התפקדות נובמבר

johnnypsy

New member
יגמר יגמר...

אוגוסט... 9 חודשים בערך בלי חפש"ש אני כבר מחכה שנתיים שייגמר איפה אתה משרת?

johnnypsy

New member
שלי...

ואיי ואיייי זה ממממש ארוך.... אז ככה: שם מלא? עודד פרומוביץ מה התאריך לידה שלכם? 30.6.85 איפה אתם גרים? גן יבנה תמיד גרתם שם? לא.. התחלתי ברמת גן מה המידת נעליים? 43 או 44 תלוי בנעל מה המוצא שלכם? אשכנזי... ממש אבל... מה הצבע שיער שלכם? בהיר.. יש/היו ראסטות? יהיו... אתם אנשים של לילה או של יום? תלוי... רגישים לדיגדוגים? תלוי... מאמינים באלוהים? כן אבל יש לי עסק לא סגור איתו יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? לא במידה ויש, מה הם? במידה ולא, למה לא? כי אני סגור על עצמי מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? אמממ... שאלה קשה... פסיכולוג אולי מה הדבר הכי חשוב לכם? משפחה, חברים, וה COWON שלי:) יש חבר\חברה\קראש? לא:( ממה אתם הכי מפחדים? ג'וקים:) אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? במקום חשוך... על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? על השחרור למה אתם הכי מתנגדים? אלימות אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? לא חשבתי על זה האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? לא... לצערי במקרים מסויימים מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? עיניים מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? תשאלו אותן איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? לשיר?! איזה חלק בכם הייתם משנים? אמממ לא יודע האם אתם אוכלים עם היידים? כן אבל תלוי מה... מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? לא חשבתי על זה נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? ברור שלא! האם אי פעם... השתמשתם בסמים? מספר פעמים בודדות... יש לי תאוריה לגבי זה אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? לא... נזרקתם על ידי מישהו? ברור...לא מזמן האמת:) משהו בגד בכם? לא שידוע לי נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? כה... הכי כייף הייתם מאוהבים? יאפ ראיתם את הבית הלבן? לא ראיתם את מגדל אייפל? יאפ עישנתם? כן שתיתם אלכוהול? מי לא? עישנתם מריחואנה? כן שיחקתם מונופול? וגם ניצחתי כמה פעמים אפילו ראיתם טיטאניק? כן... ממש מיותר ביקרתם בארץ אחרת? יאפ עשיתם אמבטית קצף? האמת שלא:) טסם? יאפ שטתם? יאפ נסעתם ברכבת? לצערי כל ראשון וחמישי:( רכבתם על פיל? חחח לא... נשארתם ערים כל הלילה? יאפ דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? חחח זה חובה, בלי זה אין ילדות שברתם עצם? לא... דיברתם בשיעור? לא הפסקתי לדבר פחדתם מהחושך? לא שזכור לי הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? לא... עשו לכם תפרים? כן.. כלב קרע לי את השפה שהייתי קטן... זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? לא... יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? גם לא... שיקרתם? כן נו ברור... מי לא שיקר פעם.. מי שאומר שלא משקר נעצרתם על ידי המשטרה? כמעט... סגרו לי מסיבה ואיימו לעצור אותי נרדמתם בשיעור? :) ברור... חובה השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממממממ WTF? פגשתם סלבריטי? ברור... אפילו עצרתי טרמפ עם סלבריטי זאת אומרת היא עצרה בשבילי כי הייתי על מדים:) היא משחקת באהבה מעבר לפינה ממש לא זוכר איך קוראים לה... וממש לא ראיתי את זה... אבל היא אמרה שהיא אשתו הרעה של נתן... עברתם על החוק? תלוי מאיזה כיוון מסתכלים על זה אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כן כן.... שנאתם את עצמכם? היו מקרים נשבר לכם הלב? נשבר נשבר... שברתם למישהו את הלב? יכל להיות... רציתם להרוג מישהו? את הרס"ר נכון עכשיו אתם מרגישים שאתם מכירים יותר אחד את השני? יש מצב... רק צריך להתחיל לקרוא את של כולם... ואין לי כח האמת:)

mayan d11

New member
אני ../images/Emo140.gif

שם מלא? מעיין דוידי איפה אתם גרים? כפר סבא בן 19

S t o l a

New member
אעע...

