מפגש פורום

*זינה*

New member
איך אנחנו יודעים להסתבך...

לדעתי – מפגש אחד זה מספיק בינתיים... ולא ממש אכפת לי איפה הוא יהיה, אני מעדיפה בת"א. (ואני דווקא מהצפון). התכוונתי שניפגש כל החיפאים ביום רביעי, בתחנת הרכבת כדיי שמשם ניסע ביחד לעזריאלי. מובן? ועוד משהו – מי שבא, בבקשה תגידו, שנדע אם מצאתם / לא מצאתם וכו´... אני אעביר את מס´ הפלאפון (הזמני) שלי בין אלו שבאים, למקרה שמישהו לא ימצא אותנו.

*זינה*

New member
תראי...

מצידי אפשר לעשות עוד מפגש, בחיפה – אבל שלא יהיה כל כך קרוב לזה בת"א.

Niff74

New member
הצעת פשרה.... ../images/Emo54.gif

חיפאים, וכל שאר ה"צפונים" למיניהם... למה שלא תפגשו שעה-שעתיים *לפני* הנסיעה לת"א? ככה החבר´ה שלא יכולים לרדת דרומה גם ייהנו מפגישה, והשאר יוכלו עם סיומה לנסוע תל-אביבה ולהפגש עם ה"דרומים"? ככה כולם יהנו ואף אחד לא ירגיש מקופח... סתם מחשבה...

LLRO

New member
יום רביעי? בארבע?

אני חושבת שאני אוכל להגיע אבל אני לא בטוחה, אני אנסה...

סמייילי

New member
../images/Emo127.gifאני באה!!!

אבל איך אני אזהה אתכם (אם יהיו שפ רק כמה?) אולי תמונה של זינה/גבי/ארגו... מוצמדת לחולצה? -עדי

gabrielle

New member
אז ככה...

דיברנו על זה שעזריאלי זה מקום גדול ובגלל זה קבענו בכניסה למסעדת יוטבתה.. כשעולים בקומה 1 זה הדבר הראשון שראוים ( הכניסה למסעדה דיי בולטת )... תכלי לזהות אותנו לי הסייס שנחזיק ביידים ולפי השרשרת של הצקראם על הצוואר :) ניפ את באה?

*זינה*

New member
אז...

קבענו? יום ד´, שעה 16:00 בכניסה למסעדת יטבתה בעזריאלי?? סגור!
אני לא חושבת שלזהות תהיה בעיה, (ובהתחשב בעובדה שרובכם מכירים אותי בפנים ואני בקושי מכירה אתכם אז בכלל לא תהיה בעיה...
) אני אבוא עם ג´ינס בהיר וחולצה לבנה או שחורה של זינה. ככה שבמבט ראשון כבר תוכלו להבין שאני שייכת...
לגביי ההצעה של ניפ – אם יש מספיק זינאים מאיזור חיפה והצפון, ורוצים להיפגש יותר מוקדם בחיפה – מצידי סבבה. רק תגידו מי מחיפה בא? כדיי שנדע מה לעשות!

*זינה*

New member
התכוונתי...

שאת רובכם אני לא מכירה בפנים. את ושירי זה משהו אחר...
בפנים אני מכירה מעט מאד אנשים ביחס לכמה אנשים שמכירים אותי...

*neta*

New member
וכולנו באותו מצב...

למעשה אני מכירה בפנים רק את שירי, סמייילי (שעוד לא יודעת על זה) ונו איך קראו לה....תמר אחת

סמייילי

New member
?????

אני מכירה אותך? מאיפה? למה לא אמרת לי שזו את? בכל אופן, נעים מאד! גם לי יש שרשרת של צ´אקראם, אני אבוא איתה ועם הילה.

gabrielle

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

מרגישה לא שייכת.... כולם מכירים את כולם... חברה שלי היתה אמורה לבוא איתי ( גל ) אבל היא לא באה בסוף... ממממממממממ................................

*זינה*

New member
שעה? ../images/Emo13.gif

נא להתחשב בעובדה שבסביבות רבע לשלוש בתחנת ברכבת (שצמודה לחוף, אגב). אני אבוא. ועוד משהו – וזה חשוב, אז תגיבו: מי בא ל"קדם מפגש" בחיפה? שאני אדע אם לבוא בכלל שאני לא אתקע שם לבד... עם עצמי עשיתי כבר המון מפגשים.
תגיבו כי זה חשוב.

Cally1

New member
בואו

בואו נפגש ב-1 ככה,אני אבוא אם את תבואי:) נעשה מפגש אני ואת,זה יהיה נחמד:)

*זינה*

New member
אוקיי!

אז באחת בצהריים, בתחנת הרכבת שליד חוף הכרמל (היא הרבה יותר קרובה לחוף הקאמל, אם כבר מדברים...) מהצד של החופים? כמו שאמרתי – אני אלבש ג´ינס בהיר, חולצה לבנה של זינה ונעליים שחורות. לא תהיה לך בעיה לזהות אותי, אבל כדאי שאני גם אזהה אותך... מה תלבשי? עוד מישהו בא למפגשון בחיפה? תבואו, יהיה כיף! מס´ האייסיקיו שלי – ורצוי שנדבר לפני – 115642768.

הממ... מה איתי, נטע?

אותי את לא מכירה בפנים ?
המממ... אז בהתחשב בעובדה שאני בת"א בדיוק עד יום רביעי, אפשר לדבר על הנושא... זה תלוי... אם אנשים רוצים שאני אבוא ואני מוזמנת למרות שאני לא ממש כותבת פה... אז..... תודיעו לי פרטים בערך אייסיקיו 44466686

למעלה