לא רק ידידים
פרק 31

McFly rullz

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאני קראתי וכמעט ירד לי דמעות.

איך את יכולה?????
טוווום,ודני!!!!!!!!>< לאלאלאלא בבקשה שזה יהיה רק חלום... זה עצוב לקרוא משו כזה על מקפליי *בדיוק היום שנסעתי באוטבוס ראיתי 3 אנשים שכובים על הרצפה עם דם והכל ולא הבנתי למה!OO בטח זה היה תרגיל או משו><* אני לא רוצה שהם ימותוווווווווווווווווווווו זאת דעתי>< XD אהבתי...! זה עמוווק ויפה אבל עצוב
אוהבתאותך!!

m i c k e y 15

New member
אם אלה החיים.....

נחיה.... XD גם אם דני מת XDD מה לעשות
הישר מחתימתך: Some people live Some people die XDDD לאב יו

McFly rullz

New member
אם יקרה להם משו...אני אהיה עצובה כל החיים

דייייייי!לא לחשוב על זה!!! נהייתי כמו טל מהפיק של בת'>< [למרות שאני מתה על טל
אבל טל חושבת מחשבות מפחידותOO] תשני את זה ומייד!!!>< אני לא מרשה לך!XD ונזכרתי שאני צריכה לשנות חתימה כי היא מכוערת כזאת><XD לאביוטוווו ובקשר לפוסטרים שלך... חכי חכי
אני אבוא אלייך בלילה ואתלוש הכללללללללללללללללל מהארון ומהקירות
חחח סתם סתם...תהני איתם!!!!!אם לי היה כזהה ואועאועועאו

../images/Emo6.gifגאד אני כל כך שונאת את מייקל!!

למה לא עשית שהוא מת חזרה? זה לא ממש בעיה בשביל דני להרוג אותו חזרה! ומסכנה מיקי אני לא מאמינה שנפל לה התינוק.. טוב בעצם מזל שנפל לה הוא של מייקל.. קיצר אני מתה על הפאנפיק שלך!! והוא יפה כרגיל!><

m i c k e y 15

New member
XDמייקל החרא חחח

איך דני יהרוג אותו בחזרה? לא היה לו אקדח או משהו XD יאיי תודה
[בכל זאת לאבד תינוק שהיה אצלך ברחם, זה קשה
]

Charley XD

New member
מיקמיק ... אני ...

בשוק ! מה קורה לך ? את עצובה בזמן האחרון ? למה ? מה ? לאאאאאאאא ! דני .. וטון ! פשוט בא לי לבכות... מה יש לך ? את נהנת כל פעם מחדש לעשות לי התקפי לב ולפצוע\ להרוג את דני כל פעם מחדש ?? חולת נפש ! למה זה תמיד נגמר בבתי חולים ??! דני
הכל בגלל מייקל הזה ! אני לא מאמניה ... ש... לא ... זה לא קורה ! אני לא מאמינה לך ... אני לא קראתי את זה עכשיו ... והכל זה הדמיון המפותח שלי !
זהו עכשיו הכל ברור ... טוב מיקמיק (השם הזה חמוד ! XD) אני ממש ממש ממשממש מחכה לפרק הבא .. ואממ שיר שדיי שמעתי במקרה זה וWalk In The Sun... וזה הכי מתאים לדעתי XDD אהבתי מאוד

m i c k e y 15

New member
aww../images/Emo9.gif

אני נהנת לעשות אקשן
רק מזה אני נהנית.. ואת לא יודעת כמה התחננו בפניי שאני לא יהרוג אותו XDD ואיי השיר של דני כל כך מתאים לזה באמת...איך לא חשבתי XD וכן אני די עצובה בזמן האחרון אז היה בא לי לאבד מישהו בפיק מאשר לחתוך ורידים
XDDD זה קשור חחחח

Charley XD

New member
לחתוך ורידים ?

