התפקדות פברואר

DDDDD:../images/Emo163.gif

אני גם רוצה לפגוש את כל נשותיי... אבל יאלה בפורים משתלטים על מפגש ישרא

Rose131

New member
להלה../images/Emo29.gif

שם: נועה תאריך לידה: 10.9.91 איפה אתם גרים: ירושלים\מבשרת שיר אהוב של HIM: buried alive by love וגם killing loneliness מה אתם שומעים עכשיו? טלוויזיה^^ מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 9 הצעות לשיפור? הממ.. לאדעת. אבל זה לא יכול להיות 10 כי שומדבר לא מושלם
עוד משו שבא לכם להגיד? הממ. אני צריכה ללכת לארגן תיק לצעדת הל"ה. בעביי

Mr devious

New member
עונה../images/Emo12.gif

שם: אפק תאריך לידה:8/7/92 איפה אתם גרים: ת"א. שיר אהוב של HIM: Gone with the sin מה אתם שומעים עכשיו?: right here in my arms מסן/אייסי:[email protected] אני חולה על ערפדים. דירוג לפורום 1-10: אני חדש.
הצעות לשיפור?:
עוד משו שבא לכם להגיד?NOP סוג של פעילות: הכרת שירים או משהו?

danduuu

New member
סוף סוף אני עונה אחרי שתפוז לא עבד

לי...בושההה!! לא רק לי גם לענבלית אישתי
וואי מזה אהבתי את הלוגו..קארין את מוכשרתת!! שם:דנה תאריך לידה:26.3.1989 איפה אתם גרים:קרית אתא שיר אהוב של HIM:ביוטיפול,רזורקשיין וברי מי דיפ אינסייד יור הארט..סורי שלא רשמתי באנגלית לא היה לי כוח *עצלנית* מה אתם שומעים עכשיו:רדיו באם חח מסן/איסי345923467 [email protected] דירוג לפורום 1-10: אפשר 100? *פרצוף תמים/פאפי פייס* הצעות לשיפור? אין בכלל עוד משו שבא לכם להגיד?שאניא והבת את כל האנשים בפורום ההזה בייחוד את נשותיי וזה הפורום שאני הכי אוהבת בתפוז
*קצת התחנפתי* לא מפריע נכון?

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif היפ היפ הוריי. ><

שם: שני. תאריך לידה: 5.9.90 איפה אתם גרים: בבית (?). שיר אהוב של HIM: לא יכולה לומר. מה אתם שומעים עכשיו? כלום. מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 20 מתוך 10.
הצעות לשיפור? אולי נשחק "הגמד והענק"?
עוד משו שבא לכם להגיד? אין לי 100 באנגלית
מפקח שלא אמר למרג'י שיש לה עליית גג מאובקת מזורגג.
ואה, יום שבת אחת החברות שלי הייתה בהופעה של הראסמוס ואני כ"כ מאושרת בשבילה!
היא הגשימה חלום..

milkshakit

New member
אז כמה יש לך? ../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif

וכמה יחידות את אם כבר? ממ ובאמת כיף לחברה שלך שהיא הגשימה את החלום שלה, הלוואי עליי!

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif 85 ומטה ../images/Emo10.gif

ואני 4-5 יח"ל..

YaAr0nEt

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif

שם:יערה תאריך לידה: 12.1.91 איפה אתם גרים: בחור... סתם נו בפרדס חנה... שיר אהוב של HIM: נמ.... Killing Loneliness מה אתם שומעים עכשיו? Vampire Heart מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 1000000! סתם לא... אמ...10 הצעות לשיפור? טוב לי כאן אז אני לא חושבת שיש משהו שצריך לשפר... עוד משו שבא לכם להגיד? כואב לי ממש הגרון ואני חושבת לזרוק את איגור... כן נטשתי אותו נשארתי עם

YaAr0nEt

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif

היו לי שבועיים או יותר ממש עמוסים... אני כבר מרגישה יותר טוב...

מיין ../images/Emo9.gif קצת באיחור..

