יצא פרק 66 על ידי דאטביו ^^

Goggle Girl

New member
זה לא שהוא היה משעמם כמו

שהם חזרו לבדיוק אותו המצב כמו מלפני שני פרקים XD

RaVeN IYI

New member
אני עוד אתחיל להתבייש שאני רואה את

זה. מה הם עשו מבליץ'? ;; זה פויה ;; ריןרין מותק X3 כמובן שהיא מכוערת נורא -.- אבל יש לה קול סגין *_* שמעתי אותו מתישהו
מעניין איפה XD השיר סיום נחמד, אבל לכל הרוחות!! מה הקליפ הזה? @@ ~מתה~ -.- הציור נורא.. הבישי השלישי שאישידה הוציא ממנו את המודיפייד סול XDDD מ"גין הוא כזה ניא~ X3 ומה הבובות המפגרות בסוף? @@ XDDD יורואיצ'י תעשי לי קיטי 3:

Fay Wood

New member
כבר אמרתי כמה שאני שונאת ../images/Emo168.gif

פילרים? -.-; הדבר היחיד שהיה טוב בפרק הזה היה השיניגאמיז קאפ- וזאת רק אני, או שסוי פונג שיחקה עם בובת יורואיצ'יחתולה קטנה? XDD הוו, היא מצאה בובה שלה כדי לא להרגיש בחסרונה~~ ;-; ויאצ'ירו כא~זאת חמודהה ^____^ הקפטן~ XDD ואני היחידה פה שריןרין הזאת _ממש_ עולה לה על העצבים? היא הייתה יכולה להיות חמודה, אם רק הציור שלה היה נראה טוב ואם הקול שלה לא היה אותו הקול כמו של יאצ'ירו >< מתחזה!!111 >.<;; ._. והשיר סיום הזה כלכך מפגר שזה כואב XDDD הבובות האלה קורעות אותי בכל פעם מחדש XDD אבל חוץזה, הם גורמים לאיצ'יגו להיראות חלש, מפגר, וחסר עונים ;.; בעצם, הם גורמים להכל להיראות מפגר O.ס; ובקיצור- אני לא אוהבת פילרים ;; עוד כמה פרקים נשארו? *תיכנוניםלטבלתיאוש* ;-;

../images/Emo204.gifD:

סוף סוף עוד אחת שחושבת כמוני, ריןרין עולה לי על העצבים!!!! וד"א, כותבים חסר אונים ולא עונים XDDD אני החלטתי שאם סוי פונג מספיק מוכשרת, אז גם אני יכולה לתפור לעצמי בובת יורואיצ'י ^^ XD

../images/Emo204.gifXD

נכון רעיון גאוני? ^^ נראה אם אני זוכרת משהו מהחוג תפירה ההוא אומשזה לא היה |עדיין מדחיקה| X_O

לבנדר א

New member
תראי מה עשית!

עכשיו אני יתפור בובת קיטי וכולכם תיאלצו לסבול מזה!D=

Ayelet chan

New member
דעתי ^-^

היו קטעים שאמרתי "די עם פילר." אבל אחרי כמה דקות, שהיה הרבה קון, והרבה רנג'י, הייתי שמחה XD פרק נחמד. שתמות רינרין. הצחוק שלה מעצבן אותי עד מוות. >:

למעלה