מניינים ??
שם מלא? דביר נחמני מה התאריך לידה שלכם? 25.8.86 איפה אתם גרים? גן יבנה !!!! תמיד גרתם שם? לא... התחלתי בראשון לציון.. מה המידת נעליים? 43-44 מה המוצא שלכם? מרוקני :) מה הצבע שיער שלכם? שחור יש/היו ראסטות? לא היו .. אולי יהיו... אתם אנשים של לילה או של יום? תלוי.. רגישים לדיגדוגים? כן מאמינים באלוהים? כן יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? לא במידה ולא, למה לא? כי סטולה זה מגניב! :) מה הדבר הכי חשוב לכם? משפחה, והחברים הקרובים שהם כמו המשפחה יש חבר\חברה\קראש? יש איזה דייט מחר... נראה מה יהיה עם זה :) ממה אתם הכי מפחדים? ברקים :) אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? מי צריך עוד עיניים האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? איפה שצריך אז כן ! מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? פרצוף מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? מאיפה לי.. איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? כישרון לאלתר בקלות ... באמת!! האם אתם אוכלים עם היידים? תלוי מה מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? אין לי מושג נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? אולי בודדים... האם אי פעם... נזרקתם על ידי מישהו? לא משהו בגד בכם? לא נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? כןןןן הייתם מאוהבים? כן ראיתם את הבית הלבן? לא ראיתם את מגדל אייפל? לא עישנתם? כן שתיתם אלכוהול? תמיד ביקרתם בארץ אחרת? כן עשיתם אמבטית קצף? כן טסתם? כן שטתם? כן נסעתם ברכבת? כן רכבתם על פיל? עוד לא נשארתם ערים כל הלילה? כן דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? כן שברתם עצם? לא דיברתם בשיעור? כן פחדתם מהחושך? פעם הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? לא עשו לכם תפרים? לא זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? לא יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן שיקרתם? כן נעצרתם על ידי המשטרה? לא נרדמתם בשיעור? כן השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשתם סלבריטי? כן עברתם על החוק? פה ושם אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? לא שנאתם את עצמכם? כן נשבר לכם הלב? יש לי קו דק מאוד בין אהבה לשנאה... אז לא ממש שברתם למישהו את הלב? אולי רציתם להרוג מישהו? כןןןן נכון עכשיו אתם מרגישים שאתם מכירים יותר אחד את השני? אחרי המפגש נדע טוב יותר...

Carcass

New member
בונא איך תמיד שיש כזה שרשור....

התפקדות\תמונות של כולם פתאום מופיעים מלא אנשים שבחיים לא כתבו לפני זה ,תופעה חח..

johnnypsy

New member
אז בואו ונעשה

התפקדות נובמבר לאנשים שלא מגיבים ורק קוראים:)

