מפגש פורום בעולמות 2007!

האבק

New member
../images/Emo45.gif

לחגית יש הרבה מה להגיד ומעט זמן להגיד את זה, לכן לא לאחר. חגית תסמכי עלי שאני אכניס את כל החבר'ה של המפגש בזמן
תבואי גם את למפגש ואז תוכלי לעשות זאת בעצמך!

ובעצם,

תזכרי שאודי הוא שקרן-פתולוגי שאסור לסמוך עליו שיגיע בזמן, ושכולנו נגיע באיחור של חצי שעה. סתם, נו. אני אהיה שם. וגם את (אם את רוצה שמישהו יגיע בזמן... *סהר מאפיונרית קשוחה ומאיימת על אנשים חסרי ישע*). לא באמת התכוונתי למה שכתבתי על אודי. (כן, אני אומרת את זה רק בגלל שאני לא רוצה לחטוף מכות בצילומים הקרובים.) על כל פנים- ההרצאה שלך נשמעת לי ממש מעניינת. בחרת נושא נהדר

האבק

New member
חדשות מצויינות! ../images/Emo24.gif

נשמח לראותך שם! את מגיעה להרצאות שלנו? *אודי מחביא סכין מאחורי הגב ומחייך בזדוניות*

The Immortal Me

New member
ת'אמת, ../images/Emo215.gif

אולי אני אבוא. לא בטח שאני אבוא בכלל לעולמות, כי אני אהיה שם גלמודה, אבל... טוב, אין אבל. אני צריכה להחליט. אבל אם כן, אל תהיו מפחידים, קיי? ליבי הצעיר רגיש ביותר! למרות שזה כנראה יהיה מאוד מביך... כאילו, אני אראה אתכם (איכשהו) אגיד "היי?" אומלל ואברח. אני שוקלת לשים מדבקה של The Immortal Me
! איים סו ליים. ]: רוני
.

SNTD

New member
אנחנו מבטיחים להיות נחמדים ../images/Emo13.gif

את האמת, שגם אני הייתי ככה בפעם הראשונה שבאתי, הייתי מין כזה רגל בפנים-רגל בחוץ אבל כמו שאת רואה, עכשיו אני עם שני רגליי (שני או שתי?...) בפנים, ואני באמת נהנה
אז תבואי, במקרה הכי הכי גרוע, תמיד אפשר להצביע על אודי ולצחוק

האבק

New member
תשימי מדבקה עם הכינוי שלך

ואז אני אבוא אלייך ואגיד "היי"
בעקרון אם תבואי להרצאה של נתנאלה "חומריו השאולים" אז כבר תפגשי את כולנו שם ותוכלי לעקוב אחרינו לדשא ואז כשנראה שאת עוקבת אחרינו אז אנחנו נגיד "היי!" ואז נעשה סבב היכרויות ותכירי את כולם. ו*אז* אפשר להצביע עלי ולצחוק. אל תתביישי, אנחנו לא נושכים. (להיות קיטשי ולהגיד "חזק"?)

The Immortal Me

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif

זאת התוכנית, גם חיטטתי בארון של אבא ומצאתי ניים טאגס, אז אין בעיה :p אתם כבר תזהו אותי, אני אהיה זו עם השלט "אודי אמר לי לעקוב אחריכם, אז כדאי שתציגו את עצמכם או שאברח על נפשי!" אה, וכמעט בטוח שאני אלבש את החולצה של Im With Muggle שלי, אז אתם כבר תראו אותי (*ווינקווינק*) הייתי מוסיפה תמונה, אבל... טוב, אולי אני אוסיף אחר כך. ואולי תראו גם את איטי ברקע, עם המעילים והכובע גרב. ואלעד צוחק מאחוריו עם חולצה קצרה ונעלי טבע. בגשם. בירושלים. ארררר. וכנראה שאני כן אבוא בסוף לחומריו השאולים, הו הלחץ החברתי! ושלא תגידו שלא הייתי בהרצאת חומריו- במיתופיה הייתי בהרצאה של המתרגמת (והיה מעניין!) הנה לך, גל! לא רק שאני אבוא לעולמות לבד, יהיו לי גם א-נ-ש-י-ם! רוני
.

The Immortal Me

New member
אה, וכמובן ש-../images/Emo215.gif

כמובן שתודה על היחס החם, אתם באמת נחמדימים
למרות שלא קראתי את הטרילוגיה כבר די הרבה זמן... הו, דה שיים! רוני
.

IamNoa

New member
היי!

ממ בת כמה את? (את נשמעת לי נחמדה מאוד :) ) ואני נעה בת.. אממ.. 15.5, כן. (16?)

The Immortal Me

New member
אני בת 14../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif

נעים להכיר נעה! (נעה זה שם מבשר רעות, כי אם אני באה עם ה-חולצה, אז נעה היא חברה שלי שתמיד נעמדת מול האנשים לימיני וצוחקת עליהם צחוק מרושע "יור דה מאגל! יור דה מאגל!") רוני
.

IamNoa

New member
וואי אודי,

אני מתה כבר לפגוש אותך כדי שאוכל להרביץ לך כראוי על כל ו'! (בוא נראה, רק בהודעה הזאת זה כבר.. 3. :p ) סתם, אני ילדה טובה
אני לא מרביצה :) עא! נעה זה שם מבשר רעות? 0: לא נורא, תסבלי אותי בכל את:)

IamNoa

New member
אל תדאגי, רוני אני אזהה אותך...

אני גם יודעת על איזו תמונה את מדברת... <גם גל קוראת פה? או שסתם כתבת גל?> (סליחה, נעה, אבל אין לי כינוי ואין לי כח לעשות...) [יעל]

The Immortal Me

New member
הא?!?../images/Emo215.gif

יעל?! את... את... את יעל?! סיברון?! סברס?!?! רגע, על איזו נעה את מדברת? <לא, אבל הכרחתי אותה כדי שתראה שאנשים פה מקבלים אותי בזרועות פתוחות!> רוני
.

IamNoa

New member
(עוד פעם אחת וזהו.) כן. כן.

זאת אני. אני מדברת על נעה אחותי...... תתחברי למסנג'ר שלך (עמית נתנה לי אותו) ונדבר. ו"סיברון" זה בלי י'.

למעלה