יצא פרק 66 על ידי דאטביו ^^

JeeChan

New member
פרק טוב ^0^ *_* ../images/Emo58.gif

האנימציה קצת יותר טובה מהפרק הקודם D: אהבתי את החלק של המוזיאון, ובמיוחד שקון *_* היה כל הפרק. הרעיון של שימוש בModified Souls בשביל הרעים, הוא רעיון בהחלט מקורי ^_^. בפריוויו לפרק הבא הופיעו אוקיטטה וסוי פונג <: מקווה שלא יחטפו תלמידים אלא ילכו לכיוון קצת שונה =] הקטע בסוף עם אגודת הנשים השיניגאמיות היה טוב XDDD, אהבתי

Commander X

New member
בדיוק מה שבאתי לומר ../images/Emo6.gif

היה פרק טוב, פילר או לא פילר. ביחוד הקטעים עם קון.

Hinamori

New member
XDDDDDDD../images/Emo58.gif

פרקטוב~ איזה מגניב, ידעתי שהבובת האלה יהיו כמו קון !!111 רק חשבתי שהם יהיו של הטובים והכל. ואז ראיתי שהן מייצגות את הרעים אז חשבתי שאני סתם מטומטמת. <: ריןרין כזאת חמודע~ והקטע בסוף XDDDD סויפונג משחקת עם בובת חתולהשחורה !!!1111 ^_^ אבל איפה ההינאמורי ;-; ובפרק הבא יראו אוקיטאקה וסוי, יאי. י.י שיראו גם את הינאמוריייייייי ;; עעעעע תתעוררי כבר !!11 ;;

marinaaa

New member
זה כל כך עצוב... ../images/Emo110.gif

יוצאים עוד ועוד פרקים של בליץ' והמחשב שללי עושה עעליי חרם ואני בפרק 2 ואההההההההההההההההההההההההההההההההההה;;

../images/Emo15.gif פילר או לא- אהבתי!

זה מצחיק^.^ רינרינ קאוואי כל כך! אהבתי את הקטע שאורהרה והענקששכחתיאתשמו שותים להם תה ומסתלבטים ולפתע נדחפים לחדר איצ'י רנג'י קון ואישידה. וגם אהבתי שאישידה עשה מקון תיק! גמאני רוצה אחד! והקטע של "לקשור את החוט לאיפשהו כדי שלא נלך לאיבוד"? צפוןי להחריד אבל גאוני. טריקים ישנים תמיד עובדים. ואישידה טוב בחידות היגיון! שלוש קריאות הידיד לשחור השיער הממושקף! ולא, אני לא מתכוונת להארי פוטר>>; אגודת הנשים השיניגאמיות! אהבתי. סוי משחקת לה בבובת חתולה שחורה XD יורוסוי שליטע.

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifפרק טוב XD

פרק ממש חמוד ^^ הפילרים ממש טובים!! בסוף לאיצ'יגו יהיה אוסף בובות מוד סול XD רעיון באמת מקורי לרעים הבובת יורואיצ'י כ"כ קאוואי! אעע אני גם רוצה *.* ואני היחידה שריןרין עולה לה על העצבים? כאילו- באמת כולם פה אוהבים אותה? היא מעצבנת אותי >< וראיתי ששיפצו את האיצ'יגו בשיר סיום. הוא נראה יותר טוב עכשיו D: וזה באמת הפריע לי מקודם- הוא היה קצת מעוות. וואו, בפרק הבא יהיה קפטנים!! *.* זה משתפר והולך D=

keep smiling

New member
הגרסא השמאלית נראית כמו..../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

כמו...סבאיצ'יגו! 0ם;

למעלה