מפגש פורום

gabrielle

New member
../images/Emo124.gifמפגש פורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

אוקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אנשים....
אני גאה מאוד להודיע על כנסון קטנטן לפני הדבר האמיתי ( זה בעצם חימום כדי שנכיר אחד את השני קצת )...
אז ככה: ביום רביעי בשעה 16:00 אנחנו ניפגשים ( כל מי שמעוניין כמובן ) בקניון עזריאלי ת"א בכניסה של מסעדת יוטבתה.
אתם מוזמנים להביא איתכם אנשים, חברים , וכל מי שמעוניין לבוא...
תיכנון : לאכול, לקנות , לדבר ולצחוק והכי חשוב להיות אחד עם השני כמובן
למי שיש שאלות , טענות , בקשות מוזמן לפנות אלי או לנטע במסרים איישים או באיי סי קיו שלי : 140443265
( מי שרוצה מס´ טלפון - גם במסרים ) מי שמגיע מתבקש להוסיף הודעה עם הסימן וי לאישור

Cally1

New member
לא באה:(

מסיבה קטנטנה של חוסר כסף. אולי באמת נעשה מפגשון כזה גם בחיפה? אנשים,תתעוררו כבר!

*neta*

New member
אם היום יהיה נוח..

אולי נתארגן קבוצה מהמרכז ונתפוס רכבת אליכם

Cally1

New member
אז בואו נקבע יום...

שבוע הזה נוח לכולם? אני מציעה יום שלישי! מפגש בים בחיפה,מה אתם אומרים?

*זינה*

New member
אוקיי, תראו... ../images/Emo127.gif

דבר ראשון – אני באה. לא משנה איפה ומתי (רק לא ביום שני הקרוב). נפגשים בעזריאלי – סבבה! כל החיפאים – נקבע שעה שבה ניפגש ברכבת. מי שמכיר את חיפה ויודע מאיפה ומתי – שיודיע, ונסדר את זה. שלא נצטרך להגיע כל אחד באופן עצמאי כי זה סתם יהיה בלבול ולא נמצא אחד את השני. יש?

Cally1

New member
אה-ה

אז קבענו,יום שלישי ברכבת חיפה תחנת רכבת חוף הכרמל,שבים,לא רחוק מהקניון מי שמגיע מכרמל,יכול להגיע באוטובוס מספר 3 או 99 מי שמגיע מהדר,זה מספר 44א,אותו דבר לגבי שפרינצק מתחנה מרכזית-אין לי שמץ של מושג,תצטרכו לברר,מי שעוד לא יודע:) השעה...מה לגבי נגיד 3 בצהריים?

*זינה*

New member
אוקיי...

כמה זמן זה ברכבת מחיפה לעזריאלי? כדאי שנגיע קצת יותר מוקדם כדיי שנמצא את המקום, בחיים שלי לא הייתי בעזריאלי...
אז... מי בא מחיפה, מי בא בכלל ואיך נזהה אחד את השני
נ.ב הפעם אני לא אבוא עם התלבושת... אבל אל תדאגו לזהות אותי לא יהיה קשה.

*neta*

New member
לו"ז של הרכבת

ליום רביעי ה25/9. כמובן שישנן עוד רכבות שמגיעות אבל זאת הכי קרובה לשעת המפגש: תחנת חיפה מרכז הרכבת יוצאת ב14:43 תחנת חיפה בת גלים הרכבת יוצאת ב14:47 תחנת חוף הכרמל הרכבת יוצאת ב14:54. הרכבת תגיע לעזריאלי בערך ב15:50. רכבת אחרונה יוצאת ב23:16 מהתחנה בת"א.

shiri_b

New member
טוב, אני מבולבלת!

מה קבענו? רביעי\שלישי? עזריאלי\חיפה?

Niff74

New member
../images/Emo54.gif חיפאים יקרים, זה ממש לא

מסובך... יש בעזריאלי תחנת רכבת, אתם יכולים להגיע ישירות מחיפה לשם... :) (תחנת רכבת - השלום).

Cally1

New member
טוב,קצת בבירור

יום שלישי-מפגש חיפאים וכל מי שבא לו לבוא המפגש בחיפה,בתחנת רכבת חוף הכרמל,משם נלך לים ונשב טיפה יום רביעי-מפגש ת"א בעזריאלי מובן לכולם?:)

shiri_b

New member
אז יש שני מפגשים?../images/Emo4.gif

אני חושבת שאני אבוא רק לאחד.......

ענבר1

New member
אז תסבירו יש 2 מפגשים?

ביום שלישי בחיפה וברביעי בת"א כי לת"א אין לי בעיה להגיע..... יש לי רק בעיה עם השעה המוקדמת...3 זה מוקדם אולי 4?

Cally1

New member
בקיצר

אני כבר הסברצי הכל אם אנשים לא רוצים שיהיה מפגש בחיפה-אנחנו לא נעשה אותו,אני רק הצעתי אבל אני יודעת שיש אנשים,כמוני,שלא יכולים לבוא לת"א ביום רביעי אז אולי נעשה את המפגש שלנו בחיפה,לכל מי שרוצה לבוא,אבל בעיקר לאנשי צפון. אבל שוב,אם אף אחד לא רוצה-אני לא אעשה מפגש עם עצמי:)

gabrielle

New member
ואו קרו הרבה דברים בכמה שעות...

יש לי הצעה.. תראו... חבל שנעשה שני מפגשים יום אחרי יום כי זה טיפשי וברור לכולנו שחלק יבואו לפה וחלק לשם וזה יוצר מצב מסובך... המפגש הוא ביום רביעי בעזריאלי בשעה 16:00 במסעדת יוטבתה ... אני דווקא אסע בכיף לחיפה ( אני אוהבת לנסוע ברכבת ) אבל לא ביום שלישי ( יש משחק של הפועל ) וחוץ מיזה זה גם לא מתאים יום אחרי יום ( שוב.. ) אז מכיוון שההצעה של תל אביב הוצעה ראשונה בואו נמצא ביחד תאריך מתאים לפגישה בחיפה- אני בטוחה שלכולנו ( בייחוד אחרי המפגש בעזריאלי - שנכיר כבר אחד את השני ) לא תיהיה בעיה לבוא לחיפה... ובנוגע לבעיה הכספית.. נסיעה ברכבת לפי מה שידוע לי עולה פחות או יותר 40 שקלים... זה לא מחיר יקר כל כך. אז מה ניסגר? יום רביעי זה סגור?

Cally1

New member
תראי...

אני כרגע לא עובדת,ויש לי המון חשבונות לשלם,ו 40 שקל בשבילי זה המון. אני לא אוכל לבוא לת"א וחשבתי שנעשה מפגשון עם אלה כמוני שלא יכולים לבוא גם

למעלה