לתשומת לבכם:השבתת האתר

N e r d y

New member
ווואי מיקי זה מזה יאפה:]

את צריכה להצטרף למגמת עיצוב
חעחע מגמה מזה שווה=]] תגידי באיזה מידות את עושה את הדף כדי שזה יתאים לדסקטופ?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo70.gifאוף בנות אני מרגישה כלכך רע../images/Emo70.gif

אני מרגישה שכלכך זנחתי את הפורום בזמן האחרון. ובאמת זנחתי אותו! וזה הכל בגלל הבצפר. אני שונאת בצפר. שונאת. אני עכשיו בתקופת לחץ-של-אחרי-שביתה. וזה לא נעים. פתאום אנחנו לומדים יותר... עבודות.... שיעורים... בחנים =/ אז אני ממש רוצה לבקש סליחה! אני מרגישה ממש רע בגלל זה... כי באמת הפורום הזה חשוב לי... ואתן ילדות כלכך מדהימות וכלכך כיף לי לדבר איתכן על הכל ולחלוק איתכן ושאתן מבינות הכל. כי בלי הפורום לא נראה לי שהייתי מחזיקה מעמד. ואני באמת רצינית... כי מקפליי תמיד מעודדים אותי כשאני ביום רע... [התמונות. השירים. תמיד!] או שאני יכולה לדבר במסנג'ר עם מישהי, או לפתוח נצל"ש עידוד D: ובזמן האחרון פשוט אין לי זמן. וחברות שלי מעצבנות אותי קצת... לא מתייחסות וזה.. משתנות [לרעה!] ובעע.. בקיצור בקושי יש לי זמן... ואני מרגישה כלכך רע עם זה.. אני מנסה להיכנס לפורום כל פעם שאני במחשב אבל אין לי זמן להגיב וגם רוב הפעמים אין לי מצברוח... כי זה באמת חרא של תקופה כרגע ויש לי מלא פעמים של דאון אבל לשמחתי יש לי גם פעמים של אושר P: היום למשל היה לנו בוחן באנגלית ויש מצב שקיבלתי 100 כי היא הקריאה תשובות ולא הייתה לי אף טעות D: אז זה שימח אותי שאני משתפרת באנגלית... וגם אני מנסה לחסוך כסף וכבר יש לי 200...[בלי דמי כיס!!] ואני מזניחה את כל הפיקים... אני לא קוראת פיקים בפורום [רק את של מיקי כי בד"כ הם קצרים XD אבל הפרק האחרון דווקא לא היה קצר אבל בכל זאת..] וגם הפיק שלי ושל הילה כרגע קפוא ): רק רציתי לבקש סליחה ותראו מה יצא לי. מיני חפירה ^^ בקיצור רק רציתי לומר כמה הפורום הזה חשוב לי וכמה שאתן יקרות לי ואני עוד שניה בוכה פה.
עכשיו אני כבר באמת עם דמעות.

../images/Emo201.gif

איזה חמודה את.. אל תבכי לא כולם מגיבות פה 24 שעות..7 ימים שבוע.. XD.. אם אין לך זמן להגיב אנחנו סולחות לך
.. וגם אני שונאת בצפר..איכסה בא לי להקיא... יש לנו השבוע 4 בחנים 2 מהם באותו יום והשתיים האחרים יום אחרי יום.
.. אני לא יודעת איך אני אשרוד.. מקווה בשבילך שאת כן
ואל תשכחי שאוהבים אותך פה

