לא רק ידידים
פרק 31

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo193.gifפרק 31../images/Emo59.gif

אוקיי...הנה הפרק של היום...הוא פרק קשה. טעון מאוד. עצוב. וזה הפרק לפני האחרון. הוא יצא לי ממש ממש ארוך, וזה טוב כי ככה רציתי שהוא יצא. אני ממש מקווה שתאהבו את הכל ותביעו את דעתכם הכנה על הפרק, ואני מצפה להרבה תגובות XD אני לא צריכה לעשות תקציר נכון? הפרק ממש פה למטה אם תדפדפו קצת בעמוד
ולבקשת בוט: קצת שירים שתוכלו לשמוע עם קריאת הפרק
אני מקווה שהבחירה שלי נכונה
כעיקרון השירים לא צריכים להיות שמחים חח אז הרוב פה הם שירים מרגשים ועצובים..בחרו מה שבא לכן
No Doubt - Don't Speak - אחד השירים
http://www.youtube.com/watch?v=welnlg3svTw Christina Aguilera - Hurt- אני חושבת שזה איכשהו ממש מתאים חח http://www.youtube.com/watch?v=lbcltLf2VHo Bryan Adams & Sarah Mclachlan - Don't Let Go http://www.youtube.com/watch?v=Cdoh1A34S94 ^^אל תתיחסו לקליפ זה פשוט איפה שהשיר נמצא. Timbaland Feat. One Republic - Apologize http://www.youtube.com/watch?v=KHfyDxy8i5o Aly & AJ - Out of the Blue http://www.youtube.com/watch?v=KHiObtB2IQo חכו קצת עד שזה יתחיל זהו אם לעוד מישהי יש שירים וזה שהיא חושבת שיתאימו לעצוב וכאלה אז סבבה שתשמע איתץם XDD
--------------------------- פרק 31 *נקודת מבט של מיקי* אני לא האמנתי למראה עיניים, אמרתי לדני לזוז קצת כדי שאוכל לראות יותר טוב, חשבתי שעיניי משחקות בי. הרגשתי מטושטשת מכל המצב, אני לא רגילה לזה, אף אחד לא רגיל. חשבתי לעצמי למה הוא עושה את זה? האם יש לו מניע? מה הוא ישיג? "תמיד ידעתי שמשהו בך לא בסדר!" דני צעק. "אבל למה מייקל, למה?" שאלתי אותו. "אתם תדברו מתי שאני אגיד לכם לדבר!" הוא אמר וירה ירייה באוויר. כולנו התכווצנו בתוך עצמנו ודני אחז בי בזרועותיו. הוא נשמע משוגע, לא עצמו. כבר יכולנו לשמוע אמבולנסים ומשטרות בחוץ, אפילו צוותי הטלוויזיה הגיעו במהירות לראות על מה כל המהומה. כשמייקל הסתובב לשנייה לסרוק את המעברים לאנשים, אחד האנשים שהיו איתנו ולא הרבה היו, חלקם ברחו מהירייה הראשונה אמר לנו שאולי נצליח לברוח. "אני חושב שנספיק לשם!" הוא אמר והתחיל לרוץ לעבר היציאה. במהירות מייקל קלט אותו, וירה לעברו. הוא פגע. האיש הצליח לצאת החוצה בכל מקרה, הפגיעה הייתה בכתף, לא משהו רציני. לא האמנתי שככה מייקל יוכל לפגוע באנשים וכל כך בקלות! כאילו שלא אכפת לו. "תגיד אתה משוגע?!" ג'ולי צעקה לו והוא הסתובב. "אל תתחילי איתי, את כבר יודעת מה מצפה לך" הוא אמר לה. הוא דיבר מוזר, האם ג'ולי ידעה על זה? "ג'ולס, את