התפקדות פברואר

inbal287

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות פברואר../images/Emo124.gif

שם:
תאריך לידה:
איפה אתם גרים:
שיר אהוב של HIM:
מה אתם שומעים עכשיו?
מסן/אייסי:
דירוג לפורום 1-10:
הצעות לשיפור?
עוד משו שבא לכם להגיד? המשך שבוע נעים לכולם וחודש מהנה
תודה לקארין על הלוגו
.

I am Cornholio

New member
../images/Emo13.gif

שם: נופר כהן
תאריך לידה: 27.12.1990
איפה אתם גרים: גן יבנה
שיר אהוב של HIM: Endless Dark
מה אתם שומעים עכשיו? את אמא שלי צועקת עליי לעוף לביה"ס כי היא לא מבינה שמתחילים היום מאוחר...
מסן/אייסי: 279238190/nofarco222@walla.co.il נחשו מה זה מה...
דירוג לפורום 1-10: 7
הצעות לשיפור? לדבר יותר (הרבה יותר) על המוסיקה מאשר על מראם החיצוני של חברי הלהקה
עוד משו שבא לכם להגיד? בע!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif את מוזמנת

לפתוח דיונים על המוזיקה, לכתוב ביקורות על דיסקים או על הופעות. אם זה מה שמעניין אותך ומה שאת מצפה שיהיה בפורום צריך גם לעבוד בשביל זה
תודה

Elpar

New member
אוווו

רק עכשיו הבנתי את החתימה שלך! את המשפט... לקחת את זה מביוויס ובאטהד! סוף סוף ברור לי! אבל מה זה TP עוד לא הבנתי...

Sim§ MaN

New member
../images/Emo189.gif

שם:ישי. תאריך לידה:91\9\2 איפה אתם גרים:חיפה. שיר אהוב של HIM: Rip out the wings of a Butterfly \ Your sweet six six six מה אתם שומעים עכשיו? כלום. מסן/אייסי:Ishay_duff@hotmail.co.il דירוג לפורום 1-10: 10
הצעות לשיפור? איזה פעילויות, משהו יותר מגבש מבחינת חברי הפורום. עוד משו שבא לכם להגיד? Rock On

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif חשבת אולי

על איזה סוג של פעילות? כי בכל זאת יש הרבה פינות וכאלה. אתה מדבר על מפגשים וכו'?

Sim§ MaN

New member
המ.. כע [= ../images/Emo189.gif

"הכר את הפורום" מין פינה שתשאל כול אחד מחברי הפורום אותו שאלון וכול פעם הוא יענה.
עוד רעיון ל"כיסא החשמלי" כמו בפורום MTV. לוקחים חבר פורום ושואלים אותו שאלות.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

אבל אממ... כבר יש פינה כזאת

Sim§ MaN

New member
חי חי.. ../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif

יש לי בעיית זיכרון >< תספרי להם קארין! {=

Plaztyk

New member
.

שם: אייריס תאריך לידה: 3.9 איפה אתם גרים: חיפה שיר אהוב של HIM: פור יו, אין ג'וי אנד סארוו מה אתם שומעים עכשיו? כלום מסן/אייסי: 214665973 דירוג לפורום 1-10:8 הצעות לשיפור? -- עוד משו שבא לכם להגיד? ><

../images/Emo210.gifאני:

שם: ענבל תאריך לידה: 18/10 איפה אתם גרים: חור לייד רחובות שיר אהוב של HIM: המממ נראה לי ש-Join Me מה אתם שומעים עכשיו? כלום מסן/אייסי: תוסיפו אותי פליז- 195922236, inbal_182@hotmail.com דירוג לפורום 1-10: 10! הצעות לשיפור? הממ לא יודעת O.O עוד משו שבא לכם להגיד? אוהבת אותכם
!

milkshakit

New member
אני ../images/Emo189.gif

שם: קארין תאריך לידה: 11.9.87 איפה אתם גרים: פתח תקווה שיר אהוב של HIM: Right Here In My Arms, When Love And Death Embrace מה אתם שומעים עכשיו? כלום :$ מסן/אייסי: בכרטיס. דירוג לפורום 1-10: 10 הצעות לשיפור? עוד פינות! עוד משו שבא לכם להגיד? אוהבת את כולכם
.. הלכתי לעבודה, אחזור רק ב12 בלילה
לאב יו

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif

בכיף עוד פינות... לי אישית אין עוד רעיונות כרגע, אבל אם מישהו חשב על משהו הוא מוזמן לשלוח לי מסר כדי לראות אם הפינה מתאימה וכו'. כל יוזמה תתקבל בברכה כמובן

../images/Emo189.gif../images/Emo163.gif

שם: נועי תאריך לידה: 25.7 איפה אתם גרים: חור!!!!!!!1111 שיר אהוב של HIM: יש הרבה
הנה אחד: Don't Fear The Reaper מה אתם שומעים עכשיו?קרן אור-אביב גפן מסן/אייסי:במסרים למי שדחוף דירוג לפורום 1-10:10000000000000 הצעות לשיפור?אין
עוד משו שבא לכם להגיד?להלהלה

crazy cottage

New member
אני../images/Emo163.gif

שם: קרן/קוטג'/רון תאריך לידה: 05.06.90 איפה אתם גרים: מודיעין שיר אהוב של HIM: Right Here In My Arms מה אתם שומעים עכשיו? את רן לוי מדבר XD מסן/אייסי: keren_2004@hotmail.co.il דירוג לפורום 1-10: 9 הצעות לשיפור? אין
עוד משו שבא לכם להגיד? אתם אחלה חברה XD

pearly1

New member
אני ../images/Emo152.gif

שם:שי רוזנשטיין תאריך לידה:18.08.91 איפה אתם גרים:ראש העין._. שיר אהוב של HIM:בזמן האחרון Poison Girl מה אתם שומעים עכשיו?Rinse Repeat של Bezefer מסן/אייסי:shaiiii0@walla.com דירוג לפורום 1-10: 8 כי אני כמעט לא מכירה כאן אף אחד :X אבל אני אשמח להכיר (:) הצעות לשיפור?אין עוד משו שבא לכם להגיד?יש לי דקלת בבלוטות רוק וזה כואב רצח, פרקתי את זה

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif הרגישי טוב../images/Emo140.gif

ולכן יש את השרשור הזה, כדי שנוכל להכיר טיפה יותר טוב אחד את השני. חוצמזה, את יכולה לקרוא את התשובות של החברים בפורום לשאלונים השבועיים וככה להכיר אותם עוד יותר, והכי טוב - יש דף קשר בטאגליינס עם המסן/אייסי של כל חברי הפורום - פשוט הוסיפי אנשים ודברי איתם

Elpar

New member
גם אני גם אני!

כרגיל.... חחח (משוגע על שאלונים משום מה) שם: אסף תאריך לידה: 7.4.1991 איפה אתם גרים: זכרון יעקב שיר אהוב של HIM: יש הרבה, כרגע Close To Flame מה אתם שומעים עכשיו? Patience - Guns N' Roses מסן/אייסי: asafrokni@hotmail.com מוזמנים להוסיף :) דירוג לפורום 1-10: 9 הצעות לשיפור? פחות לדבר על חברי הלהקה ולשים תמונות, יותר מעשים, ואממ אה כן! לכתוב פחות! אני לא יכול לקרוא כל כך הרבה כל יום! עוד משו שבא לכם להגיד?

למעלה