fleaboy

New member
ואוו זה ארוך, ובטח אפאחד גם לא קורא

שם מלא? נדב מה התאריך לידה שלכם? 22.4.88 איפה אתם גרים? נטף\נהלל תמיד גרתם שם? נטף כן, נהלל אני עכשיו בשנת שירות שם מה המידת נעליים? לא זוכר, בערך 43 מה המוצא שלכם? פרסי פולני מה הצבע שיער שלכם? שחור יש/היו ראסטות? פעם היה כל הראש, עכשיו יש כמה שגדלו לבד... אתם אנשים של לילה או של יום? מה שבא בטוב רגישים לדיגדוגים? לפעמים מאמינים באלוהים? כן יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? כן מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? קטן מה הדבר הכי חשוב לכם? אני חושב שמוזיקה ואהבה יש חבר\חברה\קראש? יש מישהי ממה אתם הכי מפחדים? שאני אחרבן ויגמר לי הנייר טואלט אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? בתחת? על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? לוידע, הרבה מחשבות רצות שם למה אתם הכי מתנגדים? לדברים שהם לא בסדר אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? טוב לי ככה, תודה האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? לפעמים מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? הלב מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? אני חושב שהחיוך איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? הייתי רוצה לדעת לנגן מעולה :] איזה חלק בכם הייתם משנים? לא הייתי משנה שום דבר האם אתם אוכלים עם היידים? הממ תלוי מה, נגיד פיצה אוכלים ביד, אבל אורז לא... מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? אופטימיות נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? אני בספק האם אי פעם... השתמשתם בסמים? אולי :] אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? כן, אבל לא באותו יום נזרקתם על ידי מישהו? לא משהו בגד בכם? לא נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? כן הייתם מאוהבים? כן ראיתם את הבית הלבן? לא ראיתם את מגדל אייפל? כן עישנתם? לא שתיתם אלכוהול? לא משקאות חריפים... עישנתם מריחואנה? אולי :] שיחקתם מונופול? בטח ראיתם טיטאניק? לא ביקרתם בארץ אחרת? כן עשיתם אמבטית קצף? כן טסם? הא? שטתם? כן, אבל ביאכטה... לא הפלגה כזאת נסעתם ברכבת? כן רכבתם על פיל? לא נשארתם ערים כל הלילה? כן דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? חחח גם ככה אפאחד לא בודק שם! שברתם עצם? לא דיברתם בשיעור? בטח :] פחדתם מהחושך? כן הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? פעמיים עשו לכם תפרים? לא זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? בערך יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרתם? כמובן... נעצרתם על ידי המשטרה? לא, רק לבדיקות סמים... נרדמתם בשיעור? כן השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חח אולי :] פגשתם סלבריטי? כן עברתם על החוק? אם לא תופסים אותך זה לא נחשב :] אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כן שנאתם את עצמכם? לא נשבר לכם הלב? לא שברתם למישהו את הלב? לא שאני יודע רציתם להרוג מישהו? לא נכון עכשיו אתם מרגישים שאתם מכירים יותר אחד את השני? האמת שלא הספקתי לקרוא שאלות של אחרים, ואני בספק אם יהיה לי זמן... אז לא ממש :] אבל אחלה של שאלון... שתיהיה לכולנו שבת שלומ :]

ברנס1

New member
שלי

שם מלא?נתנאל ברנס מה התאריך לידה ? 12.9.89 איפה אתם גרים?ראשון תמיד גרתם שם? בעבר בנתניה מה המידת נעליים?45 מה המוצא שלכם?אין לי מוסג באמת צריך לברר מה הצבע שיער שלכם?שחור אני חושב יש/היו ראסטות?לא אתם אנשים של לילה או של יום? שניהם באים בטוב רגישים לדיגדוגים? כן מאמינים באלוהים? בטח! יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? לא זוכר במידה ויש, מה הם? במידה ולא, למה לא? מה? מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? כיסא מה הדבר הכי חשוב לכם? המשפחה שלי יש חבר\חברה\קראש? לא כלום ממה אתם הכי מפחדים? מתחפושת של עוזי כהן אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם?חחחחחחחחחחח מה ? על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? על מה לא למה אתם הכי מתנגדים? למערכת אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? אני אני ואני האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? לא מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה? תחת מצטער מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם?אין לי מוסג איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם?ואללה לא יודע איזה חלק בכם הייתם משנים?כלום האם אתם אוכלים עם היידים?כן בטח מי לא ? מי התכונה הכי דומיננטית שלכם?מזה חח סתם כולם נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם?ואללה לא האם אי פעם... השתמשתם בסמים? לא שאתם צרכים לדעת אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? יקקקקקקקק נזרקתם על ידי מישהו? כן משהו בגד בכם? כן נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? כן הייתם מאוהבים? כן ראיתם את הבית הלבן? לא אבל הייתי בכל דרום אמריקה ראיתם את מגדל אייפל? כן עישנתם? כן שתיתם אלכוהול? כן עישנתם מריחואנה? שיחקתם מונופול?לא מכיר ראיתם טיטאניק? כן ביקרתם בארץ אחרת? אוווווו כן......... עשיתם אמבטית קצף? כן טסם? כן שטתם? כן נסעתם ברכבת? כן רכבתם על פיל? לא נשארתם ערים כל הלילה? כן דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? לא שברתם עצם? כן הרבה מהם דיברתם בשיעור? כן פחדתם מהחושך? כן הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כן עשו לכם תפרים? כן זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? לא יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן שיקרתם? כן נעצרתם על ידי המשטרה? חחח צו חיפוש ? נרדמתם בשיעור? חחחח כן השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא........ פגשתם סלבריטי? נראה לי עברתם על החוק? כן אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? לא שנאתם את עצמכם? לא נשבר לכם הלב? כן שברתם למישהו את הלב? יכול להיות רציתם להרוג מישהו?כן

