לתשומת לבכם:השבתת האתר

Charley XD

New member
../images/Emo45.gif מישהי שואלת ?

אני מאשימה את שיר XDD הארי בשוקולדדדדדדדדדדדדדדד חה חה חה

michalie XD

New member
תני לי להמשיך אותך...

ב-אמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמא אבאבאבאבאבבאאבבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבא סבאסבאסבאסבאסבאסבאסבאסבאסבאסבאסבאסבאסבאסבאסבאסבבאסבאסבאסבאסבא סבתאסבתאסבתאסבתאסבתאסבתאסבתאסבתאסבתאסבתאסבתאסבתאסבתאסבתאסבתא דודודדודודודודודודודודודודודודודודודודודודודודדודדודדודדודדודדודדודדודדודדודדודדודוד דודהדודהדודהדודהדודהדודהדודהדודהדודהדודהדודהדודהדודהדודהדודהדודהדודהדודהדודהדודה אחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאאאאחאחאחאחאחאחאחאחאחאח אחותאחותאחותאחותאחותאחותץאחותאחותאחותאחותאחותאחותאחותאחותאחותאחותאחותאחותאוותאחות אעאעאעאעאעאעא הוא כזה מושלם!!!!!!!!!!!!

את רוצה שאני אתמוטט פה ?!?!?!

סבתא שלי לא תשים לבב אבל אני אחטוףף התקף לבבבבבבבבבבב מזוו התמונה הזוו ?!?!?!?! דיי אני אתחילל לבכות על היופייי הזההההההההההההה ולדעתת שאני לא אוכל לראות אותו במציאות---( "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" ) בקיצורר זה באמתת כואב...הלבב...!!! עמית_עם_לב
קשהה קשהההההההה

purple floyd

New member
אומיגאאאאאאאאאאאאאאאד ../images/Emo99.gif

כל התמונות הסרוקות
דאגי כל נראה טוב
~רגע סטוקרי רגעי~ אעאעאעאעאע

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif או מיי פריקין גוד.

אני מאוהבת. קשות. ביצור המושלם. שמביט בי מעבר למסך. זהו. זאת התמונה שהולכת לעודד אותי בימים רעים. ~גאד~

white in Angel

New member
למה להרוג אותי...

קודם הפיק שלך הרג אותי עכשוו התמונה?? אני מתחילה לחשוב שאת מנסה לסכל פה אנשים!!!! הוא כזה חתיךךךךך דאגי = שלמות!!!!!!!

Dirty wings2

New member
אאאאאאאאאאע איזה חמודים../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

אחלה תמונות
גרררררר
במיוחד של דנידון

sweet shir

New member
~תדהמה~ הפטמות שלו לא מזעזעות פה! הן סקסיות!

אני אשכרה בשוק. XDDD

למעלה