ידעת על משהו מזה??" שאלתי אותה. "לא! ממש ממש לא, הכל קרה כל כך מהר... הוא זה שגנב את האקדח!!" היא אמרה. "נכון" אמרתי והשפלתי ראשי. רציתי לבכות. האיש שכל כך סמכתי עליו, אהבתי לבלות איתו ולהיות בחברתו מתגלה כמישהו אחר לגמרי. מישהו שהוא כועס, אלים ושאף אחד לא רוצה להתקרב אליו. "מייקל מה קרה לך?" אמרתי אליו וקמתי. "מיקי לא" דני ניסה למשוך אותי בחזרה אליו. "זה בסדר..." הסתובבתי אליו ונתתי לו מבט מרגיע. מייקל היה עם הגב אליי ורציתי לראות מה קורה איתו. "מייקל, אתה מוכן להסביר לי למה אתה ככה? זה לא אתה!!" צעקתי אליו. הוא הסתובב ומילמל משהו. הוא שם את הידיים שלי עליו ודני ישר גם ונעמד מולו. מייקל דחף אותו אחורה ודני נדחף אליי. נפלתי על הארון איפה שיש משקעות. הראש שלי נחבט והתחלתי להרגיש לא טוב, דני בא אליי חיש מהר לראות מה קרה, מייקל הראה פרצוף של מצטער. כל מיני פלאשבקים באו לי. ראיתי את עצמי בבקתה עם מייקל משהו שממש אהבתי לזכור, ואז הוא נעשה משהו אחר... מהבילוי הכיפי שלנו ראיתי שנהפך לסיוט. ראיתי אותו סוחב אותי למיטה... ונשכב איתי שם. ראיתי איך הוא הוריד ממני את הבגדים וסיפר לי סיפורים למה הוא עושה את זה. הוא ניצל את העובדה שלא שמתי לב לכלום, שהייתי הכי מבולבלת ומטושטשת. הרגשתי אותו שם, כאילו אני שם בזמן הזה, רציתי לצאת מזה, לברוח. והבנתי, הבנתי שהתינוק שאני נושאת הוא של מייקל, מייקל שאנס אותי. איך יכולתי להיות כל כך עיוורת לאמת, אני בחיים לא אסלח לעצמי. ניערתי את ראשי וחזרתי לעצמי. "מיקי!! מיקי! את בסדר??" שמעתי את ג'ולי ודני צועקים לי ובפינה עומד מייקל. "כן..." אמרתי בשקט. "אתה!!" דני צעק לו. "דני לא!" אמרתי לו והרחקתי אותו. "תן לי, בבקשה" אמרתי לו ונעמדתי על רגליי בחזרה. "אתה... אתה עשית לי את זה" אמרתי למייקל ושמתי את ידי על בטני. "את מה מיק?" הוא אמר בערמומיות. "קודם כל, אל תקרא לי מיק. שנית כל, אתה יודע בדיוק על מה" נעצתי בו מבט. "איך יכולת? חשבתי שהיית ידיד שלי... מישהו שאני יכולה לסמוך עליו במקום שבו לא היו לי כמעט חברים" אמרתי. "זה העניין, אני לא רציתי להיות ידיד שלך!" הוא צעק והתקרב אליי, דני היה בכוננות וטום ומאי נעמדו לידו. "אני ידעתי שהוא יהיה צרות רעות" שמעתי את טום אומר ברקע. "אז מה רצית?! אתה ידעת שלא יהיה שום דבר יותר מזה!" אמרתי לו. "את לא יכולה להאשים בחור בכך שניסה" הוא חייך חיוך ערמומי ונבזי. "ניסה? ניסה?!" צעקתי. "מיק? מה קורה?" דני שאל בשקט. "הו דני..." פלטתי אנחה. "מיקי, את לא...." מאי נעמדה מאחוריי ואמרה. "זה הוא מאי, זה מייקל" אמרתי לה והיא סימנה בראשה 'כן'. ----------------------- יש המשך~

