XDD
א אטומיק בייגל New member 18/3/07 #16 תרגיש טוב! ווא, מקום עשירי. נראה לי שהייתי במקום יותר גבוה בפעם הקודמת. לא טוב! תודה על הקישורים וזה ^^
תרגיש טוב! ווא, מקום עשירי. נראה לי שהייתי במקום יותר גבוה בפעם הקודמת. לא טוב! תודה על הקישורים וזה ^^
T The Young Amyrlin New member 18/3/07 #17 אחלה תמונות מההקלטות, ממש מבטיח =] נקווה שגם נשאר לתומאס ולאמפו איזה משהו לנגן... מקום 13 :/ טוב, יש לי חיים...
אחלה תמונות מההקלטות, ממש מבטיח =] נקווה שגם נשאר לתומאס ולאמפו איזה משהו לנגן... מקום 13 :/ טוב, יש לי חיים...
S Super Alonit New member 18/3/07 #32 לעומתי../images/Emo6.gif בטח ייצא משהו מדהים עם כל ההשקעה הזו, אפשר לסמוך עליהם
B BrowN EyeD GirL1 New member 18/3/07 #21 לפי התמונות זה נראה ממש מושקע. תודה על התמונות היי,עליתי מקום אחד בהצפות.מגניב
S Super Alonit New member 18/3/07 #29 ראיתי שם כל מיני אנשים שהם לא נייטוויש אז ויתרתי ודחיתי את זה לאח"כ.
S Super Alonit New member 18/3/07 #28 זה לא אנושי!!1 איך זה יכול להיות שאני הכי מציפה פה? אני בהחלט צריכה למצוא לי עוד פורום להציף בו... למישהו יש הצעות? אה ו, ברוך שובך והחלמה מהירה! תתחיל להציף, לא שומעים ממך בכלל
זה לא אנושי!!1 איך זה יכול להיות שאני הכי מציפה פה? אני בהחלט צריכה למצוא לי עוד פורום להציף בו... למישהו יש הצעות? אה ו, ברוך שובך והחלמה מהירה! תתחיל להציף, לא שומעים ממך בכלל
S Super Alonit New member 18/3/07 #45 טוב נו, ../images/Emo9.gif אני ממלאת את המקום שלך בהודעות חסרות הפואנטה שלי. (איך אני בתור תחליף? )
S Super Alonit New member 18/3/07 #44 חחחח זה לא יהיה אותו הדבר בלעדיך../images/Emo8.gif אתה המציף הבא בתור