לתשומת לבכם:השבתת האתר

ענבז

New member
חחחחח כן אני בערוני ב'

יש לך תיק כזה של ג'נספורט לא?.. ישר זיהיתי אותך, מהתמונות מהמפגש XD אני בט' 4 (מופ"ת - עצוב אבל נכון XD) ... חח נתראה פעם הבאה :)

kelly7i

New member
חח כן ג'נספורט משבצות ורוד-לבן כזה

תגידי לי עוד פעם אם את רואה אותי חח

Dirty wings2

New member
שמעם שג'יימי לין ספירס בהריון?../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

[מעתיקה לפה את מה שכתבתי בפורום של בריטני,כי היה שם חתיכת ריב] ואני לא קשורה לפורום בכלל, כמו כולם אני הייתי פשוט בהלם. חלק מהתגובות פה היו ממש מזוויות, 'שתפיל ת'תינוק!' כיאלו זה צעצוע. כן,היא מאוד מטומטמת שהיא נכנסה להריון בגיל כזה צעיר, ועוד יותר מטומטמת שהיא יוצאת עם הידיעה הזאת למגזין פופלארי כ"כ שבשניות מדליף לכל אחד מידע, אבל,פשוט תעזבו אותה. היא הכניסה אותה לבוץ הזה,והבוץ הזה ישאר איתה עד לשארית חייה[כשהתינוק יוולד ויגדל], בגיל כל כך צעיר,במקום לבלות ולהקדיש זמן מחיה לדברים אחרים, היא תצטרך להחליף חיתולים,להתעסק בכל מה שקורה סביב תינוק. אני בטוחה שהיא מתסוכלת מעצם העניין,ואפילו הילדה לא נשואה, אבל אין מה לעשות,ככה היא רוצה שהחיים שלה יראו,ככה החיים שלה יראו. אל תשכחו שיש דברים הרבה יותר גרועים,ולצערנו הם לא זוכים לפרסום כזה רב שמתפשט בכל העולם תוך שבוע ימים, אז חבל סתם להתעסק בזה, שתהנה,שתגדל את התינוק,ונקווה שהיא תטפל בו כמו שצריך לא לעומת אחותה[כן כן,גם אחותה היא לא אמא מהוללת].

m i c k e y 15

New member
כן קראתי לפני שבוע ככהוהיא כל כך מפגרת

היא ממש מטומטמת ובדיוק כמו אחותה היא צריכה לדעת להיות בטוחה ולא להתרשל כשזה מגיע לדברים כאלה ובכלל עם החבר הזה שלה שהיא איתו מגיל 13 וחצי והוא היה אז בן 17.. מה נראה לה? יעני זה כל מה שהוא רצה ותראו מה קרה.. קיצר צראם כבר-אז כבר להיות בטוחים ולא אחרת...אם אין, אין פעם אחרת לא בכל זאת כי אתם ממש בצברוח=\

Dirty wings2

New member
כבר אי אפשר לתאר את זה \=../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

אני בטוחה שהיא לא חשבה על הנושאים המשמעותיים שבהריון. כי היא קטנה,ולא מבינה כלום מהחיים שלה. ולכי תדעי אם זה היה כשהיא הייתה שיכורה,או תחת השפעת סמים, בנאדם לא יכול להיות עד כדי כך לא שפוי בכדי לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה בגיל כזה צעיר.[לא דיברתי על הגיל של קיום יחסי מין,אני בטוחה שהיא עשתה את זה עוד לפני].

m i c k e y 15

New member
תאמיני לי שהם מסוגלים גם בלי כשהם ערניים

לגמרי.. יש אנשים שפשוט לא חושבים ובאמת יש לי דוגמא אישית לזה ואני רק אגיד שלא, גם כשאתה שפוי לגמרי זה קורה.. אז זה לא משנה על מה היא הייתה

rox love BSM

New member
אבל בגלל שתינוק זה לא צעצוע היא צריכה להפיל

אותו אני לא חושבת שילדה בת 16 שגם עובדת כשחקנית יכולה באמת לטפל והלקדיש לתינוק הזה כל מה שהוא צריך עדיף שהיא תפיל אותו מאשר שיהיו לו חיים אומללים. ואמא שתאשים אותו כל החיים שלה שהוא כאילו "לקח" את הנעורים שלה.

Dirty wings2

New member
מה הוא אשם?../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

היא הכניסה את עצמה לזה,ואת צודקת במאה אחוז שבטוח הוא לא יקבל טיפול מסור של אמא, ועל כך אני מחרמת על התינוק,אבל לפי הראיון שקראתי במגזין OK![באינטנרט],היא מתכוונת להשאיר את התינוק,וזוהי החלטה שלה בלבד. ואני לא חושבת שהתינוק אשם בשום צורה,ואני באמת מרחמת על המסכן,כי הוא לא יקבל טיפול אמיתי של אמא, אבל אני בטוחה שג'יימי לא תהיה לבד,יש לה את אמא שלה,והמון אנשים בכדי שיעזרו לה לטפל בתינוק, מה עם בנות ה-14 שנכנסות להריון[נאנסות,או בהסכמה],ומטפלות בתינוק שלה לגמרי לבדה.

rox love BSM

New member
אולי אבל עדיין זה לא אותו דבר

עכשיו עוד אפשר למנוע את זה כי הוא עוד לא נולד אבל מצב כזה יכול להשאיר לילד צלקות לכל החיים. ואני לא רוצה לדעת מי זו אמא שלהם עם 2 בנות כאלו

sweet shir

New member
כה, כבר אמרתי שהמשפחה הזאתי צריכה לעשות

סירוס כימי. או קשירת חצוצרות. >< לדעתי כדי לה להפיל את התינוק, הוא יוולד למשפחה לא מתפקדת, לילדה בת פאקינג 16! ואלא אם האמא מתכוונת לעזור, אין לה ממש מה לעשות... חבל ככה סתם להרוס את הילדות. ברור שתינוק לא צעצוע, אבל מאיפה שאני רואה את זה, החיים שלו יהיו מאוד-מאוד-מאוד קשים אם הוא יוולד.

purple floyd

New member
ואם כבר נצל"שים,

מה אתן אומרות לשים בוידאו בוול במייספייס את סטאר גריל(הקליפ השני)/טרנסי או אמברלה?
אני פה מתווכחת עם עצמי

rox love BSM

New member
אני רציתי תודה../images/Emo24.gif ורציתי לשאול משהו

כתבתי Standalone על דאגי זה בסדר שאני אעלה אותו? כיוון שזה רק עמוד אחד?

rox love BSM

New member
אממ standalone

זה כמו חיבור. זה סיפור קצר מקסימום דף אחד. אבל אני רוצה אישור אם אני יכולה לפרסם

למעלה