><" איפה הבית חולים הקרוב ? אני צריכה את המחלקה הפסיכיאטרית ... אהה רגע ! קיצרת לי את העבודה, את כבר בבית חולים ! דני מת, בטום ירו ואח שלך חולה בסרטן ועומד למות ! מה הדבר הבאה ? דאגי מחליט להתאבד כי הוא מרגיש לבד? שכולם נטשו אותו ? או מתחיל קרירת סולו (!) חיסלת את הלהקה ... ואני מאחלת לך רק בריאות ובעיקר נפשית ! הרופא מטורלל לגמרי, מי לימד אותו להגיד דברים כאלו ? אה? טוב אני לא במצב טוב עכשיו ... אני לומדת ללשון מבחן מחר... עכשיו תנסי לעשות מבחן בלשון שאת דיסלקטית !! בהצלחה
ומיקמיק (אפשר לקרוא לך ככה ? זה חמוד)
משוגעת שלי

Sharon Kez

New member
'דאגי מחליט להתאבד כי הוא מרגיש לבד' ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נקרעתי מצחוק. XDDD

Sharon Kez

New member
אומיגאד ../images/Emo2.gif

איך א ת מסוגלת להרוג את דני???? זה מספיק קשה בשביל כל אחת להרוג אותו, אבל א-ת? האחרונה שציפיתי ממנה
דיי מה יהיה פרק הבא? סוף מדכא? אוף איתך XDDDDD ואגב הבחירת שירים שלך מצויינת
ה מ ש ך !!!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif ידעתי שיגידו ככה עליי../images/Emo6.gif

"מה?! מיקי? את להרוג את דני??? יאווו" XDDD כי זה כאילו הכי לא אני
סוף...בסדר..באמצע שכזה...יהיו פה כאלה שיכעסו, כאלה שלא אוהבת את דני XD חהחה באמת לא הייתי בטוחה איזה שירים יתיאמו XD תודה
!

Sharon Kez

New member
אבל איך הגעת למצב הזה? מה עבר לך בראש?../images/Emo6.gif

אוליביה עד כדי כך מדכאת אותך?!... סתם XD ממ אלה שלא אוהבות את דני יכעסו? לא מצליח להתחבר לי שום דבר חח מתי את מפרסמת?

Decay Dance

New member
אויי וואי זמיר../images/Emo12.gif

מייקל הנבלה!!!!!!!
אני לא מאמינה שנתת לו לברוח ולא גרמת לשוטרים לדפוק לו ירייה במצח ולגמור אותו סופית.
ואחותו ה*ביפפפפפפפפ* משפחה של מטורללים
אני לא מאמינה שאת הורגת לנו את דני!!!! זאת פשוט התאכזרות לשמה
את לא יכולה להרוג לנו את דני... הוא היה בנאדם כל כך מדהים, ונחמד ומצחיק ודואג.... זה פשוט התעללות בקוראים
את תוקעת לנו סכין חד של לחם
בלב
זה פשוט לא פייררררר... את לא יכולה להרוג את דנייייייי... מה נעשה עכשיו בלעדיו????? מזל שטום ומיקי מרגישים יותר טוב
לפחות משהו טוב אחד קרה בפרק הזה... אין חפירה היום כי אני צריכה ללכת לישון...אבל אני ממש מחכה למחר שתפרסמי את הפיק
ובחייט אל תהרגי את דני

m i c k e y 15

New member
הווו חכיתי לתגובה שלך

וזה בסדר גם אם זה לא חפירה
פחות עבודה לעיניים למרות שאני אוהבת את זה XDD החיים אכזריים מה לעשות...
היום הפרק האחרון 5#$^#$^

../images/Emo220.gifוואוו..

כשקראתי את זה,זה העלה בי כ"כ הרבה פלאשבקים.. אונס,חברה טובה של אחותי,ואחות שלה.. פרידות,הדבר שאני שונאת..במיוחד שזה מתוצאה של בגידה ועוד בנאדם שהכי אהבתי..ועדין... מוות.. הסרטן,ילד מהשכבה שלי חלה בלוקמיה,למזלו,אחרי שנתיים הוא הצליח לצאת מזה וחזר לשיכבה(סוף סוף) אבל חבר משפחה שלי,נפטר מזה שנה שעברה בפסח,בנאדם שכ"כ אהבתי,והוא בנה אותי.. הוא מין אבא שני שכזה היה... איכ..הדבר שהכי שנואי עלי בעולם...הדבר שבזכותו כל לילה אני הולכת לישון,לא לפני שאני בוכה... ולא יודעת,כל דבר בפאנפיק שלך הזכיר לי דברים.. והפאנפיק שלך מדהים.. אני חייבת לומר שהוא באמת וואוו,ואין לי מילים לתאר עד כמה.. ודני לא יכול למות,אסור לו,לא לגרום כאב למיקי,לא לגרום כאב לשאר האנשים. אני מחכה כבר לפרק האחרון.. לילה טוב3>

m i c k e y 15

New member
אוי וואי

כל כך הרבה צירופי מקרים? באמת.... אויש אני מרגישה רע חח תודה על התגובה
אני שמחה שאת אוהבת

למעלה