יאללללה
למי יש כוח לעבוד עכשיו?? שם מלא? אוהד כהן מה התאריך לידה שלכם? 14.3.85 איפה אתם גרים? פתח תקווה AKA עיר האורות תמיד גרתם שם? אף אחד לא מושלם מה המידת נעליים? 45 מה המוצא שלכם? מרוקאי/מצרי מה הצבע שיער שלכם? חום יש/היו ראסטות? לא... אין לי כוח לעבור את השלב של הליפה אתם אנשים של לילה או של יום? לילה בגדול רגישים לדיגדוגים? ישמצב טוב מאמינים באלוהים? הוא אפילו החבר הכי טוב שלי יש לכם כינויים נוספים באינטרנט? תשובה בשאלה הבאה במידה ויש, מה הם? סיני במידה ולא, למה לא? נו מה אתם רוצים ממני?! מה תרצו להיות כשתהיו גדולים חחח? כשאני אהיה גדול חחח? מוזיקאי חחח. מה הדבר הכי חשוב לכם? התכלית. התאכלס. האמת. השורה התחתונה. ואחרי זה מוזיקה והמוזיקה שלי בפרט. יש חבר\חברה\קראש? לא.. קצת חבל כשחושבים על זה ממה אתם הכי מפחדים? לפספס את אותה תכלית (ע"ע 2 שאלות אחורה) אם היו לכם עוד זוג עיניים איפה הייתם שמים אותם? במקום מוצל וקריר. על מה אתם חושבים בדרך כלל לפני שאתם הולכים לישון? *פיהוק* למה אתם הכי מתנגדים? לאנשים שמכסים את השקר באמת, או באידיאולוגיה מזויפת. אם הייתם יכולים להיות מישהו אחר,מי הייתם? מי שאני זה הכי טוב! אני מאמין שאני "אני" מסיבה. האם אתם חושבים שאתם חוצפנים? וואלה תלוי מה מגדירים כחוצפה. משתדל שלא אבל יוצא לפעמים... מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו באישה\גבר? פנים בגדול. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בכם? שערות המפרק השני של האמה ברגל איזה כישרון הייתם רוצה שיהיה לכם? לימוד עצמי איזה חלק בכם הייתם משנים? זה כבר חשבון של עם עצמי האם אתם אוכלים עם היידים? יש דברים שלא אוכלים אחרת מי התכונה הכי דומיננטית שלכם? לאדע נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם? וואלה אני מקווה שאתם עושים משהו יותר מועיל עם הזמן שלכם
האם אי פעם... השתמשתם בסמים?
סמים?!!??????? אכלתם קופסא שלמה של אוריאו?
סמים?!!??????? נזרקתם על ידי מישהו? משהו בגד בכם? במערכת יחסים לא שאני יודע, באמון שלי בהחלט כן.. נשארתם בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לכם? רק כי התחשק לי.
הייתם מאוהבים? כן ראיתם את הבית הלבן? כן, מבפנים. האמת שאני היוזם וההוגה של המזימה הציונית לשלוח את מוניקה לוינסקי לשם. ראיתם את מגדל אייפל? לא עישנתם? כן שתיתם אלכוהול? לא תמיד היה כסף למטרנה, שלא תחשבו... עישנתם מריחואנה? כן, רק שאני לא זוכר מתי שיחקתם מונופול? אפילו ניצחתי כמה פעמים ראיתם טיטאניק? היי, הייתי בכיתה ח... ביקרתם בארץ אחרת? אם רוצים להחשיב את טורקיה... עשיתם אמבטית קצף? קעעע נייס טסם? תלמדי לאיית כשף. שטתם? כן נסעתם ברכבת? נווווו רכבתם על פיל? לא, אני לא מתעסק בכאלה.. נשארתם ערים כל הלילה? (כן, אבל אל תספרי לאמא) דחפתם דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלכם להראות יותר נקי? היום אני פשוט זורק אותם על הכסא שברתם עצם?
דיברתם בשיעור? די נו אני לא בן 3 פחדתם מהחושך? כןןןן!!!!
הייתם בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כן עשו לכם תפרים?
זרקתם מישהו והתחרטתם על זה? כשראיתי את הבן אדם פוגע בקיר ושהתחיל לרדת דם אני לא אשקר, זה היה די לא נעים... יצאתם עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? העדפתי להשאר בבית דווקא שיקרתם?
נעצרתם על ידי המשטרה? כל מה שאני יכול לאמר זה תשימו לב לכל מיני בומבוקלאאט שמסתובבים ליד הסלואו משה נרדמתם בשיעור? מה?? אהה, כן! בטח שהקשבתי! השתמשתם באוכל לצרכים אחרים מאכילה? למה הכוונה? :-O פגשתם סלבריטי? כן. קצת לפני שהתעלפתי. עברתם על החוק? חציתי כמה מעברי חציה באדום בחיי... אהבתם מישהו כל כך שזה גרם לכם לבכות? כן שנאתם את עצמכם? לא, שנאה זאת מילה חזקה. כעסתי על עצמי, זה כן. נשבר לכם הלב? בהחלט שברתם למישהו את הלב? מקווה מאוד שלא, אבל נראה לי שכן. רציתם להרוג מישהו? לא מאינטרסים אישיים, רק אנשים שמזיקים לכלל סטייל שונאי ישראל למיניהם. הנה תמונה שלי נותן טיון במסיבה של 007 חוזרים לעבוד :-\ שבוע טוב ומבורך