוהול? כן. עישנתם מריחואנה? זה היה חייב לבוא בנפרד מהשאלה של הסמים? שיחקתם מונופול? כן. ראיתם טיטאניק? כן. ביקרתם בארץ אחרת? כן. עשיתם אמבטית קצף? כן. טסם? כן. שטתם? כן. נסעתם ברכבת? כן. רכבתם על פיל? לא. נשארתם ערים כל הלילה? כן. דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? מתחת למיטה לא, כי אין מקום. אני נוהגת לדחוף הכל לארונות.
שברתם עצם? לא. דיברתם בשיעור? כן. פחדתם מהחושך? כן. הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כן. עשו לכם תפרים? לא. זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? לא. יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא. שיקרתם? כן. נעצרתם על ידי המשטרה? לא. נרדמתם בשיעור? נראה לי. השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן. פגשתם סלבריטי? כן. עברתם על החוק? כן. אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כן. שנאתם את עצמכם? כן. נשבר לכם הלב? קצת. שברתם למישהו את הלב? לא שידוע לי. רציתם להרוג מישהו? לא. נכון עכשיו אתם מרגישים שאתם מכירים יותר אחד את השני? בטח.

נפקדות

שם מלא? רועי צאיג מה התאריך לידה שלכם? 8.4.86 איפה אתם גרים? ראש העין תמיד גרתם שם? לא, גרתי ביהוד וגרתי בפתח תקוה וגרתי ברמת גן מה המידת נעליים? 43-45 תלוי בנעל מה המוצא שלכם? עירקי מה הצבע שיער שלכם? שחור יש/היו ראסטות? יהיו! אתם אנשים של לילה או של יום? לילה... רגישים לדיגדוגים? לא מאמינים באלוהים? לא יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? כן במידה ויש, מה הם? ריש? במידה ולא, למה לא? מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? קרמינולוג מה הדבר הכי חשוב לכם? להיות בנאדם טוב עם האנשים שאיתי יש חבר\חברה\קראש? יש לי קרש, זה נחשב? ממה אתם הכי מפחדים? גבהים אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? מאחורי הראש על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? היום שיהיה מחר למה אתם הכי מתנגדים? קשה להחליט... אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? אדוארד נורטון האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? לא מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? תחת מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? אין לי שמץ תשאלו אותם איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? לחזור אחורה בזמן איזה חלק בכם הייתם משנים? אני מושלם כמו שאני :] האם אתם אוכלים עם הידיים? ברור מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? אדישות נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? לא האם אי פעם... השתמשתם בסמים? כן אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? כן נזרקתם על ידי מישהו? כן משהו בגד בכם? כן נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? כן הייתם מאוהבים? כן ראיתם את הבית הלבן? כן ראיתם את מגדל אייפל? כן עישנתם? כן שתיתם אלכוהול? כן עישנתם מריחואנה? כן שיחקתם מונופול? כן ראיתם טיטאניק? כן ביקרתם בארץ אחרת? כן עשיתם אמבטית קצף? כן טסם? כן שטתם? כן נסעתם ברכבת? כן רכבתם על פיל? כן נשארתם ערים כל הלילה? כן דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? כן שברתם עצם? כן דיברתם בשיעור? כן פחדתם מהחושך? כן הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כן עשו לכם תפרים? כן זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? כן יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן שיקרתם? כן נעצרתם על ידי המשטרה? כן נרדמתם בשיעור? כן השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשתם סלבריטי? כן עברתם על החוק? כן אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כן שנאתם את עצמכם? כן נשבר לכם הלב? כן שברתם למישהו את הלב? כן רציתם להרוג מישהו? כן מה זהו? נגמר מהר... והנה אני בטיול לאמריקה

למעלה