כמובן שאני זוכרת פשוט לא ידעתי שאת באה.. ואם את כבר בת"א..ועברה שנה מאז שנפגשנו... ב-ו-א-י!
N *neta* New member 23/9/02 #40 כמובן שאני זוכרת ../images/Emo70.gif פשוט לא ידעתי שאת באה.. ואם את כבר בת"א..ועברה שנה מאז שנפגשנו... ב-ו-א-י!
כמובן שאני זוכרת ../images/Emo70.gif פשוט לא ידעתי שאת באה.. ואם את כבר בת"א..ועברה שנה מאז שנפגשנו... ב-ו-א-י!
H hilabg New member 23/9/02 #41 יש במקרה כאן זינאים מירושלים? אם כן, אולי נוכל להיפגש וללכת ביחד. לא נעים לנסוע באוטובוס לתל-אביב לבד.
יש במקרה כאן זינאים מירושלים? אם כן, אולי נוכל להיפגש וללכת ביחד. לא נעים לנסוע באוטובוס לתל-אביב לבד.
ז *זינה* New member 24/9/02 #42 ילדת נצח... ../images/Emo8.gif את יותר ממוזמנת... את באה!!! חסר לך שלא... סתאאאם אני אוהבת אותך אז אני לא אפגע בך אבל אני מאד אשמח אם תבואי. מתגעגעת!
ילדת נצח... ../images/Emo8.gif את יותר ממוזמנת... את באה!!! חסר לך שלא... סתאאאם אני אוהבת אותך אז אני לא אפגע בך אבל אני מאד אשמח אם תבואי. מתגעגעת!
K korinalir New member 24/9/02 #44 המממ...היי בעקבות כל מיני פסיכומטרי ואירועים כמו מחשב שנפטר בטרם עת אני לא כותבת כאן הרבה יותר אבל אני קוראת אקיצר אני כנראה אבוא אז נתראה בעזריאלי
המממ...היי בעקבות כל מיני פסיכומטרי ואירועים כמו מחשב שנפטר בטרם עת אני לא כותבת כאן הרבה יותר אבל אני קוראת אקיצר אני כנראה אבוא אז נתראה בעזריאלי