התפקדות פברואר

milkshakit

New member
כמה טענות יש לך ../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif

תזיז ת'תחת ותעשה גם משהו

Elpar

New member
כמו לרשום פחות? P:

חחח לעשות פינות? עזבי אני לא אשקיע בטח... ואני לא מדבר על המראה של הלקה הרבה גם.... אבל אני אוהב ת'שירים בעיקרון ולראות מה חדש בקשר ללהקה כאן :)

milkshakit

New member
מה קשור להשקעה ../images/Emo189.gif

אם אתה רוצה תמצא רעיון ותעשה פינה מה הבעיה.. ולמה פחות לדבר על חברי הלהקה? זאת הלהקה, אז מן הסתם אנחנו נדבר על החברים בה. ואת רוב התמונות יש כבר בגלריות.

Elpar

New member
אני יודע את זה

אבל אני פשוט לא מתעניין בזה כל כך... אל תשנו את זה, תמשיכו לרשום כן? אחלה של פורום יש כאן :) ואין לי רעיון לפינה...

Love Bem

New member
../images/Emo205.gifאני כאן!

שם:איימי
תאריך לידה:30/11
איפה אתם גרים:אשדוד
שיר אהוב של HIM:הכול
מה אתם שומעים עכשיו?את הטלוויזיה
מסן/אייסי:תבקשו בפרטי
דירוג לפורום 1-10:חח..מיליון
הצעות לשיפור?לא צריך הוא מושלם!
עוד משו שבא לכם להגיד?היי

just orka

New member
מיאו../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שם:אורקע תאריך לידה:1.12.91 איפה אתם גרים:יבנה >_< לא שלמישו יש מושג איפה זה.. שיר אהוב של HIM:the funral of hearts מה אתם שומעים עכשיו?the ghost of you-MCR מסן/אייסי:eek:[email protected] דירוג לפורום 1-10:8 הצעות לשיפור?נמנמנמ עוד משו שבא לכם להגיד? -

Blade Of Fire

New member
חה. תמונה מגניבה.

שם:עידן תאריך לידה:21.8 איפה אתם גרים: פתח תקוה:( שיר אהוב של HIM: פיונרל אוף הארטס מה אתם שומעים עכשיו? edguy-paradise מסן/אייסי: יש בדף קשר.... דירוג לפורום 1-10: 9 הצעות לשיפור? נהה.. אין... עוד משו שבא לכם להגיד? כן. בואו לצד האפל. יש לנו מלא עוגיות.

T a b a s c O

New member
מיאו.

שם:אנטון. תאריך לידה:26.6.91 איפה אתם גרים:יבנה,חור קטן כזה. שיר אהוב של HIM: ברנינג אלייו ביי לוב מה אתם שומעים עכשיו?את הטלוויזיה. מסן/אייסי:158868023 דירוג לפורום 1-10: 8 הצעות לשיפור?נמממ. עוד משו שבא לכם להגיד?מיאו בכלל.

JosT Me

New member
עונה..

שם: נופר תאריך לידה:10.4.91 איפה אתם גרים:יהוד.. עוד חור ליד ת"א שיר אהוב של HIM:אומממ יש הרבה.. אבל הכי הכי.. join me
מה אתם שומעים עכשיו? את השיר הכי הכי.. חח ><.. מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10:10 הצעות לשיפור?אומממ.. עוד פינות.. אבל אין לי רעיונות בנתיים... עוד משו שבא לכם להגיד?me love him!!

נממ

שם: נועה. תאריך לידה: 22.2 איפה אתם גרים: חור באיזור השרון שיר אהוב של HIM: in joy and sorrow מה אתם שומעים עכשיו? nightwish - sleeping sun מסן/אייסי: [email protected] בקושי מתחברת. אייסי רק במסרים. דירוג לפורום 1-10: 9. הצעות לשיפור? לא יודעת, בזמן האחרון פחות כיפי.
עוד משו שבא לכם להגיד? כרגיל.. פינלנד רולז

לא יודעת. ../images/Emo10.gif

הצטרפו מלא אנשים ואני כבר לא מכירה את כולם, בקומונה היה יותר כיף.
(לא החלטית שכמוני) וגם אין יותר שרשורי מדיה.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo24.gif

איים סורי האן, אבל זה מה יש כרגע. ואנחנו רק בהתחלה, אפילו לא עבר חודש מאז שהפורום נפתח. את תראי שלאט לאט נתרגל לזה ונכיר אחד את השני יותר טוב [גם אחרי שיהיו מפגשים והכל].

../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

אני אמרתי לכן מהמפגש הראשון שלא כדאי לעשות פורום ואתם לא הקשבתם

milkshakit

New member
כמו שאמרתי לך ענבלוש ../images/Emo189.gif

לדעתי פורום הרבה יותר טוב, שם בקושי היו אנשים, פה יש יותר אפשרויות.. אנשים יותר ייפתחו ל-HIM, ונכיר גם יותר אנשים, דרך המפגשים והכל. יהיה כיף, למה לא?

למעלה