לא רק ידידים
פרק 31

l i t a l 369

New member
ואו ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ואו כמה בכיתי . ואני עדיין בוכה.. פשוט אני לא יכולה להירגע הקטעים הירו בטום (
) ובדני (
) כ"כ קורעי לב.. כל הפרק רק בכיתי ובכיתי ובכיתי ובכיתי ושלא תביני לא נכון- אני א-ו-ה-ב-ת לבכות בכל דבר סיפורים, סרטים... הכל טוב אני זה לא העיניים כאן
בקיצור ובסוף אויייי הסוף שגלינו שמיקי בסדר התחלתי לחייך וטום בסדר :] , התחלתי לצחוק מהתלהבות .. (לא כי זה היה מצחיק :] ) ואז זה הגיע ... דני ... :\, ושוב הכל נהרס והתחלתי לבכות כמו משוגעת ההורים שלי כבר שמעו אותי מרוב הבכי ההיסטרי ושאלו אותי מה קרה לי :] , אמרתי להם שקראתי סיפור עצוב אז אמא שלי מסתכלת עלי O.ם XDD בכל מקרה (אוחח אני תמיד סוטה מין הנושא : \ ) אהבתי מאוווד את הפרק :))) מחכה לפרק הבא ..

m i c k e y 15

New member
הוו תודההה

אני כזה "אויש בנות בכו? אני מרגישה רעע" XD אבל זה אומר שהפיק נכתב טוב לא? חחחח סבבה אני נורא שמחה שאת אוהבת

מההההההההההההה????????../images/Emo2.gif ../images/Emo163.gif

יופי עוד אחת שרק רוצה להרוג אותי...!!!!!!!!! מה זה עוד פעם להרוג את דני??? מלא את מיקי..
[סתםםם] אני לא מאמינה איך את יכולה, הכאב הכאב..חחח אני כבר משוגעת רשמית
אוקיי אז ככה : זה היה יפה מרגש ומותח [במיוחד מותח] "ידיה וידיי היו מלאות דם כאילו חזרנו ממלחמה. "מיקי... אני אוהב אותך, כל חיי" דני אמר לה כאילו אלה רגעיו האחרונים. "אל תדבר..." היא אמרה ונשענה כדי לנשק אותו. "מרושע... אתה באת מהשטן..." אחת הנשים שהיו שם אמרו. מיקי ראתה יציאה למטה במדרגות שהיינו לידן. היא החליטה לנסות ולהזעיק עזרה בעוד השניים כמעט ואיבדו הכרה. "לא מיקי..." אמרתי לה. "אני חייבת לנסות... בשביל דני וטום" היא אמרה לי. היא רצה מהר לעבר המדרגות, קארה הייתה שם. שמעתי נפילה."
אני מתה...וגם דני...חחחח...לא מצחיק עצוב!! מה כבר הסיום?? איך עבר כול כך מהר?? נו כבר מה קורה בפרק הבא??? [טוב נו מה אני אגיד לכן יש מה זה הרבה זמן..
חחח]

דנייייייייייייייייייייייייייייייייייייי !!!

אני לא מאמינההה למה את דני?!?!?! החמודדדדייי הזהה !!! אמממ....הכל לטובה?...חח.. טוב אבל בכלל מקרהה פיק יפההה !! כואב קשה אך יפהה... אוהבתת =]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הייתי בטוחה שהגבתי... ../images/Emo3.gif

לייק איך הרגת את דני!?
איך גרמת לסייקו לירות גם בטום!? אינדיד אה סיק מיינד
הסיום היה כ"כ עצוב, מרגש ורומנטי
כ"כ להזיל דמעה ועם המצב הנוכחי הסוף לא נראה מלבב במיוחד.. ><" היום הפרק האחרון?

m i c k e y 15

New member
כן אכן כן היום הפרק האחרון

ועוד מעט אני מסיימת לכתוב אותו כי הוא ממש ממש ארוך
מה לעשות המוח המעוות שלי החליט לעשות דברים נוראיים XD וסייקו ישלם על זה XDD

למעלה