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifהמשך הפרק I../images/Emo124.gif

"מיק, בבקשה תגידי לי מה קורה איתך? אני לא מבין אותך לפעמים, את כל כך מסתורית בזמן האחרון אני לא מצליח לדבר איתך!" דני שפך החוצה את כל מה שהוא החזיק בפנים. "דני... לא ידעתי שאתה מרגיש ככה..." אמרתי לו. מייקל הסתכל עלינו כאילו אנחנו בהצגה. "כי אנחנו לא מדברים כבר מיקי, מתי פעם אחרונה שממש דיברנו אחד עם השני? לפי מה שאני זוכר זה היה לפני שהלכת לאוניברסיטה, שאמרת לי שאני אוהב אותך, ואני עדיין" הוא התקרב והחזיק את ידי. "אני מצטערת, אני... אני לא ידעתי" עיניי דמעו, איך אני אספר לו עכשיו שיש לי תינוק. "את פשוט... השתנת כל כך, זה כאילו שאני לא מכיר אותך יותר" דני אמר לי. הרגשתי רע, איך זה יכול להיות? הזנחתי עד כדי כך את האהבה שלנו? "אתה לא מגזים קצת?" אמרתי. "אני לא חושב..." הוא אמר. "טוב כולכם לשתוק!" מייקל צעק לאוויר. "אין לך זכות להגיד לי את זה בכלל... למה מי אתה?! אחרי מה שעשית לי!" התפרצתי עליו, כל מה שהרגשתי מהרגע הזה שהוא התפרץ ככה לחנות ואילך יצא החוצה. "אתה אנסת אותי!! כן מייקל אני זוכרת הכל!" אמרתי והדגשתי את המילה הכל. "איך את יכולה לחשוב ככה בכלל??" הוא אמר בתמימות. "מייקל..." ג'ולי קמה. "תישבי ומיד!" הוא צעק עליה, לא הבנתי ממש למה. "אני לא יכולה יותר..." ג'ולי אמרה והתקרבה אליי. "היא צודקת, את צודקת מיקי, הוא עשה לך את זה... אני... אני ראיתי אותו" היא חשפה בפניי. "את מה?! את ראית את מה שהוא עשה לי ולא טרחת להוציא מילה?!" צעקתי עליה כמו שלא צעקתי בחיים שלי. "אני מרגישה כאילו כולם נגדי!" המשכתי. "מיקי אני מצטערת, הוא איים עליי..." ג'ולי אמרה לי. "איך הוא כבר יכול לאיים עליך?! את כל כך מזויפת..." אמרתי לה והפנתי את מבטי אל מאי שהייתה שם לחבק אותי. "את לא רוצה לדעת..." מייקל אמר לי בתגובה. "מיקי, אני לא יודעת מה להגיד..." ג'ולי אמרה. "אז כדאי שתשתקי!" הסתובבתי אליה. "אתה אנסת אותה?!" דני צעק והתקרב אליו. טום עצר אותו טיפה כי העניינים יכלו להסתבך. "דני... אני..." השפלתי מבטי, לא יכולתי להגיד לו מה שרציתי. "מיקי, רק תגידי לי את האמת, בבקשה" דני אמר לי והחזיק את ידי. "אני בהריון..." אמרתי, הוא הסתכל עליי בעיניו הכחולות הבוהקות. "ממייקל..." הוספתי לומר, בשניה שאמרתי את זה דני ניתק את ידו מידי והתרחק. "אתה חייב להבין! זה לא באשמתי, אני לא רציתי שזה יקרה.." אמרתי לו. "כמה זמן זה נמשך?" דני שאל. "4 חודשים" אמרתי לו. "ולא סיפרת לי?! כל הזמן הזה שיקרת וניסיתי להסתיר את זה ממני..." הוא שם את ידיו על ראשו. "אני לא מבין אותך!" הוא הוסיף. "אני חשבתי שאם אני אגיד לך אתה... אתה תכעס ולא תקבל את זה, כמו שאני לא קיבלתי" הסברתי לו. "אם רק היית אומרת לי... אני הייתי מוצא דרך לקבל את זה, לטפל בעניין, לא נתת לי אפילו הזדמנות..." דני אמר, הוא נראה מאוכזב ממני. מה יכולתי לעשות. אולי היה עדיף לספר מאשר להחזיק הכל בבטן. הרגשתי רע וזה נראה כאילו היום הזה הלך ונעשה יותר רע. *נקודת מבט של מאי* "מיקי תירגעי..." אמרתי למיקי שהייתה נסערת בעקבות התגליות שהיא גילתה פה. היום הזה היה טעון רגשית יותר מכל יום אחר. לא האמנתי לחלק מהדברים שקורים פה. קיבלתי הודעה לפתע מהארי שהיה מחוץ לסופר יחד עם דאגי וספיר. הם דאגו נורא. טום לפתע קם והלך לכיוון מייקל, הוא נעצר באמצע הדרך אליו. "כדאי לך לעצור, ולא להתקרב אליי..." מייקל אמר לו. "מיקי, את לא מבינה שכל מה שאני רוצה זה אותך?!?! ותמיד רציתי, באתי לכאן כדי להכניס לך קצת היגיון... את לא צריכה להיות עם הטיפש הזה! הוא לא ראוי לך!" מייקל טען. "ואתה כן?! תראה איך אתה מתנהג" טום גער בו. "אתה מדבר שטויות, אתה ידעת שאני אוהבת את דני! אתה ידעת הכל, שום דבר בחיים לא יקרה בינינו... ועוד אחרי מה שעשיתי לי! הרסת לי את החיים מייקל!" היא צעקה. "תוריד את האקדח, בבקשה... זה ממש לא מתאים, לא ככה פותרים בעיות" טום התקרב עוד יותר.