m i c k e y 15

New member
הוו../images/Emo24.gifנשמה שלי *זהירות חפירה*

תשמעי, אם זה בגלל ביצפר...אז כאילו אני חושבת שזה בסדר, מבחינתי כאילו. כי ביצפר יותר חשוב, עד כמה שאת שונאת אותו... וגמאני כמה לימודים שיש לי אני מנסה כמה שיותר להיות בו בורום ואני מצליחה כי אני מארגנת את הזמן שלי.... וככה תעשי גם את..תקבעי לך שעות ואני מקווןה שהצלחת בבחן!
ותודה שאת קוראת את הפיק שלי XD מקווה שאהבת! וגם רוב הפעמים גם לי אין זמן לקרוא של אחרות ואני קוראת מהר מהר- ואני עדיין מבינה מה קורה אז אני אוהבת את זה XD בכל מקרה אני והפורום תמיד כאן בשבילך
ואנחנו יודעות כמה את אוהבת את הפורום אז אם את לא נמצאת הרבה אז אני אבין אם זה מביצפר וזה
כי באמת שזה יותר חשוב.. לפעמים אני לא נמצאת פה ימים שלמים בגלל מבחנים ועבודות
ואז אני מרגישה הרגשה של פיספוס "ואו כמה פיספסתי!" אבל די קל להתעדכן ולחזור למסלול
אני מדברת כמו מורה
יו גמאני חפרתייייי

michalie XD

New member
../images/Emo24.gif

לא נורא תמיד יש את התקופות האלה של הלחץ שבקושי אפשר להיכנס לפורום ולגלות שפיספת אבל זה לרוב בא בתקופות... ואין לך לדאוג אנחנו אוהבות אותך פה

Yu vi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

ס'חמודה את.
ואת יודעת שאם את צריכה משו אני על המסן *כמעטתמידXD*
אגב, מלא זמן לא דיברנו.
נמנמ אני מקווה שאני אתחבר יותר מאוחר ^.^ ולגביי ביצפר.. לכולנו יש עומס אם זה מעודד
ועכשיו גמני נכנסת לתקופה ענקית של מבחנים. שליש ב'. בע S: וישלי מבחן בביולוגיה ביום של היומולדת שלי!!!
אז זה מבאס בטירוף. X: בכל מקרה, אני גרועה בלעודד וזה... ^^' אז פשוט אל תדאגי. יהיה בסדר. ג'סט טל יורסלף "אייל בי אוקיי".
חהחה אני מקורית. D:

white in Angel

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif זה בסדר את לא היחידה...../images/Emo24.gif

את לא היחידה שיש עליה לחץ לנו יש כול שבוע שלושה מבחנים לפחות ועבודה להגשה אני גם מנסה לשרוד אבל בקושי.. בהצלחה עם המבחנים וכל הבחנים והעבודות וכו' וכו'... יש כול כך הרבה...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif וואי תודה!!

אני קוראת את התגובות שלכן וחיוך מתפשט על פני

m o r 1 0 2

New member
אוו,אני כ"כ מזדהה איתך../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

גמאני זונחת את הפורום והכל בגלל הלימודים! זה כ"כ מעצבן ומקשה עלינו... אני הכי מזדהה איתך שיש
זה מרגיש מוזר,כאילו אני חייה בשביל הלימודים... יש לי כל יומייים מבחן,מלא עבודות שיעוריםם וזה ממש קשה! אז מקווה שתקבלו את ההיתנצלות שלי...

just chenis

New member
מי כמוני יודעת ../images/Emo24.gif

אבל זה לא כזה ביג דיל.. תהיה תקופה עם פחות לחץ ושתינו נחזור להגיב כמו גדולות.. את עוד מגיבה. .אני טוב שזאת לא ההודעה הראשונה שלי מזה שנים חוץ מזה ו*פליז לא לסקול אותי ולרשום לי תגובות נאצה* לימודים זה קצת יותר חשוב ממקפליי וגם שנים לא דיברנו במסן אז יאללה רוצי לשם.. נו.. את לא רצה

1ספירוש1

New member
|קוביות../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוףף אני לא יודעת מה לרשום אז רק.. מלא מלא חיבוקיםם!!

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifאעהאעה!@##$%$%^&&*^%$#@^&

כולם היטס עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שעתיים של מקפליי שהתחילו ב-8

ענבז

New member
זה לא רק מקפליי לא? זה "פופ חג המולד"

אבל אין יל זמן רלאות אז הלקטתי מה שהיה עכשיו וגם יש שידור חוזר ב-11 אז הלקטתי גם אותו ומחר אני אראה הכלל תודה על ההודעה אבל ממש ממש תודה :)

למעלה