חידון

hermayony

New member
../images/Emo185.gif לקחו כבר את כל הרעיונות..../images/Emo13.gif

1. אמון סול- 2. ביצות המתים- 3. גאמלינג- מה זה
4. סטינג- כנ'ל 5. דיאגול- זה נאזגול
הדמויות הכי מפחידות
6. נקרת הלם- הקרב הכי יפה
7. אנדוריל- 8. זקנעץ- היצורים הכי זקנים
9. אורתנק- מה זה
10. מית'ריל- השיריון הכי שווה...
11. אורוק-הי- היצורים הכי מגעילים
12. אלסר- דונט נו.. 13. פאלאנטיר- כנ'ל 14. שבילי המתים- המקום הכי מדליק
15. גרימא- הדמות הכי ביצ'ית
חחח...

השאלות שלי! ../images/Emo9.gif

1. לא זוכרת מה זה...........
אולי זה הגבעות האלה?? אם כן, אז: מה הן הגבעות בהן המלך המכשף נעץ חרב בפרודו. 2. היכן נמצאים המתים מהקרב הגדול בין צבא סאורון לעלפים ובני-האדם. (לא בטוחה..) 3. מיהו אבא של גימלי? (גם אני ממש לא בטוחה..
) 4. איך קוראים לחרב המיוחדת של פרודו שזוהרת כשיש אורקים בסביבה? 5. מיהו אח של סמיאגול? 6. היכן התרחש הקרב הגדול בין האורוק היי לאנשי רוהן? 7. מהי החרב שחושלה מחדש? (לא בטוחה..
) 8. מיהו העץ הכי זקן שקיים?/מהו השם השני של פנגורן? 9. איך קוראים לצריח הגדול של אייסנגארד? 10. מהו שמו של החומר החזק מאוד ממנו עשוי שריונו של פרודו שבילבו נתן לו? 11. איך קוראים לאורקים החזקים של סארומן? 12. מהו שמו השני של אראגורן שהשתמשו בו כאשר הפך להיות מלך? 13. בגלל איזה אבן דעתו של דנתור הורעלה? (או איך שלא אומרים את זה...
) 14. מהם השבילים שבהם אף איש לא העיז לעבור, ורק המלך המיועד של גונדור יכול להשתלט על המתים שבהם? 15. מהו שמו של "לשון-נחש"? (לפחות אני זוכרת שזה התרגום מהספר.
) או קיי, די הוכחת שאני לא זוכרת כלום מהספר, או מהסרטים..

•aniviel•

New member
1 ו3 לא נכונים...

ו13 גם לא כי ביקשתי מהסרטים
לצערנו, לא מזכירים כלל את הפאלאנטיר של דנתור

את בטוחה? ../images/Emo2.gif

אני זוכרת שהזכירו את זה איפושהו אבל ממש ממש בצורה לא ברורה או לשנייה כזה...
למרות שראיתי רק פעם אחת בקולנוע (איזה חוטאת אני!
), אולי תבדקו..?
ו1 לא נכון? עובדה שראיתי פה בהרבה תשובות שזה מה שאמרתי, ולא אמרת שהם טעו!!

•aniviel•

New member
את עניין הפאלאנטיר...

כלל לא הזכירו בסרט, זה אחד הדברים שעיצבנו אותי ביותר בשיבת המלך, אני מאוד מקווה שהוא יוזכר במורחב... ו1 לא נכון יותר בגלל איך שניסחת את השאלה, זה לא שם הגבעות...

Escova

New member
בואו ננסה...

1) השלימו את המשפט: "זה היה בעבר מגדל השמירה הגדול של _________" 2)איפה אפשר להדליק אורות מבלי לגעת במתג של חשמל ? 3) מי לא מסוגל להחזיק קשת דרוכה, אבל בכול זאת צלף מדהים ? 4) מי היא העוקץ הנגדי כנגד עוקץ עכבישים ? 5) מי תפס דג גדול יותר מגודלו שלו, ובכוח הביא בעקיפין למותו ? 6) איפה אפשר לראות את פיטר ג'קסון זורק חנית באורוק האי ? 7) ציין שם של חרב יד שנייה אחרי טוטאל לוס ? 8) מה/מי גורם לפיפין לפול בבהלה בסרט השני ? 9) היכן ניתן לצפות בקרבות בושידו ? 10) מה יש במוריה חוץ מבאלרוגים ואורקים עם עיניי חתול ? 11) מי אוכלים לחם עם תולעים ? 12) מה סאורון לוחש כאשר אלופי המערב מגיעים לשער השחור ? 13) במה ניתן להשתמש במקום כדור מראות+תאורה למסיבה ? 14) לאיזה מקום, הכניסה אין עוברת דרך דלת ? 15) מי נראה כמו מרלין מנסון שקם משינה ?

go girl1

New member
שאלות שאלתיות!../images/Emo66.gif

1.איפה פרודו נכנע לנאזגול ושם את הטבעת? 2.איפה אסור לעקוב אחרי האורות (ולהסתכל עליהם בכלל)? 3.אין לי שמץ של מושג מה זה... 4.כנ"ל 5.את מי הרג סמאגול בשביל הטבעת? 6.היכן נערכה המלחמה נגד צבאו של סארומן ברוהן? 7.איזה חרב אני הכי רוצה והכי אוהבת? חחחחח סתם! איך קוראים לחרב של אראגורן שחושלה מחדש ואלרונד נתן לו אותה כדי לקרוא לצבא המתים? 8.מי אף פעם לא שמע על הוביטים עד שהכיר את מרי ופיפין? 9.איך קוראים למגדל שעומד בכיכר אייזנגארד? 10.ממה עשוי המגן שבילבו נתן לפרודו בריבנדל? 11.איך קוראים לאורקים הגדולים של סארומאן ששובים את מרי ופיפין? 12.מהו שמו האלפי של אראגורן? 13.את מה פיפין לקח לגנדאלף מהידיים כשהוא ישן? 14.איך נקרא המקום שבו נכנסו אראגורן גימלי ולגולאס כדי לקרוא לצבא המתים? 15.מיהו יועצו של ת'אודן מטעם סארומן?

Drums

New member
../images/Emo41.gifתשובה ל- 4../images/Emo41.gif

4. איזו חרב נותן בילבו לפרודו בריוונדל?

Drums

New member
../images/Emo41.gifתשובה ל- 7../images/Emo41.gif

7. איזו חרב נותן אלרונד לאראגורן בסרט השלישי?

Drums

New member
../images/Emo41.gifתשובה ל- 3../images/Emo41.gif

3. תן שם של גמד

למעלה