מערכת השעות של פורום טוקיו הוטל !

Pukapukit

New member
זה באמת עריכה. Oם

כנראה שהראיון זה פיקציה אומשו. או שדיברו איתם על זה שזה ערוך...

16yaeli

New member
לא הם דיברו ברצינות ולפי מה שביל אמר ובכלל

נראה לי שהראיון מפוברק אחושלוקי חח! כי אני ידועת שזה פוטו וגם למה שביל יגיד דבר כזה אחרי שבכל חור הוא אומר שחשוב לו שתיהיה לו אהבה אמיתית ובלה בלה!

16yaeli

New member
גם לי זה ממש לךא נראה הגיוני!!../images/Emo7.gif

איך זה שבילך תמיד אומר שהוא נגד סקס עם מעריצות ופתאום הוא מדבר ככה? הראיון הזה כל כך ערוך!!

SpongBobit

New member
אבל ביל אמר שהמחשבה הזו הפחידה אותו

אפילו... והוא נראה אמיתי לי לפחות P:

16yaeli

New member
לי לא כי זה לא שהוא נמנע מזה כיז ה מפחיד אותו

הוא תמיד אומר שהוא לא מאמין בסטוצים קיצור יש לו פיצול=X =]

crazysapir

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gifלכל המתלוננות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה ל-א נושא לפתיחת דיון עליו!!! כולכם השמצתם את אביב וליטף.. אז היהנ לרה שהיא הייתה קשורה להפקה[אני מצטטת אותה] תראו מה היא כתבה בנושא: "בעניין הנתב"ג- אביב וליטף פירסמו את מה שאנחנו פירסמנו, את מה שההפקה מסרה לנו! גם אנחנו וגם הן אמרנו לא לבוא לנתב"ג כי זה מה שנמסר לנו מההפקה- ככה שקבלת פנים לא היה ניתן לעשות, אבל אף אחד לא אמור שאסור ללכת לשם- פשוט הודענו שהבנים יעברו מדרך VIP אז אין למה. אבל ליטף ואביב החליטו ללכת לנסות את מזלן בכל זאת כמו עוד מעריצים שהיו שם, וכל מי שהיה שם בעצם קיווה שהם ייצאו מהיציאה הרגילה, וכך קרה. זה חרם מה שהולך פה,"

Bill Kaulitz 89

New member
אווףףף עוד פעם את פותחת את זה ><

חשבתי שכבר גמרנו עם הנושא הזה.. תביני.. בכל זאת זה לא הקטע רק של השדה תעופה, זה גם קטע של הפרוטקציות! כל דבר אביב וליטף, אביב וליטף! כל עיתון חייב להיות תמונה שלהן, או אפילו רק שורה פתיח שתתחיל באביב וליטף. דיי זה העלה לכולם ת'עצבים. ודיי ! חשבתי שסגרנו את זה.

crazysapir

New member
O________O

אני אמרתי שאני לא פותחת על זה נושא! ולא להגיב לזה! ואכן גמרנו עםהנושא הזה! וזה לא קטע של פרוטקציות, זה קטע של כסף
[ ותגידי לי מקום אחד שכסף לא שולט בו] וגם אם את היית המנהלת של האתר העיקרי co.il של טוקיו הוטל היו מסמינים אותך לראינות אגב... אני לא מצדדת אותם אבל שמעתי פה ושם דברים עליהם, אני לא כ"כ מכירה אותם, והבנתי שהם עשו פה ושם דברים, אבל אני רק עונה לדברים שאתם כותבות פה! נץב תתעצבני?נו באמת מזה עוזר לכם אני לא מבינה? באמת אל תתעצבני על שטויות כאלה><

Bill Kaulitz 89

New member
את מבינה? זה מה שמעצבן \\;

ה כ ס ף ! סואוו וואאאט ?! אז יש לכם בווכטה של כסף , אז קניתם אתר .. אז מההה ? זה אומר שזה האתר הרשמי וצריך להית להם פרוטקציות? נשבעת לך . הם קונים פרוטקציות בכסףף ! הם מחרפנות אותי .. אני לא מתעצבנתת.. אני ממש רגועה ><

crazysapir

New member
אבל תקשיבי זה לא העניין שזה להם

זה לכל בת שהייתה קונה אתר co.il של טוקיו הוטל! לכל בת[וגם לך] היו את הפרוטקציות האלה... וזה לא "סואוו ואאאט" שיש להם בוכטה של כסף, וקניתם אתר ההם מנהלות אותו וככה זה שמישי שקשור להפקה וכאלה מקבל כניסה וזה מאוד קשור לכסף!! למשל ברוסיה יש דבר כזה שאם משלמים ככה ו7ככה כסף[ זה המוןןןןןןןןןן כסףףף] אז את יכולה לכנס למאחורי הקלעים ככה ראיתי שיש. אז את מבינה הכל פועל לפי הכסף נ.ב התכוונתי שהתעצבנת כי רשמת לי שזה מעצבן אותך><

16yaeli

New member
סבבה אני לא מבינה מה פתאום הסיפור הזה

צץ כל פעם מחדש יאללה נסגר נקווה שלא יחזור על עצמו!!:] לומדים מטעויות...

PerfectSP

New member
יו!!אני הייתי שורה שניה מימין!XDDDD ../images/Emo190.gif

XDDDDDDDDDDDDD [מימין שלהם
] ותגובה רצינית... נייי,נראה לי ערכו את זהXD

למעלה