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאני =]

שם מלא? מור בן דור מה התאריך לידה שלכם? 22.3.90 איפה אתם גרים? מושב בין רחובות חגדרה תמיד גרתם שם? לא מה המידת נעליים? 41 מה המוצא שלכם? תורכיה מה הצבע שיער שלכם? שטני יש/היו ראסטות?היווו ;[ אתם אנשים של לילה או של יום? יום רגישים לדיגדוגים? יאפ מאמינים באלוהים? לא יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? לא במידה ויש, מה הם? במידה ולא, למה לא? ככה מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? כמו כשףףף מה הדבר הכי חשוב לכם? להיות אדם חופשי יש חבר\חברה\קראש? חבר ממה אתם הכי מפחדים? להיות תלויה באנשים אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? בתחת על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? להירדם להירדם להירדם להי... למה אתם הכי מתנגדים? לדיקטטורה אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? אף אחד האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? לא מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? עיניים מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם?לא יודעת איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? לצייר איזה חלק בכם הייתם משנים?אף חלק האם אתם אוכלים עם היידים?כה מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? אופטימיות נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם?לעע... האם אי פעם... השתמשתם בסמים? לא אכלתם קופסא שלמה של אוריאו? כה נזרקתם על ידי מישהו? כה משהו בגד בכם? כה נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? כה הייתם מאוהבים? כה ראיתם את הבית הלבן? לא ראיתם את מגדל אייפל? לא עישנתם? כה שתיתם אלכוהול? כה עישנתם מריחואנה? לא שיחקתם מונופול? כה ראיתם טיטאניק? כה ביקרתם בארץ אחרת?לא עשיתם אמבטית קצף? כה טסם? כה שטתם? כה נסעתם ברכבת? כה רכבתם על פיל? לא נשארתם ערים כל הלילה? כה דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? כה שברתם עצם? לא דיברתם בשיעור? כה פחדתם מהחושך? כה הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כה עשו לכם תפרים? כה זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? כה יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כה שיקרתם? כה נעצרתם על ידי המשטרה? לא נרדמתם בשיעור? כה השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כה פגשתם סלבריטי? כה עברתם על החוק? כה אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כה שנאתם את עצמכם? כה נשבר לכם הלב? כה שברתם למישהו את הלב? לא יודעת רציתם להרוג מישהו? כה נכון עכשיו אתם מרגישים שאתם מכירים יותר אחד את השני? חחח לא יודעת אה אל תישכחו תמונה :]]

