ממש לא, במנגה זה היה אחלה ../images/Emo58.gif
הם פשוט הרסו את זה לגמרי (לדעתי) במעבר לאנימה. והנה מה שהכי הרג אותי: הסצינה שבה רוקיה מתנצלת בפני גאנג'ו וקוקאקו על קאיין ואז אומרת לאיצ'יגו שהיא נשארת. אז דבר ראשון, הם רצו בקטעים האלה. אולי בגלל שבמנגה זה פשוט הטבע של המדיום, אבל באנימה הם הראו פרצופים חלקיקי שנייה כשבמנגה אלה היו ריבועים גדולים ומפורטים של הבעות הפנים בשביל להראות את האימפקט שהייתה לכל מילה על הדמויות ששמעו אותה. לכן כשקוקאקו אמרה לה שהיא החליטה לסלוח לה אם היא תגיד אפילו מילה אחת של התנצלות (ולכן בעצם ההתנצלות של רוקיה הייתה ארוכה מדי, כי היא אמרה יותר ממילה אחת ולא הסבירו את זה באנימה) אז קוקאקו תסלח לה. עכשיו, החלק שבו רוקיה אמרה לאיצ'יגו שהיא נשארת שם. אותה בעיה, רק שכאן הם הוסיפו עוד את הקיטש שבו איצ'יגו כמעט מתוודה ~_~ אמרתי ואני אגיד שוב - הם עשו קטע שבו הוא הציל אותה כי הוא אוהב אותה ועכשיו הוא בא להתוודות ואז הדמות ההייפרית האלימה באה והורסת את הרגע. קיטש נדוש ועשוי יתר על המידה שהיה לא במקום. לפי דעתי היה לא רק יפה יותר, אלא אמר יותר על מערכת היחסים ביניהם הרגע המקביל במנגה. רוקיה נשארה שמה, אבל היה בה טעם של עצב. היא זכרה את כל הזמנים הטובים שהיו להם ביחד, וזה כאב לה קצת להגיד לו שישאיר אותה מאחור אבל זו הייתה ההחלטה שלה והיא החליטה שאין לה יותר זכות להתערב לו בחיים. איצ'יגו מצידו הבין את הרצון של רוקיה, והוא בגדול לא בא לגרור אותה חזרה הביתה. הוא בא בשביל לתת לה את הבחירה לבוא או להישאר. כלומר לתת לה את החיים שלה חזרה. עכשיו כשזה הסתיים, הוא יכל ללכת הביתה בלב שקט. ושניהם הבינו את מה שאוריהימה אמרה לפני שהם יצאו למשימה בכלל - כל עוד שניהם בחיים, אייזן לא אייזן, הם יפגשו. השאלה היא רק מתי. וזה כבר תלוי בהם. וזו ההבנה של העובדה הזאת, האמון שהם נותנים אחד בשני שהפגישה הזאת תתקיים, זה אומר עליהם הרבה יותר מאשר הכמעט וידוי בכוח שהם תקעו על איצ'יגו. אז חוץ מזה שזה ממש לא מתאים לו, א - לבוא להתוודות ככה, ב - בפני כל כך הרבה אנשים לא קשורים (בייחוד אחרי שאני אומרת שהוא הבין את הרגשות של אוריהימה כלפיו), זה פשוט... לא במקום @_@