שני דברים קטנים...
קודם כל שירותי האורחים - אני יודעת שזה גודל שאפשר לראות בהרבה מקומות, אבל לטעמי - זה צפוף נורא. אני שונאת את הכיורים הקטנטנים שנוהגים לשים בשירותי אורחים. תמיד אין שם מקום לסבון, והכל מתיז , ובכל מקרה, זה מותיר מעבר מאד צר מהאסלה לכיוון הדלת ולהפך. ראיתי שיש בממ"ד סוג של מיגרעת בצד שצמוד לשירותי אורחים- אולי תוותרו עליה, ותוסיפו את השטח שלה לשירותי האורחים? זה יאפשר לכם לעשות שירותי אורחים טיפה יותר מושקעים ומרווחים. שנית - אחותי, למה ג'קוזי, למה???? כל מי שדיברתי איתו אמר שג'קוזי בבית זה משהו ששייך למחלקת "מכונת גלידה / אופה לחם / מכונת ריצה / אופני כושר" - זאת אומרת, למחלקה של הדברים שאנחנו נורא מפנטזים עליהם, או שנראה לנו שכל הזמן נשתמש בהם - ובפועל הם הופכים לאבן שאין לה הופכין, ואחרי שנה שנתיים, כל פעם שאנחנו מסתכלים עליהם זה בבחינת "מה לעזאזל חשבנו לעצמנו". ג'קוזי זה פינוק שאני משאירה לעצמי לחופשות הרומנטיות. מה גם שג'קוזי פינתי, ברוב המיקרים הוא גקוזי קטן מדי לישיבה בזוג, אז איפה פה הכייף? כדי שתהיה לילדים בריכת שחיה להשתעשע בה? את יודעת כמה מים ילכו לך בכל הפעלה כזו? ודבר שלישי - (הבטחתי שניים, אני יודעת...) - בעיני מסדרון יחסית ארוך ברוחב 95 ס"מ זה קצת צר מדי. אני לא יודעת אם יש מצב להרחיב אותו - אבל כדאי לנסות.