מפגש פורום בעולמות 2007!

IamNoa

New member
אני יעל (רק בשתי ההודעות הקודמות

ובזאתי) שכותבת בכינוי של נעה למרות שזה נורא לא יפה מצידי (...............) אז אני אפסיק עכשיו. ורוני, דברי איתי.

The Immortal Me

New member
אוו אוו אוו../images/Emo70.gif../images/Emo215.gif

טוב, כולם מרשים לי ללכת, אז אני כנראה בטוח אבוא (מזל שהכנס ליד הבית...) וקראתי את ההודעה שוב, אז ביום רביעי לא היו לי ממש הרצאות ללכת אליהן, אז זה טוב שהמפגש הוא ביום הזה, ואני רציתי ללכת להרצאה על הילדים בספרות, אז או שאני אלך ונקווה שזה יגמר ביחד עם ההרצאה של נתנאלה ואני עדיין אוכל לעקוב אחריכם, או שאני אלך להרצאה של נתנאלה, כי אני לא הכי רוצה ספוילרים לאראגון בכל מקרה... הו! ובקשר לבע"ח, אי אפשר להכניס אותם להרצאות, נכון? רוני
.

JustRain

New member
אם אהיה בעולמות, אהיה במפגש.

אבל אנ'לא יודעת אם אהיה בעולמות. יש כאן מישהו מהצפון שאוכל להתלוות אליו? אני מהגליל. הבעיה שלי היא הפולניות של אמא שלי... לא הצלחתי לשכנע אותה לנסוע לבד. רק עם עוד מישהו, אבל אין אף אחד שאני יכולה לגרור... יש סיכוי שאבא שלי יסיע אותי, אבל אני לא אוכל לדעת עד ממש הרגע האחרון, כמו שהדברים נראים עכשיו.

SNTD

New member
יש עוד שמגיעים מהצפון

אני בטוח שתוכלי להתלוות אליהם, אני לא זוכר מי בדיוק אבל אם אני לא טועה חנה ויעל מגיעות מחיפה או משו בסגנון

האבק

New member
כמה דברים

דבר ראשון, השתמשי בעצה של שמעון - תגידי לאמא שיש שם הרבה רופאים ועורכי דין רווקים. אם היא באמת פולניה היא תתמוגג
תגידי לה שלא תהיי לבד - את תפגשי שם הרבה אנשים! אבל אם היא מפחד מהעניין של ההסעות אני מציע לדבר עם יעל זיו או חנה שמגיעות מהצפון (יעל מכפר ורדים וחנה מחיפה). אם אבא יסיע אותך - אז תזכרי לרשום את המס' פלא שלי או של יעל ותטלפני אלינו כשתגיעי למתחם הכנס וניפגש ולא תהיי לבד

yael ziv

New member
כמו שרועי ואודי כתבו

אני באה מהצפון (אני עולה על הרכבת בנהריה) ואולי גם חנה תבוא ביום רביעי, ואז היא תבוא מחיפה. מאיפה בגליל את?

JustRain

New member
משגב, מכירה?

מועצה אזורית משגב. אני חייבת ללכת, נדבר מחר. יש סיכוי שאני מצטרפת אליכן?

yael ziv

New member
בטח מכירה

(גם יש לי כמה חברם משם). אני מכפר ורדים, זה בערך חצי שעה ממך. בטח. למעלה, בהודעה על המפגש, יש את המסנג'ר והאייסיקיו שלי. תצרפי אותי ונקבע שם

*נדחפת באלגנטיות*

רוב הסיכויים שגם אני אגיע אבל אני לא אוכל לחרוש על הספרים כי אני הולכת לתת אותם לחברה שלי לקרוא (ענבר מחנכת אנשים)

האבק

New member
מה??? ../images/Emo2.gif

אני מצטער, אבל אם את לא חורשת על הספרים ברגעים אלו את לא יכולה להגיע לכנס. יתרה מזאת, את מושעית מהפורום לאלתר! לא קראת את כללי הפורום? סעיף 3467 ב' - חובה על כל חבר פורום לחרוש על הספרים לפני כנס במשך שבועים ולדעת אותם בע"פ ולהגיע למסקנה מפורטת משל עצמו בסוגיית הסקס של ויל וליירה. העובר על סעיף זה לא יורשה להיכנס לכנס ויושעה מהפורום עד אחרי הכנס עם תנאי לאחר מכן.
נתראה שם!

אודי,אתה תבריח אותה!

כל פעם שניסיתי לדון איתה על הסוגיה "ויל וליירה- קיימו את החטא הקדמון או לא" היא ברחה ממני בקריאות "ראש כחול"

IamNoa

New member
אני באה! :)

אמ, אבל תבטיחו שאתם לא נושכים? סתם, יהיה כיף. :)

למעלה