TheImpactBoy
New member
../images/Emo124.gifחדשות ועדכונים:
כמו ששמתם לב, יש לנו מנהל חדש. איתי התותח. אני מקווה שאתם לא כועסים עלי שלא השתתפתי כ"כ השבוע, היה לי חוסר חיים רציני. מלא טקסים בצבא ולימודים- ועכשיו, אני בג' (יום מחלה). נייטוויש פרסמו תמונות חדשות שלהם יחד עם טריליון נגנים באולפני ההקלטות Abbey Road. חתיכת השקעה :O. לחצו עלי. מיליון תמונות, ואין אחת של הזמרת החדשה. אולי זאת הסולנית החדשה??? כוסית!
בעצם, נראה שהוא חותם לה, אז בטח איזו מעריצה כוסית. הפורומים הכי מבוקשים על חברי הפורום: פאוור מטאל וויט`ין טמפטיישן אוונסנס אופנה אלטרנטיבית מטאל 15 מציפי הפורום: (82) Amir Noy (109) ש נ י1 (128) The Young Amyrlin (135) lacrimosa girl (146) dralan (200) אטומיק בייגל (202) danduuu (209) פונצית גירל האמיתית (226) ילדת הפרעות (246) blacknwhite (248) LadySilkworm (252) BrowN EyeD GirL1 (302) The Cat Woman (344) Itay Simons (542) Super Alonit
כמו ששמתם לב, יש לנו מנהל חדש. איתי התותח. אני מקווה שאתם לא כועסים עלי שלא השתתפתי כ"כ השבוע, היה לי חוסר חיים רציני. מלא טקסים בצבא ולימודים- ועכשיו, אני בג' (יום מחלה). נייטוויש פרסמו תמונות חדשות שלהם יחד עם טריליון נגנים באולפני ההקלטות Abbey Road. חתיכת השקעה :O. לחצו עלי. מיליון תמונות, ואין אחת של הזמרת החדשה. אולי זאת הסולנית החדשה??? כוסית!