חדשה!

izzys

New member
../images/Emo105.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מור 15 ומשהו חיפה

ברוכה הבאה:)

מוזמנת לקומונה החדשה של אליס אין צ'יינז. ודרך אגב מזתאמרת שאקסל נראה הומו? תסתכלי בתמונות למטה והוא ממש לא נראה הומו. ואפילו אם כן, יש לך משהו נגד הומואים?

Noam Frusciante

New member
תקשיבי

אין לי שום דבר רע נגד הומואים אנשים פה לקחו את זה כלכך קיצוני.. זה צורת ביטוי

נמחקו הודעות בשרשור.../images/Emo18.gif

חברים, גם אני לא אוהבת את העובדה שאנשים קוראים לאקסל בשמות לא מחמיאים, אבל זו זכותם. קללות כנגד מישהו עם דעות אחרות זה לא דבר מקובל כאן. ולכל האנשים שלא מחבבים את אקסל, נא להתחשב באנשים עם דעות אחרות, שלא אוהבים לשמוע את זה. לא צריך בכל הודעה שניה להכניס כמה קללות. אפשר גם לתאר את זה בשפה נקיה... זה לא הופך את האווירה בפורום לנעימה יותר.

אני דווקא חושב שהסיבה שבגללה

מחקת את ההודעות היא לא הנכונה. כנראה שהמילה "פאג" או "הומו" נחשבת כקללה אצלך.

לא ההודעות האלו נמחקו.

נמחקו הודעות שבהן מישהו קילל (אני יודעת מה זה קללות) מישהו שאמר שאקסל הומו, פאג, וכו'. תאמין לי שהמילים האלו לא נחשבות לקללות אצלי, למרות שכאן, אף אחד לא באמת חושב שאקסל הוא הומוסקסואל, אלא משתמשים במילה הזאת בשביל לבטא את ההתנהגות שלו שהם לא אוהבים, לבוש, ובגלל כדי לבטא כמה שונאים אותו. את זה אני לא אוהבת. אל תקפוץ למסקנות.....

Noam Frusciante

New member
טוב תקשיבו

לקחתם את זה ממממממש חזק ובאמת שלא התכוונתי שיצא משהו רע מזה זה בסך הכל מה שאני חושבת שלא חשבתי שזה יעצבן כלכך הרבה אנשים כי לא חשבתי שאנשים עדיין אוהבים אותו. אז בסדר זה היה מטופש והכל אז בסדר סליחה לא התכוונתי להעליב אף אחד מכם ותודה לכל מי שרשם ברוכה הבאה וזה... באמת תודה.

SomebodyElse

New member
ברוכה הבאה

קטיה, בת 19, מאלוהים-יודע-איפה
שומרת על זכות השתיקה לגבי אקסל
ACDC
Cause the walls were shaking The Earth was quaking My mind was aching And we were makin it And you shook me all night long

למעלה