butbut

New member
../images/Emo26.gifציטוטים שאהבתיXD

"כי אנחנו לא מדברים כבר מיקי, מתי פעם אחרונה שממש דיברנו אחד עם השני? לפי מה שאני זוכר זה היה לפני שהלכת לאוניברסיטה, שאמרת לי שאני אוהב אותך, ואני עדיין" הוא התקרב והחזיק את ידי.
דייייייייייייי זה מרגש!!!!><

butbut

New member
../images/Emo26.gifעוד אחד..

"אתה אנסת אותה?!" דני צעק והתקרב אליו. טום עצר אותו טיפה כי העניינים יכלו להסתבך. "דני... אני..." השפלתי מבטי, לא יכולתי להגיד לו מה שרציתי. "מיקי, רק תגידי לי את האמת, בבקשה" דני אמר לי והחזיק את ידי. "אני בהריון..." אמרתי, הוא הסתכל עליי בעיניו הכחולות הבוהקות. "ממייקל..." הוספתי לומר, בשניה שאמרתי את זה דני ניתק את ידו מידי והתרחק. "אתה חייב להבין! זה לא באשמתי, אני לא רציתי שזה יקרה.." אמרתי לו.
O-M-G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...כאילו...אומיגד..מה עובר כאן
..מסכן..מסכנה?.....מי מסכן כאן בפיק הזה
XD

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifהמשך הפרק II../images/Emo124.gif

