אהבתי לא אהבתי ../images/Emo58.gif
מצד אחד מעצבן. הם הגיעו בסוף הפרק לאיפה שהם היו לפני שני פרקים =_= מה שכן אהבתי לאיצ'יגו לא מרשה לי לעבור בשתיקה על הOOC שהם עושים לו קריא חוזרים להגזמה של תחילת הסדרה, אז חפרתי ומצאתי לכך סיבה XD לא עבר אפילו שבוע מאז הם חזרו מסול סוסאייטי ואיך שהם חזרו קון תקף אותו בקשר לרוקיה. ורנג'י שמה כל הזמן אז לאיצ'י יש תזכורת מתמדת על כך שהוא השאיר אותה מאחור וכל הבלאגן שהולך בעצם, ופאף ישר שני אנשים נורא נורא נורא חשובים לו הותקפו ונחטפו, כנראה בגלל (היי, התצוגה נשאה את שמו ולא אף אחד אחר). מצד אחד אני מבינה את אישידה שלא הבין למה רנג'י ואיצ'י התחרפנו מהשיבוש לשמות של הזאנפאקטואים שלהם, מצד שני אני נורא כועסת עליו XD הזאנפאקטו זה אולי הדבר הכי קרוב לשיניגאמי שיכול להיות כי הם תמיד יחד, יודעים הכל אחד על השני (או לפחות אמורים לדעת, קריא איצ'י XD) ומישהו שיקר לשיניגאמי בצורה שאי אפשר לנסות להתחיל להבין אפילו. מה עוד שחוץ ממוטיב השם בסדרה בכלל (מאמר בדרך, לא לדאוג >>) השם הוא דבר חשוב עוד יותר בהקשר של השיניגאמי והזאפנאקטו שלו כי ברגע שהשיניגאמי יודע את השם של החרב שלו זה מסמל שהוא הגיע לרמת קירבה והבנה עם הזאנפאקטו, ועדיין זו רק ההתחלה של ההכרות בדרך אל הבאנקאי ומעבר. אהבתי את הקטע שאישידה פשוט שולף עוד ועוד דברים מתוך קון XD אבל הם שינו את איצ'י בשיר סיום!!!! הם החליפו רק את הציורים שלו!!!! אלה אותן פוזות אבל הרבה פחות יפות!!!! ;O; לאאאאאא