חדשה!

Noam Frusciante

New member
תודה

[email protected] אני חושבת שהוא מתלבש כמו הומו ומתנהג ככה... הוא מנסה לשחזר את הצורה שהוא התנהג בה בזמן שהוא היה מצליח שזה בסדר כי הוא היה כוכב רוק כזה עכשיו הוא סתם יוצא מפגר.. ולמה לשנוא את איסידיסי? הם מממש טובים

נמנמנ...

בזה את צודקת. אני חושבת שגם לא נשאר לו הרבה קול.. ואת איסידיסי בגלל שהם תמיד ממחזרים ת'שירים שלהם
כל שיר נשמע דיי עם אותה מנגינה.. לא יודעת

היא לא התכוונה

שהוא "הומו", שהוא שוכב עם גברים. סתם קראה לו פאג. תרגעו קצת.

דבר ראשון

אל תתחצף. אם אתה רוצה להיות טרול, אז פשוט תזרום איתי טוב? :X דבר שני, צחרא זה שם שהיית מת לקבל. זה שם מטקס פגאני עתיק, שמגלחים לך את האשכים וזה נגיד רוחות רעות. אני עוסק בתרבות הפגאנית.

ואה, ^_^ גם אני נועם!

וגם לי יש ב9.9 יומולדת ואני אהיה בת 15 זה אומר שנולדנו באותו יום ^_^ (אני מגבעתיים דרך אגב) , יש לנו טעם ממש ממש דומה ,אני שמחה שעוד אנשים שמעו ואהבו את מוטלי ,באתי לכתוב טומלי :p, חוץ מזה,אנשים פה יודעים שלא כדי להגיד על אקסל דברים רעים כי הם חוטפים ממני הרצאה ,תזהרי, ,אני משכנעת . .

Noam Frusciante

New member
חחחחחחחחחח מההה?

את רצינית?! איזה קוול! חחחח מוטלי שולטים והרבה אנשים צריכים לשמוע אותם. חחחח נו זה מה שאני חושבת עליו לפני כמה זמן הייתה עליו כתבה ענקית במוסף ידיעות אחרונות כי הוא נשך רגל של מאבטח!! >< אני מצטערת אבל זה פשוט מגוחך.

האני האדם באמת ובתמים חולה נפש...

לא רק בתוך ביטוי,אינוואי אני חושבת שזה בגלל שזה לא שגרתי,שזה משהו שאקסל של אפטייט פור דיסטראקשן היה עושה,הסיכון הזה שיש בו (והיופי
) הביא אותי לגאנס זה מה שהרבה אנשים מצאו בגאנס,כל הקטע של לחיות על הקצה ,לנשוך תרתי משמע.

גם טומ(י)לי יתקבל בברכה P:

גם אם לא באמת מתכוונים לזה!!! מלך... פשוט מלך.

l u d

New member
חה חה חה! הוא לא.

אין כמו טומי (במיוחד בימי הגלאם וחיקויי המיק ג'אגר שלו
)

למעלה