חור מחוץ לי-ם
R RJlake New member 27/8/06 #237 ../images/Emo7.gif עכשיו אני היחידה מי-ם ואין לי עם מי לחלוק את הגאווה הירושמית(?)
L limors2 Active member 27/8/06 #241 ישוב דתי...../images/Emo54.gif ונועם, עדיין אחלוק אותה איתך- אני אהיה בה כל יום לעבודה
R RJlake New member 27/8/06 #252 יופי!../images/Emo99.gif ופעם הבאה שלי בעיר אני אמצא את האומץ שבי ואבוא לבקר ואז נלך לתו השמיני ונשחק קלאס
יופי!../images/Emo99.gif ופעם הבאה שלי בעיר אני אמצא את האומץ שבי ואבוא לבקר ואז נלך לתו השמיני ונשחק קלאס
L limors2 Active member 27/8/06 #307 כי לא באת!../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אני בעיר כל יום נלך לתו השמיני ונציק להם בשאלות על הדורבנים החדש!
כי לא באת!../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אני בעיר כל יום נלך לתו השמיני ונציק להם בשאלות על הדורבנים החדש!
C chen010189 New member 27/8/06 #204 חבל השירים הקודמים שלה היו הרבה יותר טובים את השיר הזה בכלל לא אהבתי. לא את המילים ולא את הלחן.
T tkuihehr New member 27/8/06 #205 מה זה? הוא נחתך!! מה פתאום נחתך!!?!?!? למה עשו את זה?!?! טוב נו, מה , קורה, לא נורא, אשמע אותו שוב בטוח... שמת לב שהוא העלייה הגדולה!? הא! כיף כיף כיף, אה כן, השיר הזה טוב, שיצליח [למרות שזה המקום הטבעי שלו בעצם...]
מה זה? הוא נחתך!! מה פתאום נחתך!!?!?!? למה עשו את זה?!?! טוב נו, מה , קורה, לא נורא, אשמע אותו שוב בטוח... שמת לב שהוא העלייה הגדולה!? הא! כיף כיף כיף, אה כן, השיר הזה טוב, שיצליח [למרות שזה המקום הטבעי שלו בעצם...]