יצא פרק 53-54 של בליץ'

Mugen bla

New member
שיהיה >< בכל מקרה לדעתי זה

זה לא יהיה משהו השטויות האלה :< אני רוצה שיצא הפרק החדש של המנגה.

../images/Emo58.gif WTF? @@

אני עדיין לא מעכלת את מה שהלך שם בפרק XDDDDDDDDD <: *הולכת לראות את המנגה המקבילה* וזה רק אני או שבאמת יש 2 שרשורי פרק שבועי? OO"

Goggle Girl

New member
המנגה >>>> פרק 63 ../images/Emo58.gif

ולוא רק כי אין ריקאפים ;}~ סתם, היו כמה קטעים חמודים אבל הכל הרגיש לי רץ. הם באמת לקחו את השלושה או משהו פרקים האלה ודחסו אותם. הכל באשמת הריקאפים אז כל השאר פשוט נרמס והפך לקיטש. כשאיצ'יגו נגיד "נזכר בלמה הוא בא להציל את רוקיה" זה רגע איצ'ירוקי לא קשור שלעולם ועד יזכר כרגע קיטש נדוש ~_~ היה הרבה יותר יפה לפי דעתי שהוא פשוט בא והציל אותה לא בשביל לקחת אותה הביתה כי הוא אוהב אותה, אלא בגלל שהייתה ביניהם הבנה עמוקה אפילו יותר מזה, והוא _הציל_ אותה, בשביל שתהיה לה הבחירה בכלל בין להישאר או לבוא. אחרי הכל, אם שניהם בחיים הם יכולים להיפגש עוד. זה לא נגמר. ולכן הוא הציל אותה, בשביל שתהיה ההזדמנות בעתיד. לפי דעתי היה יכול להיות הרבה יותר יפה אם היו עושים מה שחשבתי כשקראתי את המנגה - שיעשו פרק קומדיית מצבים כזו שבה איצ'יגו ואוריהימה מתרוצצים בכל סיירייטיי בחיפוש אחר רוקיה ונכנסים לצרות. נגיד אנשים מתחילים לארוב לאוריהימה. קנפאצ'י מוצא את איצ'יגו והם חייבים לברוח. כאלה דברים. נורא כאב לי גם שהם השמיטו את ההערה של איצ'יגו על איך שהוא שכח את זאנגטסו מאחור. ככה הוא נשמע סתם כמו מטומטם או חסר רגישות, בייחוד אחרי שהוא פאקינג הגיע לבאנקאי איתו >: היה חסר לי

המנגה...../images/Emo58.gif

כן, הם דיי שינו מהמנגה כמה דברים ולא ממש לטובה... בקטע שהוא בורח מקנפאצ'י במנגה זה היה הרבה יותר מצחיק כשהוא חשב לעצמו "איך הצלחתי בכלל לנצח אותו?!" ואם היו עושים את הפרק ע"פ התאור שלך זה היה יכול להיות קורע XD אבל הדבר שהכי אכזב אותי שהם השמיטו רמז מתרים >: במנגה כשאישידה הסתכל על התג ההוא שאיצ'יגו קיבל הוא חשב לעצמו "אולי אני סתם דואג יותר מידי"... למה השמיטו את זה?! זה מזכיר לי את כל המסכות הולו שמצאו בבגדים של איצ'יגו במשך הסדרה...גם כאן זה לא נכתב סתם, אז למה להשמיט? >:

Goggle Girl

New member
תכלס ../images/Emo58.gif

כשרואים את פרק 19 ואז רואים את כל התמונות של איצ'י עם הגולגולת המוזרה הזאת על הבגדים שלו בטוחים שזה בגלל שהוא הולואו, ואז הוא מקבל את התג ואז מבינים שזה עמוק יותר ובעצם מסמל את המאבק הפנימי שלו בין ההולואו לשיניגאמי, כי בעצם מה שאומר שהוא שיניגאמי רישמי זו מסיכת הולואו @@ עיזבי אני סיימתי לראות את הפרק, הצבעתי על המסך וצרחתי "לזה חיכיתי שבועיים?!"

