כתבה על קרן ב-7 לילות..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאהה..אלה../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

אוקה

anianat

New member
שיו...אז אפשר לצאת ממקלט...../images/Emo186.gif

חשבתי שזה איזה פטנט חדש של חיזבאללה....משהו לטווח ארוך במיוחד...חחחחח

זה לא מצחיק...

הייתי בחו"ל שלושה שבועות והשבוע חזרתי כשמחכה לי ערימת עיתונים לקרוא את הכתבה על קרן פלס קראתי ולא האמנתי שאני רואה טוב. טיגנה את הדגים שלה? דרסה את החתול? גנבו לה שירים? (בצחוק או שלא בצחוק- זה מזעזע) ולהרוג בע"ח זה כבר עבירה על החוק. יש לציין- לפני שכולם יורדים עליי שאני מעריכה אותה מאוד והייתי בשלוש הופעות שלה ואהבתי את שיריה עוד לפני שהתפרסמה, גם אני במקור מיבנה ואני יודעת כמה זה קשה להגיע לעיר הגדולה להתפרסם ואני מחזיקה ממנה על זה אבל... הכתבה הזאת הורידה לי ממנה מאוד ואני בטח ובטח שלא רכוש את הדיסק שלה. מאוכזבת קשות

חלק רק שלא אמרת שאת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מתכוונת לסרוק לפחות לא הייתי מבזבזת את הזמן שלי....

שלא יצא ממנה כלום../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

חוץ ממינוס שעתיים וחצי מהחיים שלי

anianat

New member
../images/Emo24.gif לא התכוונתי לפגוע בך../images/Emo105.gif

פשוט ניסיתי את מזלי. רציתי לבדוק אם אצליח להקטין את הקובץ. מסקנות: 1. לסרוק ולעשות save as 2.לשמור את הקובץ כקובץ jpg במקור הקובץ היה 10MB בערך הצטמצם לכ- 150-300KB עכשיו אפשר לשמור את הכתבה באלבום הכתבות של הפורום. חברים?

רק אמרתי שפעם הבאה תגידי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אם הייתי יודעת פשוט לא הייתי סורקת ולא הבנתי איך שינית... אצלי הקובץ נשמר אוטומטית

אני אנסה פעם הבאה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

או שאני בעצם יכולה לפתוח בתוכנה אחרת (צייר/פוטושופ) ולשמור משם

חח די ..כאבת לי הבטן חחחחחחחח

הבנאדם הזה כ"כ שרוט חחחחחחחחחחחחחחח די,איך בא לי ככה לדבר איתה פעם אחת חח פשוט הרפתקה . חחחחחחחחחחחח אין אין העולם משעמם בלי אנשים כאלה. הזויים.

למעלה