מערכת השעות של פורום טוקיו הוטל !

rocket

New member
../images/Emo124.gif מערכת השעות של פורום טוקיו הוטל !

הערות חשובות
כל הפינות והמשחקים יפתחו פעם אחת בשבוע. הפורום מאוד מאוד פעיל ועמוס ולכן חשוב שנשמור על זה.
לפני כל פתיחת פינה חדשה נא להודיע במסר למנהלים כדי שנוכל לשבץ אותכם במערכת השעות בצורה הכי נוחה ויעילה.
אם אתם לא רוצים להיות אחראים לפינה שלכם, רוצים להעביר אותה ליום אחר וכו' - תשלחו מסר כמה שיותר מהר כדי שנוכל לעדכן את מערכת השעות.
ישנן פינות נוספות שהיו קיימות בעבר אבל נעלמו ולכן הן לא מופיעות פה. אם בא לכם לחדש את הפינה - תשלחו מסרים.
יום ראשון
"משחק התמונות" - חברי הפורום מקבלים נושא מסויים וצריכים למצוא חמש תמונות בנושא. זה שפתח את השרשור מחליט על התמונה המנצחת והמנצח פותח את משחק התמונות הבא.
יום שני
פינת הפאזלים – פינה בה חברי הפורום מתבקשים להרכיב פאזל ולזכות בנקודות! הפינה באחריות 3has3.
"דובבו את התמונה" - פינה בה מציגים לכם תמונה ואתם צריכים לכתוב מה לדעתכם אומרים או חושבים האנשים בתמונה. הפינה באחראיות dirty look.
יום שלישי
"פעמיים כי
" - שרשור OFF TOPIC שמיועד לכל הנושאים שלא קשורים ללהקה ומתחשק לכם לדבר עליהם. השרשור יפתח על ידי אחד המנהלים בלבד!
יום רביעי
"ראש בראש" – פינה בה מתמודיים אחד מול השני שתי תמונות, שני שירים ושני קליפים וחברי הפורום צריכים להחליט על המועדף עליהם בשלושת הקטגוריות. הפינה באחראיות Rukia nik.
יום חמישי
יום שישי
"סיכום שבועי" - חברי הפורום מספרים מה היה חדש אצלהם מהשבוע האחרון.
"טוקיוטוב" – פינה בה מציגים סרטונים שונים על הלהקה. הפינה באחראיות 3has3.
יום שבת
"פורום טוקיו הוטל מציג ..." - הפינה המנהלתית, בה תוכלו להתעדכן בכל מני עידכונים טכניים שקרו בפורום כמו למשל סקר חדש, גלריה חדשה, קישורים חדשים ועוד ! זה גם יהיה המקום להציע הצעות ורעיונות חדשים לפורום. נ.ב. - הודעה זאת נמצאת גם במאמרים, הנה ממש כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1809&a=87638&c=8667&sc=0&ssc=0 המאמר יתעדכן בהתאם כאשר יהיו שינויים בימים ובפעילויות!

אהבתי ../images/Emo45.gif

אני גם רוצה פינה חח אבל אינלי מושג מה, למישו יש רעיון?! :]

3has3

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif אממ.

את הפאזלים אני אפתח שבוע הבא כי השבוע הייתה לי התרמה ולא יכולתי
ואת טוקיוטיוב אני אפתח עוד השבוע

keren eckshtein

New member
../images/Emo45.gif וואו כמה פינות !! ../images/Emo8.gif

חשוב חשוב חשוב לשמור על הסדר בפורום חברים
ד"א לאחרונה קצת הזנחתי את הפורום ועכשיו אני יחזור (-:
הללויה , הללויה .. הללויה הללויה הגשםםםםםםםם הגיע

UnReAcHaBle 12

New member
|באג../images/Emo41.gifתפוזונה. קיצר, שרשור פאנפיקים../images/Emo41.gif

כותבות הפאנפיקים, ובמידה מסוימת, גם המגיבות, השרשור פאנפיקים מבולגן בטירוף. יש לי הצעה כדי להפוך אותו למסודר יותר. =רק= כותבות הפאנפיקים ישרשרו להודעה ראשית, ואם כותבת תרצה לפרסם יותר מפרק בשרשור, לשרשר לעצמה, להודעה הראשונה שלה, ושלכל כותבת יהיה מאומץ מסוים, כדי להוסיף לסדר, אבל זה כבר קיים. פשוט כשאני מסתכלת על השרשור, אני שמחה שיש כוכך הרבה כותבות וזה, אבל הוא כלכך מבולגן... תגידו לי מה דעתכן על ההצעה ^_________________^

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo45.gif

לא לגנוב לי תמאומץ!!!! אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אגב, מתי יפתח שרשור פאנפיק חדש? נראלי יש לי משו מרענן.

16yaeli

New member
../images/Emo207.gifחח כרגע קראתי משו מוזר בבלוג של קאסי

שאלו בריאון של עיתון רוסי את ביל וטום על הם חושבים בהופעות? וביל אמר על זהשיהיה מעניין לעשות סקס עם המעריצה משורה שנייה בצד ימין[משו כזה]
אני כולי הייתי בשוק חח יכול להיות שטום משתלט לו על המוח
?או שהם פשוט נהיים חרמנים כשהם ברוסיה?
וגם דיברו איתם עלך תמונה שטום מכניס לביל תיד למכנס[ תעלו לי אותה בבקשה] אני מכירה תתמונה הזאת והייתי בטוחה שזה פוטו! זה ראיון הזוי בהחלט!

למעלה