"תתרחק ממני, אני רוצה את מיקי" מייקל חזר בו. "אתה מדבר שטויות..." טום אמר. "אם הוא אמר לך להתרחק אז תתרחק!" מישהי קמה ואמרה לטום. "ואת?" מיקי שאלה. האישה הרימה את ראשה ואמרה "אני אחות של מייקל... אני אהיה לצידו בכל מצב... וכדאי שהחבר הזה שלך יעשה מה שהוא אומר" היא אמרה, תוך כדי שהיא אומרת את זה היא הסירה מראשה פאה... פאה שחורה שמתחתיה התגלה שיער בלונדיני חלק. "קארה?!" מיקי הופתעה. "את מכירה אותה??" שאלתי את מיקי. "כן! היא הייתה איתנו בטיול... בסיוט הזה" מיקי אמרה לי. "כן זאת אני... וזהו אח שלי" היא אמרה לי. "אתם פשוט משפחה אחת מטורללת" דני אמר. "בנאדם עם כל כך הרבה שקרים... איך יכולת מייקל..." מיקי אמרה לו. "בשבילך הכל" מייקל אמר. מיקי הלכה אל זרועותיו של דני... הוא קיבל אותה, הוא הבין שהיא עשתה טעות וששום דבר מזה לא היה באשמתה, היא תמימה. "תשמע אני אומר לך פעם אחרונה, תוריד את האקדח!" טום התקדם אליו וניסה לקחת את האקדח. נשמעה ירייה. עיניי התמלאו בדמעות וכך גם של מיקי ודני. "מה עשית?!" דני צעק ורץ לעבר טום השוכב ומבטנו נוזל דם. "טום... טום..." דני ניסה לדבר איתו. אני ומיקי מיהרנו למקום. "דני הוא... הוא לא מגיב" מיקי אמרה לו. "אני אביא ניירות!" אמרתי להם וקמתי. "תשבי במקום!" מייקל צעק עליי. "מאי, אולי כדאי שתעשי מה שהוא אומר..." ג'ולי אמרה לי. התיישבתי בחזרה וניסיתי לאסוף כל מה שבהישג ידי כדי לעצור את הדימום שנוצר לטום בבטן. "אין לי מספיק דברים" אמרתי בעודי בוכה. "לא זה לא קורה..." מיקי מילמלה. "אתה משוגע!!" היא קמה וצעקה. "למה אתה עושה את זה!" היא בכתה בעודה דוחפת בקלילות את מייקל עד שלא היו לה כוחות. "תעזוב אותו..." מייקל אמר לדני. "אני לא יכול! חייבים להוציא אותו החוצה לטיפול, בבקשה!" דני זעק. "אף אחד לא יוצא מפה" מייקל התעקש. "הוא חייב טיפול!!" דני צעק, הוא הרגיש כל כך חסר אונים. "אני לא יודעת מה לעשות..." בכיתי. "אתה לא מקשיב לי?" מייקל שאל. "אני לא יכול לעזוב את חבר שלי ככה, אתה משוגע אם אתה חושב שאעזוב" דני אמר. "ככה אתה רוצה? ככה יהיה" הוא אמר. חשבתי שנטרפה דעתו על הדבר שהוא עשה אחר כך. עוד כדור נורה. והפעם... לעבר דני. מדני נשמע צעק קטנה המעידה על הכאב. מיקי מיד התמוטטה. זזתי מהר לעבר דני לראות מה המצב וגם הוא היה קשה. "דני..." מיקי לא הפסיקה לבכות כל אותה השעה הארורה. "למה, מייקל..." היא בכתה עוד ועוד. הוא הרים אותה מהידיים וניסה לחבק אותה. "תעזוב אותי בהמה!" היא התרחקה. ג'ולי באה אליה ומשכה אותה ממנו. נתנה לה כתף. "דני..." מיקי התקרבה אליו. "דני...תענה לי" היא קראה. "מיקי, אני לא יודע מה לעשות... לא הגנתי עליך" הוא האשים את עצמו. "לא, זה לא אשמתך, שום דבר מזה! תישאר איתי בבקשה" היא בכתה על חזהו המדמם. ---------------- יש המשך~

butbut

New member
../images/Emo26.gifכנסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"בשבילך הכל" מייקל אמר. מיקי הלכה אל זרועותיו של דני... הוא קיבל אותה, הוא הבין שהיא עשתה טעות וששום דבר מזה לא היה באשמתה, היא תמימה.
אעעע...דני חמודי אלוהים
נשמעה ירייה. עיניי התמלאו בדמעות וכך גם של מיקי ודני. "מה עשית?!" דני צעק ורץ לעבר טום השוכב ומבטנו נוזל דם. "טום... טום..." דני ניסה לדבר איתו. אני ומיקי מיהרנו למקום.
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..1...טומי! ><מסכן. יו...למה לטום קורה הכול
גם שמן..גם קורה לו הכול.
עוד כדור נורה. והפעם... לעבר דני. מדני נשמע צעק קטנה המעידה על הכאב. מיקי מיד התמוטטה.
OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!.דנידנינידנדידנדידדנדידנדדידדנדיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
.
"תעזוב אותי בהמה!" היא התרחקה. ג'ולי באה אליה ומשכה אותה ממנו. נתנה לה כתף.
זהו
בהמה|!!|
=]

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifהמשך הפרק III../images/Emo124.gif

