אני לא חושבת שהיא שם בכלל.. גם אמפו ומרקו לא נמצאים
I Itay Simons New member 18/3/07 #14 רק לי יש הרגשה שהסיפור הזה ייגמר במו ב"רק בישראל" ובסוף יתגלה שטאריה היא הסולנית ה"חדשה"?
B blacknwhite New member 18/3/07 #15 וואו, אם זה יקרה אני אצחק כ"כ../images/Emo6.gif אבל משום מה קשה לי להאמין... יכול להיות כיף דווקא, אני בעד ושוב- אני כל כך כל כך אצחק הרבה אם זה יקרה
וואו, אם זה יקרה אני אצחק כ"כ../images/Emo6.gif אבל משום מה קשה לי להאמין... יכול להיות כיף דווקא, אני בעד ושוב- אני כל כך כל כך אצחק הרבה אם זה יקרה
ש ש נ י1 New member 18/3/07 #19 דוגרי זה יהיה אחד המצחיקים../images/Emo6.gif אבל עדיף שלא יחזירו את טריה, היא כבר לא מה שהייתה פעם
L LadySilkworm New member 18/3/07 #23 לדעתי עדיף שכן יחזירו אותה היא מדהימה ויש לה יכולות ווקליות מדהימות
S Super Alonit New member 18/3/07 #30 הלוואי../images/Emo9.gif אני לא רוצה שום סולנית חדשה! רק את טאריה
S Super Alonit New member 19/3/07 #51 אמרו שהיא צעירה?../images/Emo4.gif בטח לקחו אותה כי היא צעירה וכוסית וטאריה כבר זקנה בלה לא יפה!
T The Cat Woman New member 19/3/07 #53 לא הבנת ../images/Emo9.gif עזבי, זה המונחים הצבאיים עדיין תקועים לי בראש... "צעירה"- בצבא זה אחת שרק התגייסה, אז סולנית חדשה לנייטוויש זו כאילו "צעירה" איזה הסבר עילג , אני מקווה שהבנת.
לא הבנת ../images/Emo9.gif עזבי, זה המונחים הצבאיים עדיין תקועים לי בראש... "צעירה"- בצבא זה אחת שרק התגייסה, אז סולנית חדשה לנייטוויש זו כאילו "צעירה" איזה הסבר עילג , אני מקווה שהבנת.
S Super Alonit New member 19/3/07 #54 הבנתי../images/Emo9.gif ואני מרגישה יותר עילגת כי חשבתי שהם לקחו אותה רק כי טאריה מתחילה להתקמט
D danduuu New member 18/3/07 #9 הו התקדמתי בהודעות ../images/Emo9.gif אני מקום תשיעי כבר! הגעתי לטופ 10! ויותר מאוחר אראה את התמונות, תודה אביעד
הו התקדמתי בהודעות ../images/Emo9.gif אני מקום תשיעי כבר! הגעתי לטופ 10! ויותר מאוחר אראה את התמונות, תודה אביעד
I Itay Simons New member 18/3/07 #13 תרגיש טוב! ../images/Emo24.gif ותודה וזה אני מבטיח להיות שותף ראוי :}
S Super Alonit New member 19/3/07 #56 סתם מתוך התעניינות../images/Emo3.gif מה המנהלים עושים חוץ מלהיות כחולים ומגניבים?
S Super Alonit New member 19/3/07 #72 אבל אבל אבל... ../images/Emo10.gif נו, תספר לי... אני אתן לך עוגיות