מערכת השעות של פורום טוקיו הוטל !

מממ אוליי טום בסה"כ

דיבר בציניות?!? שתדעו לכן שזה הגיוני וגם אני לא האמנתי בהתחלה שזה אמיתי אבל כנראה שזה אמיתי נו באמת, איזה עיתון יפברק רעיון מקסימום הם סילפו טיפה תדברים שטוקיו אמרו וגם אם לא זה לא כזה ביג דיל! בסה"כ ביל אמר שהוא חשב על לעשות עם מישהי סקס ובקטע עם טום אני באמת חושבת שהוא דיבר בציניות...יש לכולנו הרי תתמונה המקורית...אז..

16yaeli

New member
ביל לא יגיד את זה בהן אדם לא מדבר על סקס

בראיונות !! הריי כל ראיון הוא נמנע מלדבר על זה תמיד והכי הכי נגד לשכב עםן גרופיס במיוחד כשטום עושה את זה אז םפתאום בא לו? גיב מי אה ברייק!

Leb Die Sekunde

New member
את מתכוונת לתמונה הזאת?<

כי זה פוטו ובגלל!! זה היד של גוסטב רק הפכו אותה! ודיי כבר!! סאקי קאסי.. תגידי לה שזה פוטו~!!#@!#@#@!#!@ אוף אנשים תשלימו עם זה כבר אחיםםםםםםםםם לא עושים דברים כאלה.. באמת לשניה חשבתם ככה? זהו נרגעתי *רוגע..רוגע..* להית' אנשים שבת שלוםD:

NICI GIRL

New member
וואי זה באמת פוטושופXD

אז או שיש עוד תמונה או שטום פשוט צחק על התמנוה הזאת וענה מ\את מה שהוא ענה.. אבל הראיון אמיתי והכל...

NICI GIRL

New member
תרגמתי ת'ראיון הזה

כי אני מהצוות החדש של הבלוג של קאסי וזה ראיון אמיתי ושומדבר לא מפוברק...כולל אותה תמנוה של ביל וטום...ואמ..גמני קצת התפלאתי על התשובה של ביל..אבל אמ..הוא בן בכל זאת..XD

Leb Die Sekunde

New member
ראית את התמונה?

מציידי תעשי מצא את ההבדלים.. ותראי שזו אותה תמונה מה את רוצה שאני יגיד לך? גם הראיון על ישראל היה מפוברק זה פוטו סופי חילוקי דעות? ..סבבה כבר דיברנו על זה המון וזה פוטושופ

crazysapir

New member
עיתנואים "שומעים" מה שהם רוצים לשמוע ואז

כותבים דברים שלא נאמרו.. אני מאמינה שביל[כמו כל בן] שהוא חרמן ,הוא לא בצורה מגעילה[ דוגמא ל"בצורה מגעילה": טום!
] ..אבל אני לא מאמינה שהוא ככה ידבר

Bill Kaulitz 89

New member
דעתי :]

קודם בוקר טוב לנוכחים. וגם לאלו שיש להם בצפר :) אממ .. לדעתי זה יהיה נחמד אם שרשור הפאנפיקים באמת יהיה יותר מסודר.. זה לא משנה איך. רק שיהיה כבר מסודר D: המשך יום נעים.

אגנסקעXD

New member
למנהלי הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמ.. האמת שזה גם אותי מבלבל .. מאיפה שלי ושל מישל מתחיל ומאיפה מתחיל הפאפיק של מישהוא אחר.. אני חושבת שזה לא רק אותי מסבך.. גם לכול מיש שקורא את זה... אני ומישל מידי יום נפרסם את הפרקים.. [אני רוצה להגיע ל 100 פרקים] ואם מותר שיהיה לי ולמישל שירשור שישהיה רק לפרקים שלנו?

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif אגנסה אם מאשרים לך את זה בבקשה

תשימי אתץ כל הפרקים מההתחלה כי פיספסתי מלא. תודה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gifאחלה דברXD

סחטיקה עאל ההשקעה D:

rocket

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif לא לנצל"ש את השרשור הזה ../images/Emo70.gif

למעלה