לתשומת לבכם:השבתת האתר

Dirty wings2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

עצה שלי,פשוט תעזבי אותו. תזכרי שיש עוד דגים בים[האמ האמ דאגים
] והבנאדם הזה,למרות שאני לא מכירה אותו,פשוט לא שווה אותך. הוא באמת לא שווה שתיהי עצובה בגללו, מי הוא בכלל? עוד פלוצר? תחייכי,תיהי מאושרת,ושימי עליו _l_ גדול D:

../images/Emo220.gifבקרוב יום הולדת!!

ב1.1 לראשון.. ואני חזרתי מסמינר (שלשום כבר) ווואוו.. הקול שלי צרוד^^ כנס ט' ראשון אימפריה! ומה קשור ההודי?!

../images/Emo54.gif../images/Emo207.gifנוגה להיות משועממת

אז נוגה כתבה סונטה! [ולמה אני מדברת על עצמי בגוף שלישי?
] ב-כל מקרה. הרי היא לפניכן [היא באנגלית, למרבה הצער - או השמחה, תלוי מה אתן מרגישות כלפי השפה הזאת.. XP], ו.. ו... אני מקווה שתאהבו? [כי ואנסי, יקירתי, הייתה חסרת מילים.
]
Going West / Noga I think she forced herself to fly The little creature that she`s been And now her soul`s about to die Her thoughts all stand in rows of beans She forced herself to fly, I think The most beautiful soul she has Now sky turns out as black as ink Tears stand in her fearful, frightening gaze And death came silent as water drip To take her lonely soul away She sails ahead in tiny ship Her lips still mutter quiet pray And so she dies, peaceful and calm Her soul lies in death`s steady palm​
ו
למי שקראה את הכל. ^^

Yu vi

New member
וואו. זה ממה יפה! |:../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif

קודם כל אני לא מאמינה שהבנתי הכל. XD זה מדהים, את כלכך מוכשרת.
מדהים ועצוב.
~

just orr

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

זה מקסים. את מוכשרת, ואין מצב שלא אמרתי לך את זה כבר. XD

../images/Emo54.gifשיר בעל 14 שורות.

רק 14 שורות. אי-אפשר יותר ואי-אפשר פחות, מה שדי מצמצם אופציות.

Lior1590

New member
צריכה חיבוק..../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

היום בצהריים הלכתי לים ומשום מה המפרש שלי היה קשור בחבל וביקשתי מידיד שלי שיחתוך את החבל והוא בטעות חתך את המפרש שלי
אז לא יכולתי להתאמן היום בים וכל השבוע אני גם לא יוכל להתאמן כי אני יצטרך לחכות עד יום ראשון שהמועדון גלישה יביא לי אחד חדש
.. ובסוף השבוע יש תחרות ואני לא יכולה להשתתף
אוף!!!!!!!!!!!! אני ממש צריכה חיבוק ממכם...... תודה בנות...

l i t a l 369

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

על תדאגי יהיה טוב .. :] יהיו עוד תחרויות זאת לא היחידה ...

just orr

New member
../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע.. אבל לא נורא, אין הרבה מה לעשות.. (אלא אם כן, את תוכלי להשאיל ממישו שלא משתתף?) או שפשוט תשתתפי בתחרות הבאה :)

AlmA XP

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo209.gif החלפתי שם משתמש

סופסוף! חח תמו ימי ה"שוליטה" ^^ *בבקשה שהחתימה תעבוד ><*

../images/Emo124.gifלתשומת לבכם:השבתת האתר../images/Emo140.gif

הלילה, בין שתיים לאחר חצות (2:00) לשמונה בבוקר (8:00) האתר יושבת שוב, בשל השלמת החלפת שרתים במטרה לשדרג את המערכת. סליחה על אי הנוחות הזמנית

Dirty wings2

New member
אוף תפוז מציפים לנו את הפורום../images/Emo69.gif../images/Emo113.gif|לב-

כמה הודעות הם יכולים לשלוח?!XD

purple floyd

New member
ככה זה שאין לך חיים ../images/Emo69.gif

אם כבר חסרי חיים, שמתם לב שאין איקון של תפוז לבד? הכל זה רק פרצופים איתו אבל לבד אין! ססססססס' תפזובל |זבל| אם היה איקון הייתי יכולה לעשות
|זבל| אבל לאאאאאא
דיי -.-

למעלה