------- ידיה וידיי היו מלאות דם כאילו חזרנו ממלחמה. "מיקי... אני אוהב אותך, כל חיי" דני אמר לה כאילו אלה רגעיו האחרונים. "אל תדבר..." היא אמרה ונשענה כדי לנשק אותו. "מרושע... אתה באת מהשטן..." אחת הנשים שהיו שם אמרו. מיקי ראתה יציאה למטה במדרגות שהיינו לידן. היא החליטה לנסות ולהזעיק עזרה בעוד השניים כמעט ואיבדו הכרה. "לא מיקי..." אמרתי לה. "אני חייבת לנסות... בשביל דני וטום" היא אמרה לי. היא רצה מהר לעבר המדרגות, קארה הייתה שם. שמעתי נפילה. "אין כמו הרגליים הארוכות של קארה" מייקל אמר. "מיקי!" רצתי לעבר המדרגות וראיתי את מיקי מקופלת...רציתי לרדת אליה אך קארה עצרה אותי. נתתי לה סטירה. "תעופי ממני!!" צעקתי אליה. ברגע זה נכנסו שוטרים אל הבניין. אך לא מספיק מהר. קארה ומייקל נמלטו מאזור המדרגות והשאירו את מיקי טום ודני מחוסרי הכרה. "הכל בסדר כאן?! שמענו יריות" אחד השוטרים שאל והסתכל סביב. "זה נראה לך כאילו שהכל בסדר?" אמרתי לו והראיתי את ידיי המגואלות בדם. החובשים באו ולקחו את מיקי, טום ודני אל מחוץ לסופר כשאני כבר הייתי בחוץ מחפשת את הארי,דאגי וספיר. "דאגי!" רצתי אליו כשראיתי אותו. "מאי... מה קרה שם?" דאגי נראה המום למראה שלי. "כולם..." בכיתי. פתאום הראו 3 אלונקות יוצאות מן הבניין. הארי התקרב לראות והוא ראה את אחותו ושני החברים הכי טובים שלו שוכבים חסרי אונים. "אם לא הייתי רוצה המבורגרים" הארי אמר. "שלא תעז... להאשים את עצמך" אמרתי לו וחיבקתי אותו. ספיר עצמה החלה לבכות והלכה אל טום היא החזיקה בידו ונסעה איתו באמבולנס. אני ודאגי נסענו עם מיקי והארי עם דני. ישבנו שעות בבית חולים מחכים לתוצאות הניתוחים ובכלל לחדשות טובות. "שלום..." הגיע הדוקטור. "שלום!" כולנו קמנו במהירות. "זה בקשר לחברה שלכם" הוא אמר. "מיקי?!" שאלתי בפזיזות. "כן... היא תהיה בסדר" הוא אמר. כולנו פלטנו אנחה כאשר הדבר נודע, כעת נותר לחכות להמשך. "היא הייתה בהריון נכון?" הרופא שאל. "כן" עניתי לו. "אמ... כתוצאה מהנפילה והתגלגלות שלה... לצערי היא הפילה" הרופא אמר. "אוי..." ספיר אמרה. "אני חושבת שזה רק לטובה" אמרתי. "איך את יכולה לומר?! מה דני יגיד..." ספיר אמרה לי. "זה לא של דני... זה של מייקל... אני אספר הכל אחר כך" הסברתי את עצמי, הכל נראה להם מובן כעת. כולנו הלכנו לחדר של מיקי שכבר נודע לה על ההפלה. "איך את מרגישה?" שאלתי. "לא כל כך טוב... מה עם דני וטום?" היא שאלה. "לא ידוע עדיין..." עניתי. "אני מצטער... הייתי צריך להיות שם איתך" הארי אמר לה והחזיק את ידה. "הייתי צריך לדעת ולשאול מה קורה איתך... היית אומרת לי נכון?" הוא אמר. "אולי..." היא אמרה. נשארנו כולם שם במשך כמה שעות בהם היא נחה והשיבה את כוחותיה בחזרה. "יש לי חדשות..." הרופא נכנס לפתע. "טובות ורעות" הוא הוסיף. "קודם הטובות" מיקי אמרה. "טום... הוא הצליח, הוא עבר את הניתוח בהצלחה והכדור הוצא" הרופא אמר. ספיר שמחה כל כך והחזיקה את שתי ידיה והודתה לאלוהים. "ודני?" ספיר שאלה. "דני... איבדנו אותו... אני מצטער הכדור נכנס עמוק ופגע בכמה מקומות חיוניים ליד הלב" הרופא הסביר. "אני אתן לכם כמה דקות ותוכלו לבוא לראות אותם" הוא אמר ויצא מן הדלת. הייתי בשוק. "זה לא... זה..." למיקי זה לא נקלט. שוב הדמעות ורגעי הכאב שבו אליה. כולנו התקרבנו וחיבקנו אותה, הכי חזק שאפשר. ----------------------------------- זה הכל להיום.... יש עוד הרבה אקשן למי שתוהה...והפיק יגמר בצורה....נחמדה XD בכל מקרה...יש למה לחכות.. ואני מצפה לתגוובת
הפיק כמעט ולא התפרסם היום, העיפו אותי מהמחשב לפני 5 דקות ואמרתי: "לא לא לא אני חייבת לעשות משהו חשוב!!" ועשיתי
כדי שיהיה לכן את הפרק היומי
אני מקווה שאהבתן
וכן..אני יודעת שאני חולנית XDDDDD מה לעשות
אז ספרו איך הרגשתן את מי אתן שונאות מועהעהע ומי הכי חסר לכן