כן..../images/Emo58.gif

זה באמת פריקי כל מה שהולך שם עם ההולואו והשיניגמי שבאיצ'יגו... אני ממש מקווה שיהיו על זה הסברים בהמשך.... אבל זה באמת היה פרק קצת מאכזב.... אבל תמיד זה ככה. גם בספרים, תמיד אחרי נקודת השיא בעלילה יש "נפילה"... גם כאן, הרי הפרקים האחרונים היו השיא בעלילה (לפחות של הסאגה הנוכחית...) ולכן הנפילה היתה חייבת לבוא >< רק באסה שחיכינו בשביל זה שבועיים S:

Goggle Girl

New member
ממש לא, במנגה זה היה אחלה ../images/Emo58.gif

הם פשוט הרסו את זה לגמרי (לדעתי) במעבר לאנימה. והנה מה שהכי הרג אותי: הסצינה שבה רוקיה מתנצלת בפני גאנג'ו וקוקאקו על קאיין ואז אומרת לאיצ'יגו שהיא נשארת. אז דבר ראשון, הם רצו בקטעים האלה. אולי בגלל שבמנגה זה פשוט הטבע של המדיום, אבל באנימה הם הראו פרצופים חלקיקי שנייה כשבמנגה אלה היו ריבועים גדולים ומפורטים של הבעות הפנים בשביל להראות את האימפקט שהייתה לכל מילה על הדמויות ששמעו אותה. לכן כשקוקאקו אמרה לה שהיא החליטה לסלוח לה אם היא תגיד אפילו מילה אחת של התנצלות (ולכן בעצם ההתנצלות של רוקיה הייתה ארוכה מדי, כי היא אמרה יותר ממילה אחת ולא הסבירו את זה באנימה) אז קוקאקו תסלח לה. עכשיו, החלק שבו רוקיה אמרה לאיצ'יגו שהיא נשארת שם. אותה בעיה, רק שכאן הם הוסיפו עוד את הקיטש שבו איצ'יגו כמעט מתוודה ~_~ אמרתי ואני אגיד שוב - הם עשו קטע שבו הוא הציל אותה כי הוא אוהב אותה ועכשיו הוא בא להתוודות ואז הדמות ההייפרית האלימה באה והורסת את הרגע. קיטש נדוש ועשוי יתר על המידה שהיה לא במקום. לפי דעתי היה לא רק יפה יותר, אלא אמר יותר על מערכת היחסים ביניהם הרגע המקביל במנגה. רוקיה נשארה שמה, אבל היה בה טעם של עצב. היא זכרה את כל הזמנים הטובים שהיו להם ביחד, וזה כאב לה קצת להגיד לו שישאיר אותה מאחור אבל זו הייתה ההחלטה שלה והיא החליטה שאין לה יותר זכות להתערב לו בחיים. איצ'יגו מצידו הבין את הרצון של רוקיה, והוא בגדול לא בא לגרור אותה חזרה הביתה. הוא בא בשביל לתת לה את הבחירה לבוא או להישאר. כלומר לתת לה את החיים שלה חזרה. עכשיו כשזה הסתיים, הוא יכל ללכת הביתה בלב שקט. ושניהם הבינו את מה שאוריהימה אמרה לפני שהם יצאו למשימה בכלל - כל עוד שניהם בחיים, אייזן לא אייזן, הם יפגשו. השאלה היא רק מתי. וזה כבר תלוי בהם. וזו ההבנה של העובדה הזאת, האמון שהם נותנים אחד בשני שהפגישה הזאת תתקיים, זה אומר עליהם הרבה יותר מאשר הכמעט וידוי בכוח שהם תקעו על איצ'יגו. אז חוץ מזה שזה ממש לא מתאים לו, א - לבוא להתוודות ככה, ב - בפני כל כך הרבה אנשים לא קשורים (בייחוד אחרי שאני אומרת שהוא הבין את הרגשות של אוריהימה כלפיו), זה פשוט... לא במקום @_@

../images/Emo45.gifוואו. מילים כדורבנות O:

פשוט כל מילה. מדהים. *עדיין בשוק* זה כאילו מה שאני חושבת, רק שכתבת את זה כ"כ יפה O:

JeeChan

New member
פרק חביב למדי ^__________^ ../images/Emo58.gif

צחקתי הרבה :} והריקפים היו מגניבים אם ההערות בצד של קון והריבים ברקע XDDD החלק שבסוף הפרק של השיניגאמי גולדן קאפ, לא הבנתי על מה היה מדובר. הפרק פילר הבא :] לפי מה ששמתי לב משלב אלמנטים מהמנגה, הרעים הפילרים נראים מגניבים *_* אני צופה עתיד טוב לפילרים :}

AceMagician

New member
אהבתי את הפרק

רק חבל שאולי קשת הפרקים החדשה תהיה מלאת פילרים... היא קשורה בכלל למנגה??

הסיבה שלדעתי דיי מאכזב

זה שאחרי כל האקשן נהיה לנו קצת רגוע \= ואני רגיל למעלה קרבות ולחץ ואקשן 0=

Goggle Girl

New member
אז זהו שלא

זה כי יש דרך לעשות דרמה והומור של אחרי קרב ואיך שהם עשו את זה זו לא הדרך הזו :<

למעלה