ETTI6

New member
אניייייי../images/Emo203.gif

שם מלא?אתי מה התאריך לידה שלכם?13.8.90 איפה אתם גרים?בקעת הירדן תמיד גרתם שם?כן מה המידת נעליים?39 חח מה המוצא שלכם?בריטית,ספרדיה,טורקיה ומרוקאיתXDDD מה הצבע שיער שלכם?חום בהיר יש/היו ראסטות?לא אבל רציתיייי ההורים הסקימו:/ אתם אנשים של לילה או של יום?לילהההה אלללללללה רגישים לדיגדוגים?קצת מאמינים באלוהים?אולי יש לכם כינויים נוספים באינטרנט?אממ לא יודעת חח במידה ויש, מה הם?הא? במידה ולא, למה לא?הא?XDD מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח?להופיעה במהקת רגאיי,הזוי הא? מה הדבר הכי חשוב לכם?אמממ העתיד!חח יש חבר\חברה\קראש?לא ממה אתם הכי מפחדים?מה יהיה בעתיד אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם?בגבXD על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון?אמממ
למה אתם הכי מתנגדים?נאמממ לא דעת אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם?לא יודעת....... האם אתם חושבים שאתם חוצפנים?ממש לא:) ,אבל כשממש צריך אז....XD מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר?אם הוא בנאדם טוב! מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם?אמממ אופי חמוד?חחח איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם?לנגן בתופים או בגיטרה איזה חלק בכם הייתם משנים?לא יודעת האם אתם אוכלים עם היידים?צ'יפס כן:) YUMMY מי התכונה הכי דומיננטית שלכם?לא דעת נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם?הלוואיי חח האם אי פעם... השתמשתם בסמים?הא? מה? כן..כן..בטח חחחח אכלתם קופסא שלמה של אוריאו?הא?מה זה?XD נזרקתם על ידי מישהו?אממ לא יודעת אם זה ניקרא זריקה.. משהו בגד בכם?לא נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם?כן הייתם מאוהבים?הרבה.... ראיתם את הבית הלבן?לא ראיתם את מגדל אייפל?לא עישנתם?כן שתיתם אלכוהול?אולי קצת עישנתם מריחואנה?לא חושבת שזה היה זה חחח שיחקתם מונופול?כן ראיתם טיטאניק? ברור
כל הזמן אני בוכה בסרט הזה לא משנה כמה פעמים אני אראה ביקרתם בארץ אחרת?כן עשיתם אמבטית קצף?כןןןןן טסם?הא? שטתם?מה? נסעתם ברכבת?כן כן בטח רכבתם על פיל?כמעט בקירקס חחח נשארתם ערים כל הלילה?לא דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי?במקרה שלי כן שברתם עצם? אממ לא יודעת דיברתם בשיעור?אכן פחדתם מהחושך?כן הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)?כע:// עשו לכם תפרים? לא זרקתם מישהו והתחרטתם על זה?אף פעם לא זרקתי יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לאאא שיקרתם?הרבה חחחחח נעצרתם על ידי המשטרה?לאאא נרדמתם בשיעור?לא חושבת חח השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשתם סלבריטי?ברור עברתם על החוק?לא אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות?כןןןןןןן שנאתם את עצמכם?כן. נשבר לכם הלב?הרבה שברתם למישהו את הלב?לא רציתם להרוג מישהו?כן נכון עכשיו אתם מרגישים שאתם מכירים יותר אחד את השני?כן

