כתבה על קרן ב-7 לילות..

anianat

New member
יו..לפני שמשהו ינקע את הצוואר...חחח

אני שולחת שוב הפעם לכיוון הנכון. רינת/רחלי/טל תרגישו חופשי להעלים את ההודעות הקודמות.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלמה אתם חושבים../images/Emo15.gif

שאני יכולה להעלים הודעות

anianat

New member
למה את פונה אלי ברבים?

אולי בגלל הצפרדעים?????? ...חשבתי שאם הצלחת להעלים את הדמעות אולי תצליחי גם עם ההודעות...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחח לא לא../images/Emo15.gif

לא בגלל הצפרדעים פשוט גם אתמול ביקשו ממני שאני אשרשר איזה הודעה כאן אני לא יכולה..הניק שלי שחור
ולא העלמתי את הדמעות..לא נתתי להן לצאת..ייסורי תופת..רק שתהיו בעניינים

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

פשוט..כזאת..קרן הקטע הוא ש..את הקטע של לדרוס את החתול שלה אני עוד יכולה להבין (כאילו גם זה הזויייייייייי ברמות היסטריות..אפילו בשבילי..אבל נגיד..) אבל..איך היא טיגנה את הדגים שלה
כאילו..בטעות
כי זה לא כל כך הגיוני
או בכוונה
אני חושבת שלא.. היא הייתה צמחונית עד לא מזמן (והייתה ממשיכה להיות אם יכלה) אז אני די בטוחה שהיא לא טיגנה את הדגים שלה לארוחת הצהריים

anianat

New member
אם היא היתה צמחונית...../images/Emo105.gif

ולא התכוונה לאכול את הדגים ..זה עוד יותר גרוע...כאילו טיגנה אותם סתם??? מופרעת.... אה..רגע..אולי הם קודם מתו ורק אח"כ טוגנו..??? צער בעלי חיים... ממש הניצוץ...

אולי היא רק חיממה אותם../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שמה אותם בחדר ממש לוהט.... לא הגיוני שתכניס אותם למחבת

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifזהו../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

כאילו זה נראה לא הגיוני..בעיקר לבחורה צמחונית אולי במגמת טכנולוגיה היא בנתה מכשיר שאמור לדמות את השמש רק בקטן ואז היא כיוונה אליהם את הקרן בטעות
חחחח עכשיו התאוריה של לטגן אותם במחבת נשמעת פתאום הגיונית ההא

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

למעלה