חח תתחדשייי
ט טל ועדי1 New member 16/4/06 #21 ווואוו הרבה לא באים!!!.... מי כן בא בטוח????????...... כי המון אמרו שהם באים ועכשיו כבר לא.. =/
ה היללי 2 New member 16/4/06 #22 ../images/Emo31.gif../images/Emo10.gifלצערי... אנחנו כניראה נוסעים...
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/4/06 #23 ../images/Emo45.gif באהההה!! אנשים אתם שיא המאכזבים!! רק אני חלי מיכל ויקיר נהיה במפגש? וזהוו?
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/4/06 #25 אממ לפי איך שהוא מדבר זה דווקא לכיוון של לא.... אבל... הכל עוד פתוח
א אביחי 33 New member 16/4/06 #30 ../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif אני כ"כ עדיין לא בטוח. מחר הבדיקות של אמא שלי וכאלה, ואני ממש לא יודע אם היא תרשה לי סופית://
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif אני כ"כ עדיין לא בטוח. מחר הבדיקות של אמא שלי וכאלה, ואני ממש לא יודע אם היא תרשה לי סופית://
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 16/4/06 #31 רק שתדעו- הגג סגור../images/Emo110.gif עדיף לבוא לקומה ה3 כי יותר רואים שם מי בא וכל זה.. הקומה ה2 גדולה ולא נמצא אחד את השני.
רק שתדעו- הגג סגור../images/Emo110.gif עדיף לבוא לקומה ה3 כי יותר רואים שם מי בא וכל זה.. הקומה ה2 גדולה ולא נמצא אחד את השני.
ח חלי 66 New member 16/4/06 #36 בקיצור 5 ילדים באים אני לא באה בשביל 5 ילדים המפגש מבטול אני יקיר הדס ומיכל מה נעשה שם דייטים?! אין מפגש מצטערת
בקיצור 5 ילדים באים אני לא באה בשביל 5 ילדים המפגש מבטול אני יקיר הדס ומיכל מה נעשה שם דייטים?! אין מפגש מצטערת
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/4/06 #37 זה גם עדו, יאיר ,אולי אביחי ,פטרי.. ולימור.. זה לא 5 זה 10..
ש שיר חולה על אגמי New member 16/4/06 #38 ואולי אני וגם אני ידבר עם איילההה אל תבטלו את המפגששששש!!!! זה לא שווה לכםם!! אני ישתדל לבוא ואני ידבר עם איילהה
ואולי אני וגם אני ידבר עם איילההה אל תבטלו את המפגששששש!!!! זה לא שווה לכםם!! אני ישתדל לבוא ואני ידבר עם איילהה
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/4/06 #39 דיברתי עם חליייי בפון!!!!!!!!!!!!11 שום מפגש לא התבטלללללללללל היא באה ועוד איייייייייייייייךךךךךךך יאללה הולך להיות מפםגש פגז תבואוווווווווווו אל תהיו מעצבנים
דיברתי עם חליייי בפון!!!!!!!!!!!!11 שום מפגש לא התבטלללללללללל היא באה ועוד איייייייייייייייךךךךךךך יאללה הולך להיות מפםגש פגז תבואוווווווווווו אל תהיו מעצבנים