היה בן יונה של רכיבה!!!! כואב לי רק מלחשוב
על בבוני שרכב עם איזה שטח קייטיאם שנכנס לו לחריץ של הישבן, ושלא לדבר על מישמיש ושיוילק שרכבו על קרץ גיהוץ. איך היתה הפרוצדורה הניתוחית להרסת המושב? בטח יעלו פה עשרות צילומים ותגובות, אני פורש לישון, אבל אי אפשר לישון בלי להגיד תודה ענקית ל:
ליגל על הכיבודים, השתייה, והכי חשוב - רכב החילוץ שבלעדיו היו כמה אנשים פה עדיין מחכים לגרר בעלות של מאות שקלים.
אליקו ממועדון האופנועים הישראלי על העזרה, על המגאפון, על הליווי ועל כל התמיכה.
פולגז על התמיכה הנפשית ברגעים הקשים שהמים נטפו ממני כמו ניאגרה, ועל התמיכה בכלל!
דה-רייד על האנשים הטובים והתמיכה! בפעם הבאה תלמדו מטל"ז, 3 גלגלים עדיף על קרש גיהוץ. תשאלו אותו.
משטרת התנועה ובעיקר מג"ב, שבאזור כביש 40 סגרו לנו הרמטית את כל הכניסות לכביש 40 והראו שאפשר לעבוד בצורה חכמה.
לכל קבוצות הרכיבה שהתארגנו, בטח אשכח כמה אז תסלחו לי אבל קבוצת רוכבי ישראל (תודות לאלי!), רוכבי הארלי, מועדון מג'סטי, רוכבי בורגמן, קבוצות רוכבים ספורטיביים מהצפון, פורום קטנועים ולכל ההתארגנויות השונות.
שחרול וקנגל ואדם וכל מי ששכחתי את שמו שעזר עם קניית והובלת הכיבוד והשתיה.
לכל הצלמים השונים שהיו במקום. ולא פחות חשוב...
לכולכם, שבאתם, עשיתם כבוד למסורת, רכבתם בצורה אחראית (לפחות את מה שאני ראיתי, ויצא לי לעקוף לפחות 3 פעמים את רוב הטור העצום מסופו ועד תחילתו. היה מעולה! לא לשכוח - ביום רביעי, חובה על כולנו להתייצב ב"רוכבים לעבודה 2"!!!