שם: מור תאריך לידה:29.8.89 איפה אתם גרים: קיבוצניקית
שיר אהוב של HIM:כולם? מה אתם שומעים עכשיו? KILLING LONELINESS מסן/אייסי:291999701 דירוג לפורום 1-10: 100? הצעות לשיפור? אממ האמת שאני לא כ"כ פה אבל אני מקפידה להציץ.. ואין פה כ"כ מה לשפר, כמו בקומונה..
עוד משו שבא לכם להגיד? ערפדים= שליטה?
אייף אני מתגעגעת!

Sweet Revenge

New member
עונההההההה ../images/Emo9.gif

שם: נופר תאריך לידה: 12.10.88 איפה אתם גרים: יבנה עיר האורותתת שיר אהוב של HIM: ממ.. יור סוויט 666, רייט היר אין מיי ארמס, ביונד רדמפשן ו.. וואי מלא.. חח מה אתם שומעים עכשיו? Panic! At The Disco מסן/אייסי: 263582407 דירוג לפורום 1-10: 9 הצעות לשיפור?
עוד משו שבא לכם להגיד? אממ.. שג'ייסון דנינו [נו המנחה ההומו הזה מ-MTV] מנייאק וברגע שהוא נוחת בחזרה בישראל הוא מת כי הזבלון הזה ראיין את ווילה
[ואני לא!]

תשובתי:

שם: ליטל תאריך לידה: 30.10.89 איפה אתם גרים: ת"א שיר אהוב של HIM: funeral of hearts מה אתם שומעים עכשיו?: את השיר האהוב עלי של HIM :] מסן: [email protected] איי סי: 286241502 דירוג לפורום: אני חדשה כאן, אבל אני פשוט שמחה שקיים פורום ללהקה הזאת אז 10 :) עוד משהו שבא לכם להגיד?: יום טוב לכולם!

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifכן המפקד../images/Emo195.gif

הופההההה רואים מי חזרה?
בכל אופן- מה שלומכן כולן? טוב לא משנה אני לא אחפור... בשביל זה יש אוף [תראו הפכתי להיות מסודרת
] שם: ומפיריה איוונס [קשת] תאריך לידה: 18.8.1987 איפה אתם גרים: קריית אתא שיר אהוב של HIM: Jpin Me מה אתם שומעים עכשיו? Memory- Epica וואו התגעגעתי לגות'
מסן/אייסי: 142229069 דירוג לפורום 1-10: 1000000000000
10!!! הצעות לשיפור?אין! חלילה!!
עוד משו שבא לכם להגיד?אני מתגעגעת להומור משובח כמו של חברות הפורום ושל חברותיי.. נורא רע בלי הומור. ועוד דבר קטנטן- אני ממש ממש אבל ממש נהנית!!

Tashkin

New member
בפעם ה 20 חחח

שם:נטלי תאריך לידה:1.8 איפה אתם גרים:רמלה חחחח שיר אהוב של HIM:יש הרבה... אמממ for you righht here in my arms וכול השאר חחח מה אתם שומעים עכשיו?סוויט דרימס מרלין מנסון מסן/אייסי:249947464 דירוג לפורום 1-10: 9.5 הצעות לשיפור?אין הוא מצויין עוד משו שבא לכם להגיד?יש גשם "\

אנייייייי

שם: לוטם תאריך לידה: 05.06.1991 איפה אתם גרים: קרית אתא שיר אהוב של HIM stigmata diaboli מה אתם שומעים עכשיו?nirvana-sappy מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10: 11!!!! הצעות לשיפור?ממ..אולי להוסיף עוד פינות..לא יודעת עוד משו שבא לכם להגיד? בלה בלה בלה בלה...

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif באיחור, שלי

שם: ענבלירון תאריך לידה: 2/8/89 איפה אתם גרים: ירושלים שיר אהוב של HIM Sweet Pandemonium מה אתם שומעים עכשיו? Don't fear the reaper מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: אני משוחדת אני לא יכולה לענות על זה
הצעות לשיפור?
עוד משו שבא לכם להגיד? המחשב של עינב דפוק
[אבל כפרע על עינב
]

למעלה