חידון

Drums

New member
ו.. אין בעיה../images/Emo13.gif אני

גאה בפורום ובחתימה שלי
כבר הרבה זמן רציתי פורום כזה

Drums

New member
../images/Emo41.gifתיקון תשובה ל- 3../images/Emo41.gif

3. מי היה מנהיג חכם במצודת הלם?

S a p i r 2 5 5

New member
בגלל שהחרב...

לא היתה שייכת מלכתחילה לאראגורן, היא לא חושלה מחדש, היא חושלה משבריה של חרב אחרת(באופן עקרוני זה אותו דבר, אבל שמה שונה, כך שזה לא נכון מן היסוד) והיא לא חושלה על מנת שאראגורן יגייס את צבא המתים, היא חושלה בלי קשר לכך. היא שימשה אותו לגיוס צבא המתים אך היעוד שלה כשחושלה לא היה לגייס את צבא המתים.

go girl1

New member
../images/Emo46.gifנכון!../images/Emo66.gif

זה מה שכתוב בספר ובסרט מראים את מה שאני אמרתי! והיא ביקשה מהסרט!

go girl1

New member
ננה בננה!../images/Emo66.gif

אני צדקתי ננה בננה! אפילו לירון אמרה שזה נכון! *מוציאה לשון מול המחשב*

•aniviel•

New member
מה שאתה הוא נכון אבל...

בסרט ככה הציגו את החרב, למרות שזאת הייתה טעות של הסרט, אני מקבלת את השאלה שלה כי ככה הציגו את החרב בסרט (שהיא חושלה וניתנה לאראגורן על מנת שהוא יוכל לגייס את צבא המתים)

S a p i r 2 5 5

New member
שוב, זה לא נכון.

בסרט ארוון פונה לאלרונד כדי שיחשל מחדש את החרב, לאחר מכן, כשאלרונד פוגש את אראגורן - הוא מציע לאראגורן לפנות לצבא המתים ומראה לו את החרב, אך לא ידוע לנו בהכרח שלמטרה זו חושלה החרב מחדש - זה לא מוזכר, זוהי עצתו של אלרונד להשתמש בחרב לגיוס צבא המתים.

•aniviel•

New member
אכן אך זה מה שהוא אומר לאראגורן...

העניין פה הוא לא שאלה של נכון לא נכון לפי הסרט, זו שאלה של איך אנחנו מבינים את העניין, בגלל זה, זה כבר יותר עניין גם של ניסוח. אני לא רואה סיבה להמשיך להתווכח בנושא בכל מקרה, החלטתי לקבל את השאלה שלה כי אני רואה אותה נכונה... ובכל מקרה החידון הזה כבר נגמר

S a p i r 2 5 5

New member
בסדר, רק ציינתי את העובדה ש...

על פי התסריט זה לא נכון, לא שום דבר אחר. כל אחד יכול להבין את הסרט שונה מאדם אחר.

go girl1

New member
לא לא לא!../images/Emo66.gif

כתבתי אח"כ שאלה נורמלית!
וברור ש-3 ו-4 לא נכון כי לא כתבתי שאלה!

Drums

New member
רגע.. נעשה סדר בדברים...

על מה עוד צריך לענות? נראה לי שכיסינו הכל...

למעלה