יש תוכניות כמעט סופיות!

ליcות

New member
../images/Emo124.gif יש תוכניות כמעט סופיות!

אני מצרפת 3 קבצים: קומת כניסה, קומה שניה ושרטוט של המטבח המיועד
. אלו תוכניות ששרטטנו בעצמינו אז מתנצלת על האיכות. מקווה שתהיו עדינים איתי
. בכל אופן, אשמח לשמוע הערות אם יש..

ליcות

New member
שכחתי לציין..

בקומת כניסה ליד המדרגות (בחלק הפנימי) תהיה נישה מגבס מוארת לכל מיני חפצי נוי.

למה לא להשתמש בנישה

שנוצרת מתחת למדרגות בכניסה ובנישה שמוקצה לאיחסון בתור שירותי אורחים? כך תוכלי לפתוח חלון וגם השירותים יהיה מרווח יותר ואת השירותים שקיימים תצרפי למחסן וגם הוא יהנה ממרווח משמעותי עוד משהו- הייתי עושה איזשהו קיר גבס או כל דבר דומה בכניסה שיפריד בין הכניסה לסלון תחשבי על זה- פותחים את הדלת וכל הבית מתגלה במיידי, פתוח וחשוף מידי לטעמי אבל השינוי מבורך מאוד!

תמונה טובה מאלף מילים

ונראה לי שהצד של השירותים שבתוכנית גובל עם השכן, לכן אין בו חלון

לא נראה לי שיהיה לה מקום מתחת

למדרגות . המהלך של המדרגות קצר ובסופן הן לא יהיו מעל 2 מטר גובה . אפילו פחות מ 2 מטר

ליcות

New member
דוקא יש חלון..

לא יודעת למה לא רואים אותו בשרטוט, אצלי ראו. בכל אופן בשירותי אורחים יש חלון רגיל. אולי אחרי שישחקתי איתו זה נמחק בטעות. דוקא בצד של הנישה אין חלון שנפתח, זה חלון מהרצפה ללא פתיחה (חלון ארוךך עד קומה 2). לגבי הקיר גבס - הכוונה למקם אותו שיצור מעין מסדרון? אני לא רוצה להקטין את הסלון, למרות שגם הוא פתוח קצת מידי (רשמתי את זה באחד השרשורים שזה החיסרון, אבל לא נוראי בעיני). אולי אחפש באינטרנט קצת דוגמאות לנישות כאלו.

../images/Emo140.gifליאת, איזה כיף להסתכל../images/Emo70.gif

קומת הכניסה מרוווחת להפליא, והקומה השנייה נראת בסדר גמור, פרט לחדר הכביסה. זו את שאמרת שאת לעולם לא תולה כביסה

ליcות

New member
אני תולה ../images/Emo13.gif

אבל משלבת גם מייבש (לכביסות של הקטנה או כשאני מתעצלת מידי
)

ליcות

New member
בטח יש.. יש מסתור כביסה ממש צמוד

לחלון.. כנראה שכחנו לשרטט (תודה על התיקון).

ליcות

New member
מטבח

המטבח הוא של סמל, גוף ארונות סנביץ', דלתות עץ. שרטוט לא ממש סופי, אבל זה הרעיון הכללי.

ליcות

New member
תמונה נוספת מהצד

בצד הפנימי של האי יש מגירות וארון פינה ומהצד השני מקומות ישיבה (בערך 4 מקומות בצורת ר'). לגבי הפינת אוכל - אני יודעת שהיא קצת קרובה מידי למטבח אבל אין לנו ברירה. מבחינתי העדפתי מטבח גדול יותר עם אי ישיבה ופינת אוכל סבירה (גודל 2.5 מטר).

איריסג

New member
שני דברים קטנים...

קודם כל שירותי האורחים - אני יודעת שזה גודל שאפשר לראות בהרבה מקומות, אבל לטעמי - זה צפוף נורא. אני שונאת את הכיורים הקטנטנים שנוהגים לשים בשירותי אורחים. תמיד אין שם מקום לסבון, והכל מתיז , ובכל מקרה, זה מותיר מעבר מאד צר מהאסלה לכיוון הדלת ולהפך. ראיתי שיש בממ"ד סוג של מיגרעת בצד שצמוד לשירותי אורחים- אולי תוותרו עליה, ותוסיפו את השטח שלה לשירותי האורחים? זה יאפשר לכם לעשות שירותי אורחים טיפה יותר מושקעים ומרווחים. שנית - אחותי, למה ג'קוזי, למה???? כל מי שדיברתי איתו אמר שג'קוזי בבית זה משהו ששייך למחלקת "מכונת גלידה / אופה לחם / מכונת ריצה / אופני כושר" - זאת אומרת, למחלקה של הדברים שאנחנו נורא מפנטזים עליהם, או שנראה לנו שכל הזמן נשתמש בהם - ובפועל הם הופכים לאבן שאין לה הופכין, ואחרי שנה שנתיים, כל פעם שאנחנו מסתכלים עליהם זה בבחינת "מה לעזאזל חשבנו לעצמנו". ג'קוזי זה פינוק שאני משאירה לעצמי לחופשות הרומנטיות. מה גם שג'קוזי פינתי, ברוב המיקרים הוא גקוזי קטן מדי לישיבה בזוג, אז איפה פה הכייף? כדי שתהיה לילדים בריכת שחיה להשתעשע בה? את יודעת כמה מים ילכו לך בכל הפעלה כזו? ודבר שלישי - (הבטחתי שניים, אני יודעת...) - בעיני מסדרון יחסית ארוך ברוחב 95 ס"מ זה קצת צר מדי. אני לא יודעת אם יש מצב להרחיב אותו - אבל כדאי לנסות.

ליcות

New member
אל תדאגי.. ירדתי מעניין הג'קוזי ../images/Emo13.gif

זו אמבטיה פינתית שאולי עוד תשתנה. פשוט שמנו לב שאם נשים פינתית אז יהיה לנו יותר מרחב בחדר האמבטיה ואמבטיה רגילה קצת מקטינה (גם יותר יפה בעיני). בכל אופן זה עוד נתון לשינויים.. לגבי הממ"ד - תאמיני לי שהייתי מתה לשנות אותו. אי אפשר.. לפחות לא עד טופס 4 (גם לא את הדלתות). זה מעצבן גם אותי אבל נראה אם אחרי טופס 4 נוכל לעשות משהו.. בינתיים זו פשרה שאני מוכנה לקבל
. והמסדרון - לא יודעת, זה אומר להקטין קצת את החדרים, אבל אני אבדוק את הנושא
.

ליcות

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה..

אולי אני יכולה להרחיב את השירותים קצת על חשבון המחסן גינה. אפילו 10-15 ס"מ יכולים לעשות הבדל בגודל הזה. מה דעתכם?

איריסג

New member
אני חושבת שכדי שיהיו שירותים

נוחים, את צריכה לגנוב מהמחסן גינה לפחות חצי מטר....

למעלה