מפגש פורום בעולמות 2007!

yael ziv

New member
../images/Emo124.gif מפגש פורום בעולמות 2007!

אני שמחה להודיע על מפגש נוסף של פורום "חומריו האפלים". במפגשים הקודמים היה כיף מאוד וכולנו נהנינו, ואני בטוחה שיהיה כך גם הפעם! בנוסף, זוהי הזדמנות טובה להכיר את האנשים שמאחורי הכינויים. איפה ומתי? המפגש יתקיים ביום רביעי ה-4 באפריל בכנס עולמות. הכנס, כמו בשנה שעברה, יהיה במדיטק בחולון, ואנו נפגש ברחבת הדשא שמחוץ למדיטק (ליד אולם ביצה) בשעה 16:00. חוץ מהמפגש, באותו יום יתקיימו גם שתי הרצאות מעניינות על חומריו האפלים:
"חומריו השאולים" / נתנאלה דוידוויץ' – בשעה 15:00
"אמור לי מי הדמון שלך ואומר לך מי אתה" / חגית וינר – בשעה 17:00 (תקצירי ההרצאות) המפגש יוצא בין שתי ההרצאות, ומומלץ מאוד להגיע לשתיהן. מה בתכנון? באותו יום סהר (ליידי סלמאקיה) חוגגת יום הולדת, ואנחנו נתחיל את המפגש בהרמת כוסית טוקאי (רק לחוקיים
) לכבודה. אחר כך נעשה סבב היכרויות כדי שנוכל להכיר אחד את השני (למי שלא מכיר כבר) ואז נתחיל עם גולת המפגש - התחרות. כמו במפגשים האחרונים, גם הפעם תהיה תחרות, והפעם הפרס (השווה ביותר, שרק בשבילו כדאי לבוא) הוא הספר "הדחליל ומשרתו" של לא אחר מאשר פיליפ פולמן, באדיבות "כתר". ביקורת על הספר אפשר לקרוא כאן. אם ישאר זמן נמשיך בשיחות ודיונים, אולי המשך שאלות-תשובות עם המרצה נתנאלה על ההרצאה שלה, ואחר כך נלך ביחד להרצאה הבאה של חגית. מי מוזמן? כל מי שקרא את טרילוגיית "חומריו האפלים", לא משנה אם הוא בפורום או לא. אתם מוזמנים להביא חברים, קרובי משפחה ובע"ח (שכמובן, קראו את הטרילוגיה). צריך להביא משהו? נודה למי שיביא חטיף או בקבוק שתייה (כמובן שגם אנחנו נביא), אבל לא חובה. לפרטים נוספים
אודי (האבק): אייסיקיו: 138338246 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] פלאפון: 0526338834
יעל (Yael ziv): אייסיקיו: 311709985 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] פלאפון: 0526708770 נשמח אם מי שמתכוון להגיע או לא להגיע (חסר לכם
) יגיב להודעה.

SNTD

New member
אני מתכוון לבוא!

כמובן, בתנאי שהצבא ייאשר לי, ואם אני אלמד את היצירות כמו שאני צריך ורוצה, אין סיבה שלא אז נתראה במפגש

אלכוהוליסטים ../images/Emo3.gif

כמה צפוי! לנצל כל הזדמנות כדי שאודי יוכל לשתות טוקאי. ציפיתי ליותר מקוריות... אני בא!

נטעש

New member
חבל לכם על הזמן אם

אתם לא עושים פגישה בסוף סוכות הקרוב.
סתם. אבל באמת אף פעם לא הייתי בפגישה וההורים שלי נותנים לי ללכת לדברים כאלה רק בחופשים...

נטעש

New member
כן סוכות...

כי זה חופש, ומתישהו בסוכות אני חוזרת לארץ
... אבל סתם אמרתי!

האבק

New member
אני כמובן אהיה שם ../images/Emo140.gif

איזה תזמון מצויין של מפגש! הולכים להרצאה של נתנאלה, נפגשים בחוץ לדבר על זה עם כוס טוקאי ויום הולדת לסהר, וממשיכים הלאה להרצאה של חגית חצי-שתויים
נשמע מצויין! אין מצב שאפספס את זה.

Fairywitch

New member
יש מצב שאני בכ"ז אוכל לבוא../images/Emo70.gif

אני לא אדע עד כמה ימים לפני- אבל היום התגלה לי שיש סיכוי

כמובן שגם אני אהיה שם ../images/Emo8.gif

שאני אתן לכם לחגוג לי יומהולדת בלעדי?
בתחרות אני לא אשתתף הפעם, כבר זכיתי בספר אחד *סהר לא תאבת בצע כלל וכלל*, אבל אני מאחלת המון בהצלחה למי שמתכוון לנסות את מזלו. אז בואו למפגש, תשתתפו, תהנו, תתנו לי מתנות
, ותראו שיהיה לכם כיף נורא. לכל מי שמתלבט אם להגיע או לא- בואו! כדאי לכם. אם לא תהנו- אני מרשה לכם להרביץ לאודי. הוא שחור ויש לו מבט מרושע בעיניים! קדימה, כולם! עם קלשונים ולפידים! ד"א- מישהו מגיע לכנס מאיזור הדרום\צפון-הנגב כזה?

ברכבת,

זה רק לסוע לת"א ומשם לקחת עוד אוטובוס, אז זה נראה לי סתם מיותר. את יודעת איזה קו מגיע לשם?

זה מה שכתוב באתר של עולמות:

"מתחנות הרכבת השונות: קו 74 של אגד (מאוניברסיטת תל אביב, דרך רכבת מרכז והשלום): יורדים ברחוב ההסתדרות פינת חנקין (בו נמצא המדיטק). תדירות: פעם בעשרים דקות, מ-5 וחצי בבוקר עד 9 וחצי בלילה. קו 73 של אגד (מרכבת ארלוזורוב): יורדים ברחוב ויצמן פינת ההסתדרות וממשיכים מזרחה בהסתדרות עד רחוב חנקין (הרמזור השני) שבו נמצא המדיטק. תדירות: פעם ברבע שעה, מ-6 בבוקר עד חצות." קו 73 נראה לי עדיף מבחינת תדירות, אבל אין ממש הבדל.

הסמכות

New member
גם אני בא!../images/Emo161.gif../images/Emo195.gif+הערה לחדשים

גם אני בא! אני מצפה להרמת כוסית לכבודי ושטיח אדום. תודה
ולחדשים - אם אתם מתביישים ומפחדים להיות מפגש פורום עם אנשים מוזרים - אז סבבה
אל תלכו למפגש פורום מד"ב ופנטסיה. אבל אצלנו יהיה כיף! בד"כ בכל מפגש יש הרבה צחוקים (שכוללים גם מכות לאודי), מכירים אנשים חדשים וכיפים ועוד! אתם יכולים לראות את התמונות מהמפגשים הקודמים שלנו כאן: http://www.hdm.co.il/gallery2/

הסמכות

New member
תביאי את הכלב ביחד איתך!

איך את מעזה לפספס כנס בגלל כלב! אז תני לו יום אחד לעשות את צרכיו בבית וכשתחזרי תנקי
אסור לפספס כנס בגלל דברים כאלו
והגיע הזמן שתהיי במפגש כבר..

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifהייתי מתה להביא אותו איתי../images/Emo107.gif

הלוואי והוא היה עושה בבית- הבעיה היא שהוא סתם יתאפק
אין מצב- זה כמו לוודא שיהיה מישהו שייקח ילד מהגן...

למעלה