מחר כן מחר זה קוררררה

אייללוש

New member
דוסססססססססססססססססססססססססססססס../images/Emo46.gif

ככה זה
ממש נפגעתי-כבר שכחת שאני חיה

מחחררר!אגב,אם מפ"ת רוצים לבוא..../images/Emo9.gif

אני זוכרת שיש כאן המון מפ"ת, אני בכלופן יוצאת מחר ב12 בערך, אולי אפילו לפני לעזריאלי. [ועדו, אל תפחיד אותם ותגיד להם שאני מכירה את כל העולם..
] בכל אופן, אם מישהו רוצה לבוא איתי באוטובוס כדי לא לנסוע לבד- אתם יכולים לשלוח לי מסר או משהו..
מתה כבר שיגיע מחר לראות אתכםםםםם!!!!!
הדססס,תודה על המסר, איזה חיוך העלתתת לי!!!
יהיה כיייף!!!!

נשמתי../images/Emo99.gif

אוף, כל כך חבל שאת לא באה, רציתי להכיר אותך המונמונמון
. אולי בכל זאת?

אז תחליטי שאת באה ותבואי!

זה לא כזה קשה כמו שזה נראה. אני עד לפני שבוע הייתי בטוחה שבחיים לא אהיה באשדוד, הייתי בטוחה שזאת העיר הכי רחוקה בעולם. עד שהבטחתי לחברה הטובה שלי שאני באהה לישון אצלה ולא היה אכפת לי לריב עם כל העולם-ואז נסעתי אלייה וגיליתי שזה בסך הכל שעה נסיעה מהבית שלי! בגלל שעה מסכנה הייתי בטוחה כל הזמן שאני בחיים לא אפגוש ת'חברה הטובה שלי! מדהים כמה שהעולם יכול להתהפך לפעמים... ומפגשים זה כיףף, ועוד עם האנשים מהפורום הזה? הולך להיות בכלל שולט!

אנחנו לא בבית מחר...

זה כזה מבאססס אני מתה לפגוש אותךךך! רציני!! ואת כולם!! אבל לא נראה לי שאני יגיע.. אז תהני במפגשים...
ודרך אגב... לא משנה אני שולחת לך מסר

כפרעלייך יפה שלי

אין לך מושג כמה אני רוצה לראות אותכם.. באמת כל פעם זה לא מסתדר... אני מתה לראות אותך וכל זה...

יקיר15

New member
אני מקווה שאני לא אתאכזבב ...

אני בא מחר מב"A שזה שעה ו40 דקות נסיעה ואני ממש מתאמץ להגיע אז כל האלה שמתלוננים אני מקווה שאני לא מגיע סתם ובוסף באמת נהיה שם 5 ילדים :[

זיוו2

New member
חחח יקירוששש

אני בטוחה שתהנווו !! תסמוךך על הדס וחליי חח

חלי 66

New member
אני מקווה לא להתאכזב

תאמינו לי שיש לי מחר בלאגן גדולללל ואני עוזבת הכול באה

למעלה