לאאאא דניייייייי

וואיי אני לא הפסקתי לבכותת כל הפרק הזההה וואיי איזה פרק אני לא עומדת בזהההה הרגשתי כאילו אני קוראת איזה ספר של הרלן קובן (וזאת מחמאה כי הוא סופר מדהים בעיניי)וואי לא יכולתי להפסיק לקרוא ולבכות ביחד חחח ואני מקללת את מייקל וההורים שלי לא מבינים מה נסגר איתי! וואוו איזה מרגש הקטע הזה היה-"מיקי, אני לא יודע מה לעשות... לא הגנתי עליך" הוא האשים את עצמו. "לא, זה לא אשמתך, שום דבר מזה! תישאר איתי בבקשה" היא בכתה על חזהו המדמם- "מיקי... אני אוהב אותך, כל חיי" דני אמר לה כאילו אלה רגעיו האחרונים. "אל תדבר..."
אוף זה היה כזה עצובב..דנייייייייי :((( בבקשה שדניי לא יימות שהוא ייחיה באיזה דרך נס או משהוו :((( פרק מצויין מיקי אהבתיי לגמרייי מחכה ליום רביעיי אעעעעעע איזהה מתחחחח

m i c k e y 15

New member
ואוו תודה רבה../images/Emo9.gif

התגובה שלך מאוד שימחה אותי
ואני ממש שמחה שאת אוהבת ומשווה את זה לסופר כלשהו XD אז תודה
ואם זה גרם לךלהיות עצובה או משהו אז אני מניחה שהרגש שניסיתי להעביר עבד

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

OMG!!!!!!!!!!!!!! כמה דברים כואבים ביחד, את לא הולכת באמת להרוג את דני נכון? זה היה אחד הפרקים הכי כואבים ועצובים
לגלות שאנסו אותך ואת עוד בהריון(ראיתי סרט דומה, כמעט התחלתי לבכות),המייקל הזה משוגע לגמרי!!!

m i c k e y 15

New member
הווו...כן כן זה מה שקרה

ןאין דרך חזרה... חרוז
משהו היה חייב לקרות...וכל השאר הדברים יתבהרו בהמשך.. תודה רבה

white in Angel

New member
למה?? זה אמור להיות משהו שמח לא??

אני.... אין לי מילים זה מפחיד כמה שזה טוב!!! אבל זה מפחיד מה שקרה שם עם טום ודני!!! אני מכורה לדברים האלה עד שאני יכולה למות מזה!!!