יאללללה

למי יש כוח לעבוד עכשיו?? שם מלא? אוהד כהן מה התאריך לידה שלכם? 14.3.85 איפה אתם גרים? פתח תקווה AKA עיר האורות תמיד גרתם שם? אף אחד לא מושלם מה המידת נעליים? 45 מה המוצא שלכם? מרוקאי/מצרי מה הצבע שיער שלכם? חום יש/היו ראסטות? לא... אין לי כוח לעבור את השלב של הליפה אתם אנשים של לילה או של יום? לילה בגדול רגישים לדיגדוגים? ישמצב טוב מאמינים באלוהים? הוא אפילו החבר הכי טוב שלי יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? תשובה בשאלה הבאה במידה ויש, מה הם? סיני במידה ולא, למה לא? נו מה אתם רוצים ממני?! מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? כשאני אהיה גדול חחח? מוזיקאי חחח. מה הדבר הכי חשוב לכם? התכלית. התאכלס. האמת. השורה התחתונה. ואחרי זה מוזיקה והמוזיקה שלי בפרט. יש חבר\חברה\קראש? לא.. קצת חבל כשחושבים על זה ממה אתם הכי מפחדים? לפספס את אותה תכלית (ע"ע 2 שאלות אחורה) אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? במקום מוצל וקריר. על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? *פיהוק* למה אתם הכי מתנגדים? לאנשים שמכסים את השקר באמת, או באידיאולוגיה מזויפת. אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? מי שאני זה הכי טוב! אני מאמין שאני "אני" מסיבה. האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? וואלה תלוי מה מגדירים כחוצפה. משתדל שלא אבל יוצא לפעמים... מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? פנים בגדול. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? שערות המפרק השני של האמה ברגל איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? לימוד עצמי איזה חלק בכם הייתם משנים? זה כבר חשבון של עם עצמי האם אתם אוכלים עם היידים? יש דברים שלא אוכלים אחרת מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? לאדע נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? וואלה אני מקווה שאתם עושים משהו יותר מועיל עם הזמן שלכם
האם אי פעם... השתמשתם בסמים?
סמים?!!??????? אכלתם קופסא שלמה של אוריאו?
סמים?!!??????? נזרקתם על ידי מישהו? משהו בגד בכם? במערכת יחסים לא שאני יודע, באמון שלי בהחלט כן.. נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? רק כי התחשק לי.
הייתם מאוהבים? כן ראיתם את הבית הלבן? כן, מבפנים. האמת שאני היוזם וההוגה של המזימה הציונית לשלוח את מוניקה לוינסקי לשם. ראיתם את מגדל אייפל? לא עישנתם? כן שתיתם אלכוהול? לא תמיד היה כסף למטרנה, שלא תחשבו... עישנתם מריחואנה? כן, רק שאני לא זוכר מתי שיחקתם מונופול? אפילו ניצחתי כמה פעמים ראיתם טיטאניק? היי, הייתי בכיתה ח... ביקרתם בארץ אחרת? אם רוצים להחשיב את טורקיה... עשיתם אמבטית קצף? קעעע נייס טסם? תלמדי לאיית כשף. שטתם? כן נסעתם ברכבת? נווווו רכבתם על פיל? לא, אני לא מתעסק בכאלה.. נשארתם ערים כל הלילה? (כן, אבל אל תספרי לאמא) דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? היום אני פשוט זורק אותם על הכסא שברתם עצם?
דיברתם בשיעור? די נו אני לא בן 3 פחדתם מהחושך? כןןןן!!!!
הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כן עשו לכם תפרים?
זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? כשראיתי את הבן אדם פוגע בקיר ושהתחיל לרדת דם אני לא אשקר, זה היה די לא נעים... יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? העדפתי להשאר בבית דווקא שיקרתם?
נעצרתם על ידי המשטרה? כל מה שאני יכול לאמר זה תשימו לב לכל מיני בומבוקלאאט שמסתובבים ליד הסלואו משה נרדמתם בשיעור? מה?? אהה, כן! בטח שהקשבתי! השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? למה הכוונה? :-O פגשתם סלבריטי? כן. קצת לפני שהתעלפתי. עברתם על החוק? חציתי כמה מעברי חציה באדום בחיי... אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כן שנאתם את עצמכם? לא, שנאה זאת מילה חזקה. כעסתי על עצמי, זה כן. נשבר לכם הלב? בהחלט שברתם למישהו את הלב? מקווה מאוד שלא, אבל נראה לי שכן. רציתם להרוג מישהו? לא מאינטרסים אישיים, רק אנשים שמזיקים לכלל סטייל שונאי ישראל למיניהם. הנה תמונה שלי נותן טיון במסיבה של 007 חוזרים לעבוד :-\ שבוע טוב ומבורך

למעלה