יאי גם שלחתי להם קישור לפורום והם שמו אותו!!
N nini18 New member 28/9/09 #161 אויש באסה ... באמת הייתי צריכה לחכות ../images/Emo10.gif עכשיו אני אקבל אותו חודש אחרי כולם. טעיתי במשלוח ועשיתי סטנדרטי במקום מהיר.
אויש באסה ... באמת הייתי צריכה לחכות ../images/Emo10.gif עכשיו אני אקבל אותו חודש אחרי כולם. טעיתי במשלוח ועשיתי סטנדרטי במקום מהיר.
M mayarel New member 28/9/09 #153 חחחחחחחחחחבסוף זה עוד יגיע לפני אמאזון.. אויש. לא נורא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חוסר סבלנות.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחבסוף זה עוד יגיע לפני אמאזון.. אויש. לא נורא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חוסר סבלנות.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
S sweet shir New member 27/9/09 #15 ת'אמת שלפי הכרותי עם חנויות דיסקים בארץ לוקח להם הרבה מאוד זמן להביא.. אלא אם הם מזמינים לך במיוחד, וגם אז זה פשוט עולה יותר+לוקח יותר זמן מאשר להזמין דרך אמזון..
ת'אמת שלפי הכרותי עם חנויות דיסקים בארץ לוקח להם הרבה מאוד זמן להביא.. אלא אם הם מזמינים לך במיוחד, וגם אז זה פשוט עולה יותר+לוקח יותר זמן מאשר להזמין דרך אמזון..
N nini18 New member 27/9/09 #19 אני אזמנתי דיסק של קוקי בארץ לפני כמה חודשים אני עדיין מחכה חח (חברה שלי כבר קנתה לי את זה בארה"ב)
M MISHMISH56 New member 27/9/09 #56 זה גם תלוי דרך איזו חברה הם שולחים אני קונה הרבה ב-EBAY גם בארהב וגם באנגליה לרוב מאנגליה מגיע מהר יותר והפתיעו אותי לא פעם ומארהב הגיע תוך 3 ימים ולא שילמתי אקסטרה....
זה גם תלוי דרך איזו חברה הם שולחים אני קונה הרבה ב-EBAY גם בארהב וגם באנגליה לרוב מאנגליה מגיע מהר יותר והפתיעו אותי לא פעם ומארהב הגיע תוך 3 ימים ולא שילמתי אקסטרה....
N nini18 New member 28/9/09 #64 את יכולה לשים קישור בבקשה מאיפה להזמין דרך UK כי לי יש אתר שאני לא מצליחה להזמין ממנו
M MISHMISH56 New member 28/9/09 #67 איזה קריזה יש לי בעיה במחשב אבל זה הלינק http://www.amazon.co.uk/TBC-Adam-Lambert/dp/B002I62516/ref=pd_ms_m_h__3?ie=UTF8&s=music
איזה קריזה יש לי בעיה במחשב אבל זה הלינק http://www.amazon.co.uk/TBC-Adam-Lambert/dp/B002I62516/ref=pd_ms_m_h__3?ie=UTF8&s=music
N nini18 New member 28/9/09 #68 תודה ../images/Emo24.gif אני לא מצליחה להזמין או שחשבתי שאני יודעת איך להזמין, אבל אני לא. אני אחכה אחרי החג ואזמין.
תודה ../images/Emo24.gif אני לא מצליחה להזמין או שחשבתי שאני יודעת איך להזמין, אבל אני לא. אני אחכה אחרי החג ואזמין.
H heart1soul New member 27/9/09 #57 יאי אני רואה שכולן מזמינות+ אדם שובר שיאים נראה לי אני אזמין גם אבל אני גם רוצה כמה עותקים אז אני אזמין בעצמי הזמנתם מUK? ראיתם שזה כבר מקום 8 בארה"ב???????? הוא מטורף הילד הזה מטורף
יאי אני רואה שכולן מזמינות+ אדם שובר שיאים נראה לי אני אזמין גם אבל אני גם רוצה כמה עותקים אז אני אזמין בעצמי הזמנתם מUK? ראיתם שזה כבר מקום 8 בארה"ב???????? הוא מטורף הילד הזה מטורף