חצמבוש

New member
דני../images/Emo7.gif

אני אשכרה דימיינתי את זה,דימיינתי שהכל אמיתי ואני ממש בכיתי ברצינות הפיק היה כ"כ יפה ואמיתי[נוראית את!
]. אבל דני? למה דני? ככה את אוהבת אותו?מה הוא עשה לך?למה דווקא דני? והרופאים האלו לא יכלו לעשות עוד משהו כדי להוציא את הכדור? זאת בטח טעות של הרופאים זה לא יכול ליקרות!זה דני! אסור לו למות,הוא צריך להמשיך להיות סקסי
זה ממש לא בסדר>< איך זה יגמר בצורה חמודה תגידי? את הרגע הרגת את הבן אדם הכי נוטף סקס בעולם[אחרי דאגי!
] ומייקל? טוב עליו אני מאמינה,אבל אם הוא כ"כ אוהב אותה הוא לא היה עושה את זה,אם הוא היה כ"כ אוהב אותה הוא היה צריך לידאוג שיהיה לה הכי טוב,או בקיצור שתיהיה עם דני אבל להרוג אותו ככה? אממ וקארה זאת לא אחות של טום? אני ממש אהבתי את הפיק הזה ואני מחכה להבא!! וזה ממש לא בסדר שאת גומרת ככה! מה זה השיר שלנו? עכשיו צריך לחכות שמיקי הגיבורה תבוא תנשק את דני ודני יהיה בקומה שישה חודשים[נייט! גם זה לא! דני צריך להישאר בחיים!] חח תארו לעצמכם דני יחזור לחיים ויהפוך לקדוש?D: [יש לי דימיון מפותח היוםXD] אהבתי ביותר,וסורי על החפירה

yaelsee

New member
לא, לא דני! לאאא! ../images/Emo7.gif

למה מיקי? למה? ככה להרוג את דני? אוף איתך מיקי!
קראתי אתמול בלילה איך שפרסמת אבל לא הספקתי להגיב כי הייתי חייבת לעלות. זה לא עזב אותי כל היום... למה?
למה את דני? אי אפשר שהוא יחזור לחיים איכשהו? הוא חייב להיות עם מיקי
את חייבת לעשות הפי אנד, בבקשה

karinava

New member
אני לגמרי מסכימה עם יעלי../images/Emo70.gif

את כל כך צריכה לעשות הפי אנדינג

kelly7i

New member
OMG OMG!!!!! למה דנייייייי????../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מיקי, את הרגת את דני../images/Emo70.gif

איך את יכולה?
תעשי שתבוא איזה פיה ותחזיר אותו לחיים D: ואוו וזה אשכרה הרגיש לי כמו קטע מסרט! פרק מעולה
והשירים ממש מוסיפים
פרק מעולה! פרק נוסף שיהיה האחרון
אין מצב! פלייייז שתהיה עונה שניה

McGirl For Life

New member
טוב... אני פשוט לא מאמינה

שהרגת את דני!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את דני!@#@#$%@#%@% בכיתי כל הפרק... אבל דיי הפריע לי שכשהרופא בא להגיד להם על דני אז הוא אמר את זה כזה פשוט... לאדעת בלי הקדמות..ודרמה וכל הדברים האלה...
2 דברים טובים מאוד בכללי- טוב ששמת שירים!!
ו...... זה היה פרק מאוד מאוד ארוך!![כמעט כמו של בוט!!] ואני מאוד אוהבץ פרקים ארוכים!!
תמיד שנאתי את מייקל.. ועכשיו אני בכלל מתעבת אותו!!!!!!!!!!!!!
צריך להרוג אותו ולהקים את דני לתחייה!![מוהאהאהאה
] אהבתי את הפרק מאוד מאוד מאוד!!!
ואת באמת חולנית...
חחח ולסיום............. אני לא רוצה שדני ימות!!!!!!!!

mcfly danna

New member
את דני את הורגת לי?!?!!?!?!?!!?

דני?~!!?!?!?!!? המ דני קשור?!?!!? כפרעליו, למ ה את הורגת לי אותו?!!?! ואהבתי שג'ולי העיפה כאפה לחולת נפש הזאת, והקשבת לי כשאמרת להפיל את מיקי מהמדרגות, הא? ואפילו בלי עזרה של יובל המבובלבל ודודידו... אני צריכה אוויר...

למעלה